Voorbeschouwing

Voorbeschouwing KNVB beker 2022 - halve finale

Een heerlijke week met bekervoetbal in aantocht, onder andere worden de halve finales van de KNVB gespeeld. De eerste wedstrijd op woensdag kent een leuke verassing, Go Ahead Eagles heeft het namelijk tot de halve finale geschopt en speelt thuis tegen PSV. 

Deventer

2 Maart 20:00

logo go ahead eagles

Go ahead Eagles

VS

Jong PSV_Logo 2014

PSV

logo go ahead eagles

go Ahead Eagles

VS

PSV

Jong PSV_Logo 2014

BETTING
TIPS

Beide teams scoren

Odds op moment van research

bet365 free bet

Go Ahead asian handicap +1.5

Odds op moment van research

bet365 free bet

Doelpunt Madueke

Odds op moment van research

bet365 free bet

TOELICHTING TIPS

Promovendus Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles speelde vorig seizoen nog in de Keuken Kampioen Divisie. Het team van Kees van Wonderen promoveerde op de slotdag van de competitie via play-offs naar de Eredivisie door een misstap van de Graafschap.

 

Sinds de komst in de Eredivisie legt de ploeg van Kees van Wonderen leuk voetbal op de mat, weet het geregeld resultaat de behalen en staat het op een uitstekende 12e plek op de ranglijst. 

Bijzonder is dat Go Ahead Eagles dit seizoen twee keer tegen Ajax heeft gespeeld en niet heeft verloren. In de ArenA werd het 0-0 en afgelopen weekend thuis wonnen zij met 2-1. PSV is dus gewaarschuwd. 

Roger Schmidt op zoek naar prijzen

In Eindhoven wordt er met smacht uitgekeken naar de eerste ‘echte’ prijs in jaren. De ploeg van aftredend trainer Roger Schmidt heeft sinds 2018 geen kampioenschap of beker meer gewonnen en zal er alles aan doen om de finale te behalen.

 

Dit seizoen wisselt PSV goede wedstrijden af met minder goede, ondanks dat zijn zij nog actief op 3 fronten. In de competitie staan zij 2 punten achter op Ajax, op Europees niveau is de 8ste finale van Conference League bereikt en met een beetje geluk speelt PSV de finale van de KNVB Beker. Worden spannende weken voor Schmidt en Co.

top 5

free bets

€40
€40

Unibet

€250
€250

Circus

Bonus
Bonus

Bet365

€50
€50

Jack's Sports

€50 + €5
€50 + €5

Holland Casino

top 5

bookmakers

5.0 rating
Welkomstbonus tot €40
4.3 rating
Welkomstbonus tot €250
4.8 rating
Grootste bookmaker wereldwijd
4.5 rating
Welkomstbonus tot €50
4.5 rating
€50 Free Bet

Favor the Odds

Gokken kan verslavend zijn. Wat kost gokken jou? Stop op tijd