Brentford vs Arsenal voorspellingen voor deze Carabao Cup-ontmoeting. Zal dit een derde nederlaag zijn voor de Bees?
Brentford vs Arsenal

Arsenal won drie van hun laatste vier wedstrijden en Brentford is er niet in geslaagd zijn laatste vijf wedstrijden te winnen

De gastheren worden geconfronteerd met een opstapeling van blessures en zouden woensdag tekort moeten komen. 

Zullen de Gunners aandringen op een trofee?

Arsenal had afgelopen seizoen een onmiskenbaar indrukwekkend seizoen, maar eindigde zonder trofee nadat het all-in ging in de titeljacht in de Premier League. Na al vier punten achterstand op Manchester City te hebben, lijkt het er nu al op dat de competitie ook dit seizoen verder gaat dan Manchester City.

 

Het is misschien al tijd voor de Gunners om andere wegen naar zilver te overwegen, waarbij de Carabao Cup een goede optie is als Mikel Arteta aandringt op een nieuwe trofee. Woensdagavond gaan ze naar Brentford in de derde ronde, die op het perfecte moment komt als de gastheren van de kook raken.

bet365 free bet

Bet365

Welkomstbonus tot €100

5

5.0
5/5

*alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Minimale storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. Kansen en wedrestricties zijn van toepassing. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieteninzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

De 'Bees' zitten in een moeilijke fase

Brentford maakte dit seizoen al vroeg winst na een goede start, maar ze zijn er niet in geslaagd om een ​​van hun laatste vijf wedstrijden te winnen in de aanloop naar dit duel met Arsenal. De Bees werden dit weekend thuis met 3-1 verslagen tegen Everton, na een 1-0 nederlaag bij Newcastle.

 

Arsenal heeft drie van hun laatste vier wedstrijden gewonnen en ze zouden te sterk moeten blijken voor een Brentford-ploeg die er niet op hun best uitziet. Ook bij de thuisploeg stapelen de blessures zich op, dus zorg ervoor dat ze tekortschieten tegen een ploeg van Arsenal die een echte voorsprong kan maken in deze competitie.

top 5 free bets

LeoVegas

€50 free bet

Unibet

€50 free bet

Circus
Circus

€250 free bet

Bet365

Top free bet

Jacks

€60 free bet

meer previews

captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.