€50
BONUS

Welkomstbonus* tot €50

*Geldt voor nieuwe spelers, leeftijd 24+ en minimale storting €5

bet365 free bet
Bet365

Welkomstbonus tot €50

bet365 free bet

Bonus

Bet365

Welkomstbonus tot €50

4.8
4.8/5

Bet365 bonus

Eén van de grootste bookmakers wereldwijd is Bet365 – al zeggen ze zelf dat ze de grootste zijn. Het bedrijf is in 2000 begonnen in Engeland en is sindsdien uitgegroeid tot een online sportweddenschappen gigant. In elk land waar je legaal kunt wedden, kom je Bet365 tegen.

 

De combinatie van een goed platform met uitstekende software in combinatie met goede odds en promoties heeft voor de sterke groei gezorgd. Elke dag maken tienduizenden mensen gebruik van het platform en worden er vele malen meer weddenschappen afgehandeld.

 

Als grote, dan wel grootste, bookmaker dien je ook interessante bonussen en promoties te bieden om nieuwe spelers aan te trekken en bestaande spelers te behouden.

 

Als we kijken naar de bookmaker bonus, dan staat er een leuke Bet365 bonus voor je klaar tot maximaal €100. Het betreft een verdubbeling van je eerste storting tot €100. Je kunt je avontuur bij Bet365 slechter beginnen als je het ons vraagt.

Bet365 bonus voor nieuwe spelers

Heb je nog geen account bij Bet365, dan staat er een leuke Bet365 bonus voor je klaar. Nieuwe spelers krijgen namelijk een welkomstbonus tot maximaal €100. Wanneer je na het aanmaken van je account een eerste storting plaatst, dan wordt deze verdubbeld tot maximaal €100 aan free bets.

 

Simpel uitgelegd; is je eerste storting 5 Euro, dan krijg je 5 Euro extra op je account en wanneer je 20 Euro stort, dan krijg je 20 Euro extra aan je account toegevoegd. En dit tot maximaal 100 Euro.

 

Let op! Dit gaat alleen om je eerste storting. En lees de voorwaarden goed door, zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Bet365 bonusvoorwaarden

– Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn kunnen gebruik maken van de Bet365 bonus.

 

– Doe een in aanmerking komende storting van €5 of meer en claim de Bet365 bonus binnen 30 dagen na het aanmaken van je account om in aanmerking te komen voor een 100% gelijkwaardig bedrag aan wedkredieten, tot maximaal €100. Zodra je geclaimd hebt, worden de wedkredieten bewaard op je accountsaldo en zijn deze niet opneembaar.

 

– Om de Bet365 bonus vrij te spelen voor gebruik, dien je in aanmerking komende weddenschappen te plaatsen ter waarde van je in aanmerking komende storting (maximaal €100) en deze moeten binnen 30 dagen na het claimen van de aanbieding afgehandeld zijn. Alleen in aanmerking komende weddenschappen afgehandeld na het claimen van de aanbieding tellen mee voor deze eis.

– Geplaatste weddenschappen dienen te voldoen aan bepaalde voorwaarden om mee te tellen voor het vrijspelen van je wedkredieten:

– Deze moeten minimaal één selectie bevatten met een quotering van 1.20 (1/5) of hoger.


– Alleen de hoogste cumulatieve inzet op een individuele selectie binnen een combinatie van markten/wedstrijden (voor-de-wedstrijd of live) tellen mee met betrekking tot de afgehandelde weddenschappen-eis.


– Als Cash Out gedeeltelijk toegepast is op een weddenschap, dan telt alleen de resterende actieve inzet.

Alles over de odds van Bet365

De waarde van je weddenschap, welke mede wordt bepaald door de hoogte van de odds, is ontzettend belangrijk en per bookmaker onderzoeken we de kwaliteit van de voetbal odds. Een bookmaker wil uiteindelijk winst maken, echter als speler willen we zoveel mogelijk waarde uit weddenschappen halen.

 

Als we Bet365 odds vergelijken met die van andere bookmakers, dan zien we dat de odds van Bet365 ontzettend goed zijn. Wat ons betreft zeker een reden is om gebruiken te maken van deze bookmaker.

Wat is de rol van Bet365 bij Captain Odds?

Als we Bet365 bekijken en beoordelen, dan kunnen we eigenlijk maar 1 ding concluderen, namelijk dat het een geweldige bookmakers is! Het platform werkt goed, ze bieden goede bonussen en vaak interessante odds boosts! 

 

En zoals je mogelijk al hebt ontdekt, goede bookmakers komen vaak terug in de voetbal voorspellingen van onze betting experts. Een weddenschap is voor ons goed als er interessante value is, vervolgens delen we de weddenschap als wedtips via social media, Discord en Telegram. 

Betrouwbaarheid Bet365

De Nederlandse overheid heeft bij het verstrekken van licenties alle bookmakers grondig onderzocht en bookmakers dienden veel informatie aan te leveren waaruit blijkt dat de bookmaker netjes te werk gaat en betrouwbaar is voor spelers.

 

Gezien Bet365 in 2021 een licentie heeft ontvangen voor de Nederlandse markt kunnen we wel concluderen dat het een betrouwbare aanbieder is voor wedden op voetbal. Het is daarnaast een aanbieder die al lange tijd bestaat en over de gehele wereld hoog aangeschreven staat.

Captain Odds social media

Dagelijks doen we bij Captain Odds research naar de leukste sportwedstrijden en de beste weddenschappen. Wil je op de hoogte blijven van al onze updates? Volg ons dan via de volgende buttons of de icoontjes onderaan de pagina → Facebook → Twitter → Instagram

top 5

free bets

LeoVegas

€50 free bet

Unibet

€50 free bet

Circus
Circus

€250 free bet

Bet365

Top free bet

Jacks

€60 free bet

top 5

bookmakers

4,5 rating
Welkomstbonus van €50
5,0 rating
Welkomstbonus €50
4,8 rating
Hoge welkomstbonus
4,5 rating
Welkomstbonus €60
4,3 rating
Welkomstbonus tot €250
captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.