LiveScore Free Bet
LiveScore Bet

Totaal €50 aan Free Bets

LiveScore Free Bet

Bonus

LiveScore Bet

Totaal €50 aan Free Bets

4.0
4/5

Bekende naam van (live) voetbaluitslagen

LiveScore Bet

Totaal €50 aan Free Bets

LiveScore Free Bet

Een platform voor (live) voetbaluitslagen gecombineerd met een bookmaker. Je zou in eerste instantie wat vreemd opkijken, al is het in het geval van LiveScore Bet de werkelijkheid. Het bedrijf bestaat al zo’n 20 jaar en is bekend geworden als platform waar je (live) voetbaluitslagen kunt volgen.

 

Zoals wij zelf kunnen bevestigen, wordt het platform ontzettend veel gebruikt door spelers van sportweddenschappen om scores en statistieken te vinden. Dit heeft het bedrijf in 2021 besloten om het platform uit te breiden met een sportsbook, zodat mensen het checken van scores en uitslagen kunnen combineren met het plaatsen van weddenschappen op één platform. Wat ons betreft een uitstekende combinatie!

 

Om de concurrentie aan te gaan met alle grote bestaande spelers bieden zij een interessante LiveScore Free Bet voor nieuwe spelers. Op het moment dat je als nieuwe speler een account aanmaakt, ontvang je totaal €50 aan LiveScore free bets. Een heerlijke binnenkomer bij deze nieuwe speler wat ons betreft!

LiveScore Free Bet voor nieuwe spelers

Zoals gezegd, er staat een heerlijke LiveScore Free Bet klaar voor niewe spelers. Gezien het concurrentieveld erg groot is doen bookmakers er van alles aan om nieuwe en bestaande spelers aan zich te binden. Na het aanmaken van je account en het plaatsen van je eerste weddenschap van minimaal 10 Euro (en minimale odd 1.50) ontvang je vanuit LiveScore 5 free bets van 10 Euro, wat betekent in totaal 50 Euro aan LiveScore free bets.

 

Let op de voorwaarden!

Wed €10 of meer op een WILLEKEURIGE sport met odds van 1.5 of meer en krijg vijf €10 Free Bet na afhandeling, ongeacht je jouw weddenschap wint of verliest. Klik op Accepteren in de pop-up melding en ontvang je Free Bet binnen de 10 minuten.

 

1) Je bent 24 jaar of ouder en bent een inwoner van en fysiek gevestigd in Nederland.

2) Je registreert je als Deelnemer voor LiveScore Bet en accepteert de Algemene Voorwaarden van de LiveScore Bet Website.

3) Je maakt een eerste storting van € 10 of meer.

4) Er gelden geen beperkingen voor verantwoord spelen voor je Account die je verhinderen deel te nemen aan deze Welkomstaanbieding.

5) Je plaatst binnen 14 dagen na je registratie als Deelnemer een weddenschap van € 10 of meer in één keer op LiveScore Bet Sportsbook

LiveScore Bet Promoties

Naast de LiveScore Free Bet voor nieuwe spelers biedt de bookmaker ook andere interessante promoties, zoals een wekelijkse free combi bet, het spel SQUADS waarbij je cash kunt winnen voor elke doelpunt wat door jouw squad wordt gescoord en verschillende andere promoties.

 

Free combi bet

Ontvang naast de LiveScore Free Bet voor nieuwe spelers ook elke week een €10 Free Combi Bet! Meld je wekelijks aan. Wed elke week minimaal €10 op 2 combinaties van 4 selecties of meer tegen minimale odds van 6.00. Je ontvangt dan een Free Combi Bet van €10 die je kunt gebruiken voor een combinatie van minimaal 4 selecties. Je ontvangt een pop-up melding wanneer je Free Combi Bet beschikbaar is.

 

SQUADS

LiveScore Bet SQUADS is gratis en meespelen is eenvoudig. Log in om naar de SQUADS-pagina te gaan, waar je maximaal vijf spelers kunt onthullen. Je verdient cash voor elk doelpunt dat door jouw squad wordt gescoord tijdens de wedstrijden die worden vermeld. Onthul elke speler op de vermelde tijd tijdens de ronde om je opstelling compleet te maken. 

 

Andere promoties

LiveScore Bet heeft ons positief verrast met het promotie aanbod. Als je de website van de bookmaker bezoekt en de promotiepagina bekijkt, dan zie je naast hierboven vermelde promoties veel andere interessante mogelijkheden.

 

Er zijn vaak cashback acties of promoties rondom specifieke wedstrijden of grote toernooien. Wat ons betreft is LiveScore Bet echt een aanrader op het gebied van promoties.

Captain Odds social media

Dagelijks doen we bij Captain Odds research naar de leukste sportwedstrijden en de beste weddenschappen. Wil je op de hoogte blijven van al onze updates? Volg ons dan via de volgende buttons of de icoontjes onderaan de pagina → FacebookTwitterInstagram

Pluspunten
Minpunten
top 5

free bets

€40
€40

Unibet

€250
€250

Circus

Bonus
Bonus

Bet365

€50
€50

Jack's Sports

€50 + €5
€50 + €5

Holland Casino

top 5

bookmakers

5.0 rating
Welkomstbonus tot €40
4.3 rating
Welkomstbonus tot €250
4.8 rating
Grootste bookmaker wereldwijd
4.5 rating
Welkomstbonus tot €50
4.5 rating
€50 Free Bet

Favor the Odds