Livescore free bet
LiveScore Bet

Totaal €250 aan Free Bets

Livescore free bet

Bonus

LiveScore Bet

Totaal €250 aan Free Bets

4.0
4/5

Bekende naam van (live) voetbaluitslagen

LiveScore Bet

Totaal €250 aan Free Bets

LiveScore Free Bet

Een platform voor (live) voetbaluitslagen gecombineerd met een bookmaker. Je zou in eerste instantie wat vreemd opkijken, al is het in het geval van LiveScore Bet de werkelijkheid. Het bedrijf bestaat al zo’n 20 jaar en is bekend geworden als platform waar je (live) voetbaluitslagen kunt volgen.

 

Zoals wij zelf kunnen bevestigen, wordt het platform ontzettend veel gebruikt door spelers van wedden op voetbal om scores en statistieken te vinden. Dit heeft het bedrijf in 2021 besloten om het platform uit te breiden met een sportsbook, zodat mensen het checken van scores en uitslagen kunnen combineren met het plaatsen van weddenschappen op één platform. Wat ons betreft een uitstekende combinatie!

 

Om de concurrentie aan te gaan met alle grote bestaande spelers bieden zij een interessante LiveScore Free Bet voor nieuwe spelers. Op het moment dat je als nieuwe speler een account aanmaakt, ontvang je totaal €50 aan LiveScore free bets. Een heerlijke binnenkomer bij deze nieuwe speler wat ons betreft!

LiveScore Free Bet voor nieuwe spelers

Zoals gezegd, er staat een heerlijke LiveScore Free Bet klaar voor niewe spelers. Gezien het concurrentieveld erg groot is doen bookmakers er van alles aan om nieuwe en bestaande spelers aan zich te binden. Na het aanmaken van je account en het plaatsen van je eerste weddenschap van minimaal 10 Euro (en minimale odd 1.50) ontvang je een LiveScore Free Bet ter waarde van de eerste weddenschap tot maximaal €100.

 

Let op de voorwaarden!

1. Als je een nieuwe Deelnemer bent van LiveScore Bet, kom je in aanmerking voor deelname aan onze aanbieding ‘LiveScore Free Bet gelijk aan je inzet tot €100’ (“Welkomstaanbieding”), waarop deze Regels van toepassing zijn.

2. Je komt in aanmerking voor deze Welkomstaanbieding onder de volgende voorwaarden:

– Je bent 24 jaar of ouder en bent een inwoner van en fysiek gevestigd in Nederland.

– Je registreert je als Deelnemer aan LiveScore Free Bet na 02:00 14/09/2022 en accepteert de Algemene Voorwaarden van de LiveScore Bet Website.

– Je doet een eerste storting van €10 of meer.

– Er gelden geen beperkingen voor verantwoord spelen voor je Account die je verhinderen deel te nemen aan deze Welkomstaanbieding.

– Je plaatst binnen 14 dagen na je registratie als Deelnemer een weddenschap van €10 of meer in één keer op LiveScore Free Bet Sportsbook, die binnen diezelfde periode van 14 dagen wordt afgehandeld, cash wordt geplaatst en wordt geplaatst tegen minimale odds van 1.5 en in geval van een accumulator of een multiple bet hogere odds heeft dan 1.01 per selectie.

LiveScore Bet Promoties

Naast de LiveScore Free Bet voor nieuwe spelers biedt de bookmaker ook andere interessante promoties, zoals een wekelijkse free combi bet, het spel SQUADS waarbij je cash kunt winnen voor elke doelpunt wat door jouw squad wordt gescoord en verschillende andere promoties.

 

Free combi bet

Ontvang naast de LiveScore Free Bet voor nieuwe spelers ook elke week een €10 Free Combi Bet! Meld je wekelijks aan. Wed elke week minimaal €10 op 2 combinaties van 4 selecties of meer tegen minimale odds van 6.00. Je ontvangt dan een Free Combi Bet van €10 die je kunt gebruiken voor een combinatie van minimaal 4 selecties. Je ontvangt een pop-up melding wanneer je Free Combi Bet beschikbaar is.

 

SQUADS

LiveScore Bet SQUADS is gratis en meespelen is eenvoudig. Log in om naar de SQUADS-pagina te gaan, waar je maximaal vijf spelers kunt onthullen. Je verdient cash voor elk doelpunt dat door jouw squad wordt gescoord tijdens de wedstrijden die worden vermeld. Onthul elke speler op de vermelde tijd tijdens de ronde om je opstelling compleet te maken. 

 

Andere promoties

LiveScore Bet heeft ons positief verrast met het promotie aanbod. Als je de website van de bookmaker bezoekt en de promotiepagina bekijkt, dan zie je naast hierboven vermelde bookmaker bonus veel andere interessante mogelijkheden.

 

Er zijn vaak cashback acties of promoties rondom specifieke wedstrijden of grote toernooien. Wat ons betreft is LiveScore Bet echt een aanrader op het gebied van promoties.

Hoe zijn de odds bij LiveScore Bet?

We kunnen het niet vaak genoeg blijven benoemen; odds vergelijken is een must bij wedden op voetbal en we adviseren elke speler om dit altijd te doen! 

 

Bij Captain Odds doen we niet anders. Bij het schrijven van voetbal voorspellingen en het samenstellen van wedtips checken we altijd bij welke bookmaker we de beste odd krijgen op een specifieke weddenschap.

 

Als we kijken naar de odds van LiveScore Bet, dan zijn deze gemiddeld in de markt en zal je deze dan ook geregeld terugzien in de tips die we dagelijks delen via social media, Telegram en Discord. 

Captain Odds social media

Dagelijks doen we bij Captain Odds research naar de leukste sportwedstrijden en de beste weddenschappen. Wil je op de hoogte blijven van al onze updates? Volg ons dan via de volgende buttons of de icoontjes onderaan de pagina → Facebook → Twitter → Instagram

Pluspunten
Minpunten
top 5

free bets

LeoVegas

€50 free bet

Unibet

€50 free bet

Circus
Circus

€250 free bet

Bet365

Top free bet

Jacks

€60 free bet

top 5

bookmakers

4,5 rating
Welkomstbonus van €50
5,0 rating
Welkomstbonus €50
4,8 rating
Hoge welkomstbonus
4,5 rating
Welkomstbonus €60
4,3 rating
Welkomstbonus tot €250
captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.