captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus

over
captain
odds.

Wie is Captain Odds?

Captain Odds is de leider, de aanvoerder binnen het betting landschap. Degene die alles over voetbal en statistieken op de voet volgt en deze waardevolle informatie inzet voor sportweddenschappen. Hij geeft je advies en helpt je verder. Zakelijk als het moet, maar altijd met plezier in het spel. Captain Odds is jouw captain © in voetbal odds!

Voor alle voetballiefhebbers

Nederland, voetballand. Voetbal is dé sport in Nederland. Wie is er niet mee opgegroeid? De mensen achter Captain Odds zijn een uitstekend voorbeeld; van jongs af aan al betrokken bij voetbal, hebben altijd zelf gespeeld en zijn altijd op de hoogte van laatste voetbalnieuws.

 

Als supporters van voetballend Nederland zijn we er voor amateurvoetballers en voetbalkijkers. Club-lovers en gezelligheid-mensen. Voor iedereen die van voetbal én weddenschappen houdt. Waar voetbal is, daar is Captain Odds voor de extra sfeer en advies die de beleving compleet maakt.

Wat brengt Captain Odds?

Het doel bij Captain Odds is om het meest bruisende en spraakmakende voetbalplatform met odds gerelateerd nieuws en advies van Nederland te worden. Vanuit de inhoud en interactie willen we ons ontwikkelen tot het grootste en meest relevante betting platform voor voetballend Nederland.

 

Voor al het actuele odds gerelateerde nieuws en advies is Captain Odds hét platform van Nederland met als doel een gezellige toevoeging aan mensen hun leven vol inspiratie, advies en aanbiedingen. Denk hierbij aan voorbeschouwingen van voetbalwedstrijden, voetbal voorspellingen, meer informatie over odds vergelijken, het delen van wedtips en alle benodigde informatie over bookmakers en bonussen.

Voetbal voorbeschouwingen

Dagelijks doen onze experts research naar voetbalwedstrijden uit alle grote competities en van de meest interessante wedstrijden wordt een voorbeschouwing geschreven. Deze voorbeschouwingen kunnen een uitstekend middel zijn ter voorbereiding op het plaatsen van je weddenschappen. Alle ins-en outs van de teams worden toegelicht en op basis van deze inzichten worden een aantal interessante wedtips samengesteld en toegevoegd.

Voetbal voorspellingen

Het spelen van voetbal weddenschappen is een leuke bezigheid, dat hoeven we je niet te vertellen. Ervoor zorgen dat je verliezen beperkt blijven, of misschien beter gezegd winst maken, is een flinke uitdaging. Als je niet goed oplet of je niet goed inleest, dan kan het zomaar voorkomen dat je meerdere weddenschappen achter elkaar verlies.

 

Gelukkig zijn er veel mensen gepassioneerd over voetbal en weddenschappen en worden er veel voetbal voorspellingen gedeeld. Specialisten en analisten struinen het nieuws af voor relevante informatie en zetten deze informatie om in nuttige tips die kunnen helpen bij het spelen van weddenschappen.

 

Captain Odds is vanuit deze gedachte ontstaan. Nieuws, geruchten en betting odds zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Vanuit deze combinatie worden geregeld voetbal voorspellingen gedeeld via onze website en social media kanalen.

Odds vergelijken

De odd bepaalt de waarde van een weddenschap en het mogelijke winbedrag. Gezien bookmakers verschillende berekeningen hanteren om odds te bepalen kunnen odds nogal verschillen per bookmaker.

 

Odds vergelijken bij verschillende bookmakers kan interessante inzichten geven, bijvoorbeeld welke bookmaker structureel hoge odds aanbiedt voor voetbal weddenschappen. En wanneer je structureel de hoogste odds uit de markt speelt, dan zal dit je rendement ten goede komen.

Voetbal wedtips

Zoals je waarschijnlijk al hebt ontdekt is het betting landschap ontzettend uitgebreid. Zo goed als alle sporten over de gehele wereld zijn beschikbaar en vervolgens zijn er per wedstrijd vaak nog tientallen opties om je weddenschap op te plaatsen. Het vinden van de juiste weddenschappen kan hierdoor lastig zijn en veel tijd in beslag nemen.

 

Bij Captain Odds gebruiken we een aantal tools en hulpmiddelen waardoor dit makkelijker wordt en om je op weg te helpen leggen we in dit artikel meer uit over deze tools en hulpmiddelen en hoe onze betting experts deze inzetten bij het samenstellen van wedtips.

Bookmakers en bonussen

Wanneer je wil gaan starten met het spelen van online sportweddenschappen dan dien je je aan te melden bij een bookmaker. Bij Captain Odds zijn alle bookmakers met een Nederlandse licentie grondig getest. Wanneer je een keuze hebt gemaakt, dien je je aan te melden als nieuwe bezoeker.

 

Gezien de er erg veel bookmakers beschikbaar zijn en de onderlinge concurrentie erg groot is, doen bookmakers er van alles aan om (nieuwe) klanten aan zich te binden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bieden van een bookmaker bonus voor nieuwe spelers of free bets voor bestaande spelers. Bij Captain Odds hebben we alle bookmakers en bonussen voor je inzichtelijk gemaakt.

Join de community

Bij Captain Odds creëren we een plek waar men graag komt voor extra sfeer en gezelligheid. En voor inspiratie, advies en aanbiedingen. De plek waar men zich herkent, thuis voelt en graag terugkomt om meer uit zijn dag te halen. Join us via social media en wordt onderdeel van de community.

Tip van Captain Odds

Het concept is ontstaan vanuit de gedachte dat nieuws, (transfer)geruchten en betting odds onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn. Captain Odds doet het speurwerk en voorziet je van alle relevante informatie met betrekking tot voetbal weddenschappen. Hij vindt de meest interessante odds, bookmakers en bonussen waarvan je als speler kunt profiteren. Doe er je voordeel mee!

top 5

free bets

BetMGM
BetMGM

€50 free bet

Unibet
Unibet

€50 free bet

Circus
Circus

€250 free bet

Bet365
Bet365

Top free bet

Jacks
Jacks

€100 free bet

top 5

bookmakers

5,0 rating
Welkomstbonus €50
5,0 rating
Welkomstbonus €50
4,8 rating
Hoge welkomstbonus
4,5 rating
Welkomstbonus €100
4,5 rating
Welkomstbonus €50,-
captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.