captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus

Wedden op Ajax

Laatste update: 23 mei 2024

Wedden op Ajax bij Captain Odds

Wedden op je favoriete voetbalclub is ontzettend populair. En begrijpelijk! Hoe leuk is het om de wedstrijd van je favoriete voetbalclub te kijken (live of op tv) en vervolgens in te zetten op gebeurtenissen tijdens de wedstrijd.

 

Naast inzetten op de Eredivisie en de Champions League zien bookmakers terug dat Ajax erg populair is. In dit artikel vind je alle informatie over wedden op Ajax, zodat je goed voorbereid aan de slag kunt.

Wedden op Ajax wedstrijden

Over het algemeen zijn de wedstrijden van Ajax spectaculair en vinden er een hoop gebeurtenissen plaatsen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan doelpunten, kaarten, corners en een hoog balbezit percentage. Op een hoop gebeurtenissen kun je sinds de opkomst van de ‘online’ bookmaker inzetten en hiermee maak je de wedstrijden van Ajax een stuk spannender.

 

Wedden op wedstrijden kan nog steeds op de ouderwetse manier via een sigarenboer of andere winkel waar een TOTO automaat staat, al gebeurt het tegenwoordig met name allemaal online. Zoals je gewend bent kun je voordat een wedstrijd begint je weddenschap plaatsen, al is het sinds een aantal jaren ook mogelijk om live weddenschappen te spelen waarmee je kunt inspelen op gebeurtenissen in een wedstrijd.

 

Bij Captain Odds vinden we wedden op Ajax of andere grote clubs een mooie aanvulling op de reguliere voetbal voorspellingen die we dagelijks delen. Je zal dan ook geregeld voetbal voorbeschouwingen en wedtips terug vinden van je favoriete club in Nederland.

Wedden op Ajax kampioen

Het is misschien voor de hand liggend gezien Ajax de meeste landstitels heeft behaald om te wedden op Ajax kampioen van het volgende seizoen. Ajax heeft in totaal 36 keer het landskampioenschap gewonnen, PSV 24 keer en Feyenoord 15 keer, daar zou je uit kunnen concluderen dat Ajax de grootste kans heeft.

 

Echter spelen er ook andere factoren mee, zoals de sterkte van de spelers en het team, welke transfers hebben er plaatsgevonden in de zomer richting het nieuwe seizoen en zijn er bijvoorbeeld veranderingen doorgevoerd in de staf.

 

Op het moment van schrijven is Ajax het vorige seizoen kampioen geworden, is trainer Erik ten Hag naar Manchester United vertrokken en zullen er de nodige veranderingen plaatsvinden binnen het team. Mazraoui en Gravenberch hebben getekend bij Bayern Munchen, er is grote kans dat Tagliafico en Antony vertrekken en daarnaast is er grote interesse voor Timber en Martinez.

 

De odd die momenteel wordt gegeven voor een volgende titel van Ajax is 1.66 en kun je o.a. vinden bij Jack’s Sports en Bet365. Er zijn bookmakers die een boost geven voor een titel van Ajax, zoals bijvoorbeeld LiveScore Bet. Het zal een lang seizoen worden, al wordt het des te leuker om vooraf een weddenschap te plaatsen op winst van je favoriete team.

Wedden op Ajax is populair! 

wedden op ajax

Wedden op Ajax is populair!

Wedden op Ajax topscoorder

Net als bij het kampioenschap kun je voordat een seizoen begint of gedurende het seizoen inzetten op de topscoorder van het seizoen.

 

Heb je alle vertrouwen in Ajax en de spits op dat moment, dan kan wedden op Ajax topscoorder best interessant zijn. Of heeft Ajax tijdens de zomerstop een goede spits aangetrokken waar je helemaal van overtuigd bent, dan kun je hier een weddenschap op plaatsen.

Live wedden op Ajax

Het live inzetten bij wedden op voetbal wedstrijden die al gestart zijn is niet meer weg te denken uit het huidige landschap. Dit geldt ook voor live wedden op Ajax voetbal, er zijn ontzettend veel spelers die hun favoriete club volgen en weddenschappen plaatsen. Dit geldt uiteraard ook bij Ajax!

 

Op het moment dat je geregeld live weddenschappen plaatst is odds vergelijken net als bij reguliere weddenschappen erg belangrijk. Veel bookmakers hanteren andere manieren van odds bepalen en dit zien we ook terug bij live wedden.

Odds voor wedden op Ajax

Nu misschien wel het belangrijkste onderdeel, waar vind je odds voor wedden op Ajax? Gelukkig staat de Nederlandse competitie hoog aangeschreven in Europa en bieden zo goed als alle bookmakers wel odds aan op Ajax.

 

Uiteraard is er een groot verschil tussen de hoogte van odds bij verschillende bookmakers en wij raden dan ook aan om deze goed te onderzoeken. In de basis bieden bookmakers Bet365 en Jack’s Sports erg goede odds, al kan dit per weddenschap nogal eens verschillen. Lees hier meer over op de odds vergelijken pagina.

Bookmakers & bonussen

Veel online bookmakers bieden verschillende promoties welke interessant zijn voor zowel nieuwe als bestaande klanten, ook wel een bookmaker bonus genoemd. Door het groeiende aanbod aan online bookmakers wordt de onderling concurrentie steeds groter.

 

Dit zorgt ervoor dat bookmakers erg creatief en lucratief kunnen zijn op het gebied van bonussen en free bets. Voor spelers kan dit een heel goede reden zijn om voor een bepaalde bookmaker te kiezen. Check dus geregeld welke promoties een bookmaker biedt en profiteer daarvan!

Captain Odds social media

Dagelijks doen we bij Captain Odds research naar de leukste sportwedstrijden en de beste weddenschappen. Wil je op de hoogte blijven van al onze updates? Volg ons dan via de volgende buttons of de icoontjes onderaan de pagina → FacebookTwitterInstagram

top 5

bonussen

BetMGM
BetMGM

€50 free bet

Unibet
Unibet

€50 free bet

Circus
Circus

€250 free bet

Bet365
Bet365

Top free bet

Jacks
Jacks

€100 free bet

top 5

bookmakers

5,0 rating
Welkomstbonus €50
5,0 rating
Welkomstbonus €50
4,8 rating
Hoge welkomstbonus
4,5 rating
Welkomstbonus €100
4,5 rating
Welkomstbonus €50,-
captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.