captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus
De strijd om de 1e prijs van het seizoen tussen de huidige kampioen en bekerwinnaar
4 augustus 2024
18:00
Champions League

Op zondag 4 augustus gaat het voetbalseizoen in Nederland officieel van start. Traditiegetrouw begint het seizoen met de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Hierbij neemt de kampioen van het afgelopen seizoen (PSV) het op tegen de bekerwinnaar (Feyenoord).

 

Vorig jaar ging de strijd om de Johan Cruijff Schaal ook al tussen Feyenoord en PSV. Destijds was Feyenoord de kampioen en PSV de bekerwinnaar. Deze onderlinge confrontatie tussen de beide teams eindigde in een 0-1 zege voor de Eindhovenaren. Dit door een doelpunt van Noa Lang in de 79e minuut van de wedstrijd.

Kan PSV succes van vorig jaar vervolg geven?

PSV kende in het seizoen 2023/2024 een droomseizoen. De formatie van Peter Bosz verloor in de Eredivisie slechts één wedstrijd. Over de aanloop van PSV naar het nieuwe seizoen kunnen we kort zijn. Het begon matig met een 0-3 nederlaag tegen RSC Anderlecht, maar werd vervolgens goed afgesloten met overwinningen op FC Eindhoven en Valencia CF. Wel vielen basisspelers Mauro Junior en Olivier Boscagli geblesseerd uit in het duel tegen de Spanjaarden.

 

Bij PSV Eindhoven is het nog rustig op de transfermarkt. André Ramalho, Shurandy Sambo en Boy Waterman verlieten de club. Waar Ryan Flamingo en Couhaib Driouech de overstap maakten naar Eindhoven. Ook slaagde PSV er in om Malik Tillman en Sergino Dest over te nemen na een succesvolle huurperiode.

unibet bonus

50x JE INZET

Bij minimaal 1 doelpunt in wedstrijd PSV vs Feyenoord 

Is Feyenoord klaar voor nieuwe seizoen?

De voorbereiding van Feyenoord op het nieuwe seizoen verloopt nog niet zoals Brian Priske op voorhand had gehoopt.

 

Met name de wedstrijd die de Rotterdammers afgelopen zondag speelden tegen Benfica zal reden tot nadenken zijn. Dit duel werd namelijk met maar liefst 5-0 verloren van de ploeg uit Portugal. Al na achttien gespeelde minuten keek de ploeg uit Rotterdam tegen een 4-0 achterstand aan. Dit mede door twee doelpunten van voormalig AZ-spits Vangelis Pavlidis.

 

Op de transfermarkt is het momenteel nog rustig bij de Rotterdammers. Mats Wieffer vertrok voor een bedrag van 30 miljoen euro naar Brighton & Hove Albion, maar voor de rest vertrokken er enkel jeugdspelers. Wel deed Feyenoord een aantal inkomende transfers. Zo wist het spelers als Anis Hadj Moussa, Julián Carranza, Chris-Kévin Nadje en Jeyland Mitchell binnen te halen.

Captain Odds’ tips

De strijd om de Johan Cruijff Schaal wordt dit seizoen gehouden in het Philips Stadion. Dit zodat de kampioen van het afgelopen seizoen het thuisvoordeel heeft.

 

Captain Odds verwacht dat dit thuisvoordeel een grote rol zal spelen in de strijd om de eerste prijs van het seizoen. Captain Odds verwacht hier een open wedstrijd waarin vele doelpunten zullen vallen.

unibet bonus

Meer dan 2.5 doelpunten

*Odds op moment van research
unibet bonus

PSV wint

*Odds op moment van research
comeon bonus

Beide teams scoren - JA

*ComeOn Super Odds

top 5 bonussen

711
711

€77 free bet

Betnation
Betnation

€30 free bet

ComeOn
ComeOn

€100 free bet

BetMGM
BetMGM

€50 free bet

Unibet
Unibet

€50 free bet

meer previews

captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.