€250
BONUS

€250 aan Free Bets*

*aanbod geldt voor nieuwe spelers

livescore bet bonus
LiveScore Bet

Welkomstbonus €250 aan Free Bets

Livescore free bet

Bonus

LiveScore Bet

Welkomstbonus €250 aan Free Bets

4
4/5
LiveScore Bet bonus

Een leuke aanbieder van wedden op voetbal binnen het landschap is LiveScore Bet. Het bedrijf bestaat al zo’n 20 jaar en is bekend geworden van de voetbaluitslagen app waar je (live) voetbal en andere sportuitslagen kunt vinden. In 2021 heeft het bedrijf het aanbod uitgebreid met een sportsbook.

 

Om nieuwe spelers een warm welkom te geven ontvang je net als bij veel andere aanbieders een mooie LiveScore Bet bonus. Nadat je je hebt aangemeld, een eerste storting hebt gedaan en vervolgens een weddenschap plaatst van minimaal 10 Euro, ontvang je een free bet ter waarde van je eerste weddenschap tot maximaal 100 Euro. Een heerlijk begin van je avontuur bij deze nieuwe bookmaker!

LiveScore Bet bonus voor nieuwe spelers

Het aanmaken van een account bij meerdere bookmakers heeft verschillende voordelen. Het eerste voordeel is dat veel bookmakers een eigen manier hebben van odds bepalen, wat betekent dat je mogelijk bij LiveScore Bet een betere odd vindt op je weddenschap dan bij een andere bookmaker. En het spelen van de hoogste odds raden we sterk aan! 

 

Daarnaast krijg je als nieuwe speler vaak een interessante welkomstbonus en op het moment dat je daar slim mee omgaat, betekent dit ook extra winst. Bij LiveScore Bet ontvang je na aanmelding en het plaatsen van je eerste weddenschap een free bet ter waarde van de hoogte van je eerste weddenschap tot maximaal 100 Euro. Dit is simpel gezegd een LiveScore Bet bonus van tot wel €100!

 

Bij het creëren van relevante content voor onze community, zoals het schrijven van voorbeschouwingen, voetbal voorspellingen of wedtips wordt ook gekeken naar het bonus aanbod van een bookmaker. Zien we een interessant aanbod, dan zullen we dit meenemen in de content. En dat is bij LiveScore Bet geregeld het geval geweest en zal je ook nog geregeld tegenkomen.

Voorwaarden LiveScore Bet bonus

Zoals gezegd, er staat een heerlijke LiveScore Bet Bonus klaar voor nieuwe spelers. Gezien het concurrentieveld erg groot is doen bookmakers er van alles aan om nieuwe en bestaande spelers aan zich te binden.

 

Na het aanmaken van je account en het plaatsen van je eerste weddenschap van minimaal 10 Euro (en minimale odd 1.50) ontvang je vanuit LiveScore free bets ter waarde van de eerste weddenschap tot maximaal €100.

 

Let op de voorwaarden!

1. Als je een nieuwe Deelnemer bent van LiveScore Bet, kom je in aanmerking voor deelname aan onze LiveScore Bet bonus ‘Free Bet gelijk aan je inzet tot €100’ (“Welkomstaanbieding”), waarop deze Regels van toepassing zijn.

 

2. Je komt in aanmerking voor deze Welkomstaanbieding onder de volgende voorwaarden:

– Je bent 24 jaar of ouder en bent een inwoner van en fysiek gevestigd in Nederland.

– Je registreert je als Deelnemer aan LiveScore Bet na 02:00 14/09/2022 en accepteert de Algemene Voorwaarden van de LiveScore Bet Website.

– Je doet een eerste storting van €10 of meer.

– Er gelden geen beperkingen voor verantwoord spelen voor je Account die je verhinderen deel te nemen aan deze Welkomstaanbieding.

– Je plaatst binnen 14 dagen na je registratie als Deelnemer een weddenschap van €10 of meer in één keer op LiveScore Bet Sportsbook, die: binnen diezelfde periode van 14 dagen wordt afgehandeld, cash wordt geplaatst en wordt geplaatst tegen minimale odds van 1.5 en in geval van een accumulator of een multiple bet hogere odds heeft dan 1.01 per selectie.

Alles over de odds van LiveScore Bet

Naast de uitstekende LiveScore Bet bonus voor zowel nieuwe als bestaande spelers biedt LiveScore ook goede odds.

 

Odds vergelijken doen we dagelijks bij Captain Odds en uit onze analyse is gebleken dat de odds bij LiveScore Bet goed zijn en niet onder doen ten opzichte van de odds bij bekende spelers zoals Unibet of Bet365.

 

Speel je graag hoge odds en heb je interesse in een leuke bookmaker bonus, dan is LiveScore Bet zeker een aanrader. De LiveScore Bet bonus geeft je een lekkere start van je avontuur bij deze bookmaker.

Betrouwbaarheid LiveScore Bet bonus

De oorsprong van de bookmaker ligt bij een bedrijf wat al ruim 20 jaar bestaat en dat geeft (extra) financiële kracht en komt de betrouwbaarheid zeker ten goede en daarnaast is LiveScore een gevestigde naam binnen het landschap.

 

LiveScore Bet heeft als één van de eerste aanbieders een licentie voor de Nederlandse markt van de KSA ontvangen. De KSA doet grondig onderzoek naar bookmakers en om een licentie te bemachtigen dien je veel documenten aan te leveren die onder meer de betrouwbaarheid aantonen.

 

Ook wordt er bekeken of de aanbieder geen vreemde promoties aanbiedt, zoals bijvoorbeeld de LiveScore Bet bonus voor nieuwe spelers. Ook dit zag er goed uit volgens de KSA. 

 

De betrouwbaarheid van deze bookmaker is dan ook goed en je kunt hier zonder zorgen je weddenschappen plaatsen. Je zal de bookmaker en LiveScore Bet bonus dan ook geregeld terug zien in de content en voetbal voorspellingen die worden geschreven door onze betting experts. 

Captain Odds social media

Dagelijks doen we bij Captain Odds research naar de leukste sportwedstrijden en de beste weddenschappen. Wil je op de hoogte blijven van al onze updates? Volg ons dan via de volgende buttons of de icoontjes onderaan de pagina → Facebook → Twitter → Instagram

top 5

free bets

LeoVegas

€50 free bet

Unibet

€50 free bet

Circus
Circus

€250 free bet

Bet365

Top free bet

Jacks

€60 free bet

top 5

bookmakers

4,5 rating
Welkomstbonus van €50
5,0 rating
Welkomstbonus €50
4,8 rating
Hoge welkomstbonus
4,5 rating
Welkomstbonus €60
4,3 rating
Welkomstbonus tot €250
captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.