captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus
bet365 free bet
Bet365

Free Bet tot €50*

bet365 free bet

Bonus

Bet365

Free Bet tot €50*

*alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Minimale storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. Kansen en wedrestricties zijn van toepassing. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieteninzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

4.8
4.8/5

Grote wereldwijde speler, leuke welkomstbonus

Bet365

Free Bet tot €50*

*alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Minimale storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. Kansen en wedrestricties zijn van toepassing. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieteninzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

Bet365 Free Bet

28/02/2022

.

Laatste update: 09/05/2024

Eén van de grootste bookmakers wereldwijd is Bet365. En goed nieuws voor Nederlandse spelers, Bet365 heeft namelijk sinds 2021 een licentie voor de Nederlandse markt en dat betekent dat we zonder zorgen gebruik kunnen maken van deze bookmaker.

 

Voor nieuwe spelers heeft Bet365 een exclusieve welkomstbonus en daarnaast zijn er regelmatig bonussen en promoties voor bestaande spelers. Bij Captain Odds vind je alle actuele aanbiedingen en acties en hoef je niets te missen.

Bet365 Free Bet voor nieuwe spelers

Hoe heerlijk is het als een bookmaker je de mogelijkheid geeft om gratis weddenschappen te plaatsen. De Bet365 free bets zijn hier een goed voorbeeld van, deze bookmaker geeft namelijk geregeld gratis weddenschappen weg voor bestaande spelers. Je kunt hiermee weddenschappen plaatsen, zodat dat het ten koste gaat van je bankroll en uiteindelijk echt geld mee winnen.

 

De Bet365 Free Bets worden geregeld gegeven in de vorm van een extra geldbedrag na een nieuwe storting of bij populaire wedstrijden of evenementen. Het zijn vaak bedragen van €5 of €10 waarmee je kosteloos een weddenschap kunt plaatsen. Het klinkt als weinig, al moet je niet vergeten dat je hiermee echt geld kunt verdienen en de hoogte van dit bedrag zelf kunt bepalen op basis van je weddenschap selecties.

 

De Bet365 Free Bets worden alleen gecommuniceerd vanuit de bookmaker zelf of via Captain Odds. Zij zijn qua bonussen erg strikt in het volgen van de wetgeving en delen deze informatie alleen met bestaande spelers via email of de berichten inbox nadat je hebt ingelogd. Zorg er dus voor dat je je aanmeldt voor de nieuwsbrief en geregeld je berichten inbox bekijkt.

Bet365 free bet welkomstbonus

Voor nieuwe klanten heeft Bet365 een interessante bookmaker bonus, je eerste storting wordt namelijk verdubbeld. De welkomstbonus is erg populair en wordt door veel spelers gebruikt en daarnaast wordt het platform als zeer goed beschouwd. Heb je eerder al een account aangemaakt bij deze aanbieder, dan kom je helaas niet in aanmerking.

 

De hoogte van je eerste storting dient minimaal 5 Euro te zijn en er zit geen limiet aan. De uitkering is wel gelimiteerd, het bedrag dat je extra krijgt is maximaal €100,- en wordt als extra speelgeld op de account gezet. Wanneer je €100,- stort word je bankroll door Bet365 verdubbeld naar €200,- waar je vervolgens je weddenschappen mee kunt gaan plaatsen.

Bet365 promoties en acties voor bestaande klanten

De meest bekende promoties en bonussen hebben we hierboven benoemd, namelijk de welkomstbonus voor nieuwe spelers en de Bet365 Free Bets welke geregeld aan bestaande spelers wordt uitgedeeld.

Heb je al een Bet365 account en wil je alsnog geregeld gebruik maken van interessante promoties en acties, dan zit je goed bij Bet365. Deze aanbieder is één van de grootste en meest bekende bookmakers wereldwijd en dat komt mede door het interessante bonusbeleid.

Denk bijvoorbeeld aan Bet 365 Free Bets, odds boosts waarbij odds voor een specifieke weddenschap worden verhoogd of verzekeringen waarbij je minder risico loopt om een weddenschap te verliezen.

Welke rol speelt Bet365 bij Captain Odds?

Het team van Captain Odds bestaat uit verschillende specialisten op het gebied van wedden op voetbal. Denk hierbij aan een webmaster voor het onderhouden van de website, aan een manager van het gehele bedrijf en een aantal betting specialisten die de community voorzien van voetbal voorspellingen.

 

De mogelijkheden met wedden op voetbal zijn ontzettend uitgebreid en het is erg lastig om de juiste weddenschappen te vinden. Daarnaast heeft elke bookmaker een groot team met data analisten, met als doel zoveel mogelijk geld verdienen – wat onderaan de streep betekent dat zij spelers het liefst zien verliezen.

 

Vanuit dit gegeven zetten wij graag onze jarenlange ervaring in om de community verder te helpen. In de praktijd betekent dit dat onze betting experts dagelijk zoeken naar de beste weddenschappen en odds en verschillende wedtips delen via onze social media kanalen, Telegram en Discord. 

 

Als we dan puur kijken naar Bet365, dan zien we dat de odds die zij bieden erg goed zijn en we vaak interessante value vinden. De wedtips die we dagelijks geven zijn dan ook vaak gekoppeld aan Bet365 waarmee zij een grote rol spelen in ons aanbod!

Hoe zijn de odds bij Bet365?

De odd bepaalt de mogelijke winst bij het plaatsen van een weddenschap. En gezien elke bookmaker een eigen manier heeft om odds vast te stellen, zien we grote verschillen terug bij bookmakers als we odds vergelijken

 

Wanneer we naar de odds van Bet365 kijken en deze vergelijken met odds bij andere bookmakers, dan zien we dat deze gemiddeld gezien bij de top behoren.

 

De bookmaker is wereldwijd actief en ontzettend veel spelers maken gebruik van het platform, mede door de goede odds. Wat ons betreft kan een account bij Bet365 dan ook niet ontbreken!

Captain Odds social media

Dagelijks doen we bij Captain Odds research naar de leukste sportwedstrijden en de beste weddenschappen. Wil je op de hoogte blijven van al onze updates? Volg ons dan via de volgende buttons of de icoontjes onderaan de pagina → Facebook → Twitter → Instagram

Pluspunten
Minpunten
top 5

bonussen

LeoVegas
LeoVegas

€50 free bet

Unibet
Unibet

€50 free bet

Circus
Circus

€250 free bet

Bet365
Bet365

Top free bet

Jacks
Jacks

€100 free bet

top 5

bookmakers

4,5 rating
Welkomstbonus van €50
5,0 rating
Welkomstbonus €50
4,8 rating
Hoge welkomstbonus
4,5 rating
Welkomstbonus €100
4,5 rating
Welkomstbonus €50,-
captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.