Wedtips

Wedtips bij Captain Odds

Zoals je waarschijnlijk al hebt ontdekt is het betting landschap ontzettend uitgebreid. Zo goed als alle sporten over de gehele wereld zijn beschikbaar en vervolgens zijn er per wedstrijd vaak nog tientallen opties om je weddenschap op te plaatsen. Het vinden van de juiste weddenschappen kan hierdoor lastig zijn en veel tijd in beslag nemen.

 

Bij Captain Odds gebruiken we een aantal tools en hulpmiddelen waardoor dit makkelijker wordt en om je op weg te helpen leggen we in dit artikel meer uit over deze tools en hulpmiddelen en hoe onze betting experts deze inzetten.

Wedtips van betting experts

Het spelen van weddenschappen kan een leuke bezigheid zijn, het geeft ontspanning en met goede research kun je er ook geld mee verdienen. Om onze community verder te helpen doen we research naar de beste odds en weddenschappen en delen we dagelijks een aantal voetbal voorspellingen en geanalyseerde wedtips.

 

Het team van Captain Odds bestaat uit verschillende betting experts die dagelijks werken aan gave content en op zoek zijn naar de beste weddenschappen. Het vinden van de juiste weddenschappen kan lastig zijn en veel tijd in beslag nemen en graag delen we onze kennis en kunde om de community verder te helpen.

 

Wanneer onze betting experts een interessante weddenschap hebben gevonden, dan delen zij deze via social media, Telegram en Discord. Geen wedtips missen?

Wedtips Telegram

Om in contact te komen met de community gebruiken we onder andere Telegram. Via Telegram is het makkelijk om veel mensen tegelijk te bereiken en daarmee voor ons de ideale manier om leden te voorzien van relevante informatie en wedtips.

 

De betting experts bij Captain Odds doen dagelijks research naar alle beschikbare weddenschappen en speuren naar de beste odds met hoge value. Op het moment dat er een goede weddenschap wordt gevonden, dan wordt deze via Telegram gedeeld.

Wedtips Discord

Naast Telegram maken we ook gebruik van Discord. Discord is een opkomende community app waarmee we niet alleen tips in één kanaal kunnen delen, maar ook veel relevante content kwijt kunnen wat zal bijdragen een het succes van wedden op voetbal

 

Binnen Discord hebben we een server beschikbaar. Dit is een grote online omgeving waarin verschillende channels zijn opgezet. Denk bijvoorbeeld aan een channel voor voorbeschouwingen, wedstrategieën, bookmakers of wedtips. 

Hoe gaan onze betting experts te werk bij het samenstellen van wedtips?

Bij Captain Odds is de bookmakers verslaan onze dagelijkse uitdaging. Onze betting experts maken gebruik van een aantal tools en hulpmiddelen waardoor dit makkelijker wordt. Om je een wat beter beeld te geven van hoe we te werk gaan, hebben we een viertal onderwerpen uitgeschreven:

 

– Pinnacle odds

– Under lines

– Fouten bij Bookmakers

– Combinatieweddenschap vs single weddenschappen.

 

Pinnacle odds

Je hebt het ongetwijfeld weleens in onze wedtips voorbij zien komen. Een vergelijking met de odds van Pinnacle, maar wat is hier nou zo interessant aan?

 

Laat me hier wat verdere toelichting over geven. Pinnacle is een Aziatische bookmaker die de meest nauwkeurige odds van de markt heeft. Dit komt doordat zij de odds bepalen op basis van de inzet van de spelers. Het gedrag, of misschien beter gezegd de verwachting, van spelers wordt 1-op-1 vertaald in de odd van een specifieke weddenschap.

 

Stel je pakt de wedstrijd Ajax – PSV waarbij veel spelers inzetten op Ajax wint. Dan zal Pinnacle de odds op een overwinning van Ajax laten dalen en de odds op een gelijkspel of overwinning van PSV laten stijgen.

 

Hiermee zullen de odds naar verloop van tijd zeer nauwkeurig zijn. En zo geven de ‘closing odds’ – de odds bij het sluiten van de markt op die specifieke weddenschap – een uitstekend beeld van wat de kansen zijn voor de uitkomst van die weddenschap.

 

Naast de nauwkeurigheid in odds biedt Pinnacle ook de hoogste odds van de markt, mede doordat zij een heel lage winstmarge hanteren. Deze ligt bij Pinnacle tussen de 2 en 5% waarbij andere bookmakers meestal tussen de 5 en 10% hanteren.

 

Voordat je een weddenschap plaatst is het goed om te weten wat de ‘fair odd’ is. De fair odd is de meest eerlijke odd voor een weddenschap gebaseerd op de plaatsingen van spelers, zoals uitgelegd in de werkwijze van Pinnacle.

 

Benieuwd naar wat de ‘fair odd’ is op een specifieke weddenschap? Pak dan de odd die Pinnacle aanbiedt op je weddenschap en tel daar 4% bij op. Voorbeeld: Ajax wint staat op odds van 1.65. Om uit te rekenen wat de fair odd is maak je de volgende berekening: 1,65 x 1,04 = 1,68.

 

Deze berekening gebruiken onze betting experts dagelijks om na te gaan of de weddenschappen die zij delen op lange termijn winstgevend zijn. Je kunt stellen dat Odds die boven de ‘fair odds’ liggen op de lange termijn winstgevend zullen zijn.

 

Biedt een bookmaker ook een under line?

Ook over under lines hebben wij het wel eens in onze wedtips, maar wat houdt het nou precies in? Een under line is in principe gewoon het tegenovergestelde van een over line. Bijvoorbeeld over 2,5 goals of under 2,5 goals of Bergwijn over 1,5 schoten op doel of under 1,5 schoten op doel.

 

Maar waarom is dit nou zo interessant zul je je afvragen. Als een bookmaker op beide kanten odds ‘durft’ te geven dan weet je dat ze relatief fair zullen staan. Laat me het uitleggen aan de hand van een voorbeeld:

 

Ooit heeft 1 van onze betting experts een wedtip gegeven op Rafael Borre 3 of meer schoten (spits van Frankfurt) met een odd van 5.00 bij bookmaker LiveScore Bet. Bij het vergelijken van odds bij andere bookmakers zag hij dat Bet365 deze weddenschap aanbood voor odds van 1.83.

 

Value zou je denken? Niet per se gezien Bet365 op dat moment geen under line aanbood, je kon namelijk niet inzetten op Borre minder dan 2,5 schoten. Dat maakte deze informatie dus vrij onbruikbaar omdat de bookmakers de odds zo laag kunnen zetten als ze zelf willen.

 

BetCity daarentegen bood deze weddenschap aan voor odds van 2.90 met under line, dus volgens de odds provider van BetCity lag de eerlijke prijs rond de 2.90 (exclusief winstmarge) en gaf dit dus aan dat odds van 5 hoe dan ook te hoog stonden.

 

Fouten bij en door bookmakers

Bookmakers maken geregeld fouten bij het bepalen van odds op een specifieke weddenschap en bij Captain Odds zijn we eigenlijk continu opzoek om deze op te sporen zodat onze community hiervan kan profiteren.

Maar hoe vind je nou een ‘fout’? Er zijn talloze manieren waardoor je kan denken of vinden dat een odd ‘verkeerd’ staat. Het vergelijken van odds bij verschillende bookmakers is een manier hoe wij regelmatig een fout bij één van deze bookmakers vinden. Dit kan voorkomen bij eigenlijk alle weddenschappen die een bookmaker aanbiedt.

 

Een belangrijk puntje wat informatie betrouwbaar maakt is dat het altijd een over en under line moet hebben, zoals ook eerder op deze pagina uitgelegd. Als je ziet dat bij bookmaker ‘A’ Messi over 2,5 schoten een odd van 1.80 heeft met under line en bij Bookmaker ‘B’ heeft Messi over 2,5 schoten een odd van 2.70, dan zou je daar wellicht mooie value kunnen pakken. Het is dan niet van belang of Bookmaker B een under line aanbiedt.

 

Natuurlijk zijn er verschillende manieren om sportweddenschappen te vinden. Eén van de tippers binnen team Captain Odds baseert zijn wedtips op basis van zijn omvangrijke sportkennis. Op het moment dat hij een geschikte weddenschap heeft gevonden  zoekt hij vervolgens naar de bookmaker die de hoogste odds biedt en als hij deze hoog genoeg acht, speelt en tipt hij de betreffende weddenschap. Er hoeft dus niet altijd een gigantisch odds verschil te zijn in de odds die verschillende bookmakers bieden om een winstgevende weddenschap te vinden.

 

Single weddenschappen vs combinatie weddenschappen

Bij het spelen van sportweddenschappen kun je ervoor kiezen om een enkelvoudige weddenschap te plaatsen of een combinatie daarvan, in de volksmond ook wel ‘lijstje’ genoemd. Spelers die op lange termijn winstgevend willen zijn zullen er nooit voor kiezen om een combinatie weddenschap te plaatsen om de volgende simpele reden:

 

Een bookmaker past op elke weddenschap een winstmarge toe. Stel een bookmaker zou een weddenschap op kop of munt aanbieden, dan zouden zij odds van circa 1.90 aanbieden. Dit is in theorie te laag aangezien de kans op kop of munt bij een gelijke munt precies 50% is (odds van 2.00 dus). Op de lange termijn maak je dan hoogstwaarschijnlijk verlies.

 

Als je weddenschappen in een combinatie plaatst, dan betaal je voor elke weddenschap in die combinatie een winstmarge, die vermenigvuldig je daarbij ook nog eens onderling. Nog een nadeel is dat je een lijstje maar bij 1 bookmaker kan plaatsen, hierdoor kan je dus geen odds vergelijken en de hoogste odd op een specifieke weddenschap pakken.

 

Mocht je toch bij 1 bookmaker 4 weddenschappen hebben gevonden met de hoogste odd en deze willen combineren, dan heeft dit alsnog geen nut. Je rendement blijft hetzelfde of je ze nou in een combinatie zet of in een enkelvoudige weddenschap, alleen je win kans is aanzienlijk lager.

 

De totale odds zullen in de combinatie weddenschap dan wel hoger zijn, het rendement blijft gelijk. Je neemt dus meer risico voor hetzelfde rendement. Ons advies is, ga niet voor resultaat op korte termijn maar voor resultaat op lange termijn en speel single weddenschappen. Combinatieweddenschappen zijn op de lange termijn altijd verliesgevend.

Samenvattend wedtips strategie

Bookmakers hebben een heel team aan specialisten om weddenschappen zodanig aan te bieden dat zij uiteindelijk winstgevend zullen zijn. Om het de bookmakers zo lastig mogelijk te maken gebruiken we bij Captain Odds de genoemde tools en hulpmiddelen en helpt het ons bij het samenstellen van onze wedtips.

 

Hopelijk hebben we met bovenstaande informatie je kennis op het gebied van sportweddenschappen kunnen verbreden en geeft het je handvatten om in de toekomst slimmer te spelen. Mocht je het teveel vinden of er geen tijd in willen stoppen, volg ons dan vooral via social media, Discord en Telegram en speel de wedtips van onze betting experts. Daarnaast staan we altijd open voor vragen en helpen we je graag verder.

Tip van Captain Odds

Zoals gezegd, het betting landschap is ontzettend uitgebreid en bookmakers zullen er alles aan doen om het je zo moeilijk mogelijk te maken om te winnen. Om je verliezen te beperken of zelfs winst te maken is het verstandig om je goed in te lezen en research te doen naar de weddenschappen die je plaatst.

 

Naast het doen van research is het belangrijk om een goede wedstrategie op te zetten. Een wedstrategie helpt je om het maximale uit de weddenschappen te halen. Check de wedstrategie pagina voor alle relevantie informatie over dit onderwerp.  

 

Het spelen van sportweddenschappen kan risico’s met zich meebrengen en als je niet goed oplet verlies je zo 5 a 10 weddenschappen achter elkaar. Je weddenschappen zijn leuk samengesteld, alleen vaak met te veel risico en te weinig research.

 

Onze tip is dan ook, ga goed geïnformeerd aan de slag met sportweddenschappen. Lees je goed in, selecteer de bookmaker die aansluit bij je wensen en een leuke bookmaker bonus of free bets biedt voor nieuwe spelers. Selecteer daarnaast de beste weddenschappen en odds of doe inspiratie op aan de hand van de wedtips die we delen via social media, Telegram en Discord.

Dagelijks delen we wedtips via social media, Telegram en Discord.

Wedtips

Dagelijks delen we wedtips via social media, Telegram en Discord.

Algemene begrippen - wedtips

Naast de op deze pagina beschreven informatie zijn er nog wat algemene begrippen en termen binnen het betting landschap die veel worden gebruikt, we hebben deze kort toegelicht in het vervolg van de pagina.

TOTO wedtips

De meest bekende bookmaker in Nederland is TOTO. Gezien veel mensen gebruik maken van deze bookmaker gezien je geregeld free bets geven en daarnaast graag worden voorzien van wedtips en odds vind je op deze pagina meer informatie met betrekking tot TOTO tips.

Unibet wedtips

De bekendste bookmaker binnen het betting landschap is Unibet. De aanbieder is in 1997 opgericht en heeft in korte tijd het meest interessante en uitgebreide aanbod van alle aanbieders beschikbaar. Dit heeft ervoor gezorgd dat het wereldwijd de meest populaire en gebruikte bookmaker is. Reden genoeg voor ons om je meer informatie te geven over de bookmaker, de geschiedenis en de Unibet tips (oftewel wedtips) die geregeld voorbijkomen op onze website en via social media.

Value betting

Een veel voorkomende term binnen het betting landschap is value. Maar wat is value nou precies, waar komt de term vandaan en waarom is het spelen van weddenschappen met value belangrijk? Lees er alles over op de value bet pagina! 

Bet of the day - wedtips

Captain Odds volgt voetbalnieuws en transfergeruchten op de voet. Wanneer er interessant nieuws of geruchten zijn die gekoppeld kunnen worden aan een weddenschap, dan wordt er een notitie van gemaakt of wedtips opgesteld. Vervolgens wordt er per dag bekeken wat de meest uitspringende of interessante odd is.

 

Vervolgens wordt deze odd gepresenteerd via social media als bet of the day. De meest interessante odd van die dag die je niet kunt laten liggen.

Betting community

Het betting landschap is ontzettend groot en uitgebreid, het is haast onmogelijk om je in te lezen op alle informatie die beschikbaar is en jou verder gaat helpen met je weddenschappen.

 

Dat is waar we afgelopen jaren achter zijn gekomen en hoe het idee van Captain Odds is ontstaan. Een plek creëren waar iedereen die graag een weddenschap speelt welkom is en waar wij alle benodigde informatie om goed voor bereid aan de slag te gaan beschikbaar hebben. Een sports betting community.

Tip van Captain Odds

Bij Captain Odds delen we dagelijks wedtips. Binnen de markt worden verschillende namen en concepten gehanteerd, bijvoorbeeld bet of the day, daily double, challenge of live bets. Allemaal soorten wedtips die bij kunnen dragen aan het succes bij het plaatsen van sportweddenschappen. 

 

Geïnteresseerd in alle benodigde informatie om goed voorbereid aan de slag te gaan met weddenschappen? Check de wedstrategie pagina! 

Het spelen van sportweddenschappen kan risico’s met zich meebrengen en als je niet goed oplet verlies je zo 5 a 10 weddenschappen achter elkaar. Je weddenschappen zijn leuk samengesteld, alleen vaak met te veel risico en te weinig research.

 

De tip van Captain Odds is dan ook, ga goed geïnformeerd aan de slag met weddenschappen. Lees je in en volg Captain Odds via social media en selecteer de beste wedtips en odds.

Captain Odds social media

Dagelijks doen we bij Captain Odds research naar de leukste sportwedstrijden en de beste weddenschappen. Wil je op de hoogte blijven van al onze updates? Volg ons dan via de volgende buttons of de icoontjes onderaan de pagina → FacebookTwitterInstagram

top 5

free bets

LeoVegas

€50 free bet

Unibet

€50 free bet

Circus
Circus

€250 free bet

Bet365

Top free bet

Jacks

€60 free bet

top 5

bookmakers

4,5 rating
Welkomstbonus van €50
5,0 rating
Welkomstbonus €50
4,8 rating
Hoge welkomstbonus
4,5 rating
Welkomstbonus €60
4,3 rating
Welkomstbonus tot €250
captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.