captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus

Wedtips

Laatste update: 15 juni 2024

Voetbal wedtips van Captain Odds

Zoals je waarschijnlijk al hebt ontdekt is het aanbod aan voetbalweddenschappen ontzettend uitgebreid. Zo goed als alle sporten over de gehele wereld zijn beschikbaar, al is voetbal onderaan de streep het meest populair en uitgebreid.

 

Vervolgens zijn er per voetbalwedstrijd vaak nog tientallen en soms wel honderden opties om je weddenschap op te plaatsen. Het vinden van de juiste weddenschappen kan hierdoor lastig zijn en veel tijd in beslag nemen. 

 

Op deze pagina vind je alle benodigde informatie om beter voorbereid je weddenschappen te plaatsen en de kans op succes te vergroten!

Hoe komt Captain Odds tot zijn wedtips?

Captain Odds gebruikt een aantal tools en hulpmiddelen waardoor dit makkelijker wordt. Om je op weg te helpen legt de Captain in dit artikel meer uit over deze tools en hulpmiddelen en hoe hij deze inzet.

Waar kan ik de wedtips van Captain Odds vinden?

Captain odds geeft tips via diverse kanalen. De Captain heeft een aantal eigen social media kanalen, zoals Twitter en Instagram. De tips worden daarnaast ook verspreidt via Telegram.

Voetbal wedtips van betting expert Captain Odds

Het spelen van weddenschappen kan een leuke bezigheid zijn. Het geeft ontspanning en met goede research kun je er ook geld mee verdienen. Om onze community verder te helpen doet Captain Odds research naar de beste odds en weddenschappen. Dagelijks deelt hij een aantal voetbalvoorspellingen en analyseert hij tips.

 

Wanneer de Captain een interessante weddenschap heeft gevonden, dan deelt hij deze via social media en  Telegram. Geen wedtips missen?

Voetbal wedtips Telegram

Om in contact te komen met de community gebruikt Captain Odds onder andere Telegram. Via Telegram is het makkelijk om veel mensen tegelijk te bereiken en daarmee voor hem de ideale manier om leden te voorzien van relevante informatie en tips. Captain Odds doet dagelijks onderzoek naar alle beschikbare weddenschappen en speurt naar de beste odds met hoge waarde. Op het moment dat er een goede weddenschap wordt gevonden, dan wordt deze via Telegram gedeeld.

Hoe gaat Captain Odds te werk bij het samenstellen van wedtips?

Voor Captain Odds is het een uitdaging om dagelijks de bookmakers te verslaan. Om dit te doen maakt hij gebruik van een aantal tools en hulpmiddelen. Om je een wat beter beeld te geven van hoe hij te werk gaat, volgt hierbij een korte uitleg:

Voetbal weddenschappen tips op basis van Pinnacle odds

Je hebt ongetwijfeld wel een van Pinnacle odds gehoord. Pinnacle is een Aziatische bookmaker. Captain Odds vergelijkt de odds die in de Nederlandse sportsbooks aangeboden worden altijd met Pinnacle. Waarom? Pinnacle biedt de meest nauwkeurige odds van de markt heeft. Dit komt doordat zij de odds bepalen op basis van de inzet van de spelers. Het gedrag, of misschien beter gezegd de verwachting, van spelers wordt 1-op-1 vertaald in de odds van een specifieke weddenschap.

 

Daardoor zullen de odds naar verloop van tijd zeer nauwkeurig zijn. En zo geven de ‘closing odds’ – de odds bij het sluiten van de markt op die specifieke weddenschap – een uitstekend beeld van wat de kansen zijn voor de uitkomst van die weddenschap.

 

Naast de nauwkeurigheid in odds biedt Pinnacle ook de hoogste odds van de markt, mede doordat zij een heel lage winstmarge hanteren. Deze ligt bij Pinnacle tussen de 2 en 5% waarbij andere bookmakers meestal tussen de 5 en 10% hanteren.

 

Voordat je een weddenschap plaatst is het goed om te weten wat de ‘fair odds’ zijn. De fair odds zijn de eerlijkste odds voor een weddenschap gebaseerd op de plaatsingen van spelers of teams, zoals uitgelegd in de werkwijze van Pinnacle. Om de fair odds te berekenen, dien je de aangeboden odds van Pinnacle met 4% te verhogen. Deze berekening maakt Captain Odds dagelijks om na te gaan of de weddenschappen op lange termijn winstgevend zijn. Je kunt stellen dat odds die boven de ‘fair odds’ liggen op de lange termijn winstgevend zullen zijn.

Voetbal weddenschappen tips op basis van under lines

Meer dan/minder dan weddenschappen kennen we allemaal wel uit het sportsbook. Er zit echter pas waarde in deze weddenschappen als de bookmaker weddenschappen op beide opties durft te bieden. Vooral bij weddenschappen waarbij je in kunt zetten op schoten (op doel) of aantal schoten op doel van spelers, bieden bookmakers vaak alleen één van beide opties aan. Wanneer Captain Odds een weddenschap vindt met inzetmogelijkheden op beide opties, zal hij dit zeker tippen.

Dagelijks delen we wedtips via social media en Telegram.

Wedtips

Dagelijks delen we wedtips via social media en Telegram.

Voetbal weddenschappen tips op basis van fouten bij bookmakers

Bookmakers maken geregeld fouten bij het bepalen van odds op een specifieke weddenschap. Captain Odds is continu op zoek om deze op te sporen zodat de community hiervan kan profiteren.

 

Maar hoe vind je nou een ‘fout’? Er zijn talloze manieren waardoor je kan denken of vinden dat een odd ‘verkeerd’ staat. Het vergelijken van odds bij verschillende bookmakers is een manier hoe wij regelmatig een fout bij één van deze bookmakers vinden. Dit kan voorkomen bij eigenlijk alle weddenschappen die een bookmaker aanbiedt.

 

Een belangrijk puntje wat informatie betrouwbaar maakt is dat het altijd een over en underline moet hebben, zoals ook eerder op deze pagina uitgelegd. Als je ziet dat bij bookmaker ‘A’ Messi over 2,5 schoten een odd van 1.80 heeft met underline en bij Bookmaker ‘B’ heeft Messi over 2,5 schoten een odd van 2.70, dan zou je daar wellicht mooie value kunnen pakken. Het is dan niet van belang of Bookmaker B een underline aanbiedt.

 

Natuurlijk zijn er verschillende manieren om sportweddenschappen te vinden. Captain Odds baseert zijn wedtips ook op basis van zijn omvangrijke sportkennis. Op het moment dat hij een geschikte weddenschap heeft gevonden, zoekt hij vervolgens naar de bookmaker die de hoogste odds biedt en als hij deze hoog genoeg acht, speelt en tipt hij de betreffende weddenschap. Er hoeft dus niet altijd een gigantisch odds verschil te zijn in de odds die verschillende bookmakers bieden om een winstgevende weddenschap te vinden.

Single weddenschappen vs combinatieweddenschappen of TOTO lijstjes

Bij het spelen van sportweddenschappen kun je ervoor kiezen om een enkelvoudige weddenschap te plaatsen of een combinatie daarvan, in de volksmond ook wel ‘TOTO lijstjes’ genoemd. Spelers die op lange termijn winstgevend willen zijn zullen er nooit voor kiezen om een combinatie weddenschappen of TOTO lijstjes te plaatsen om de volgende simpele reden:

 

Een bookmaker past op elke weddenschap een winstmarge toe. Stel een bookmaker zou een weddenschap op kop of munt aanbieden, dan zouden zij odds van circa 1.90 aanbieden. Dit is in theorie te laag aangezien de kans op kop of munt bij een gelijke munt precies 50% is (odds van 2.00 dus). Op de lange termijn maak je dan hoogstwaarschijnlijk verlies.

 

Als je weddenschappen in een combinatie plaatst, dan betaal je voor elke weddenschap in die combinatie een winstmarge, die vermenigvuldig je daarbij ook nog eens onderling. Nog een nadeel is dat je een TOTO lijstje maar bij één bookmaker kan plaatsen, hierdoor kan je dus geen odds vergelijken en de hoogste odd op een specifieke weddenschap pakken.

 

Mocht je toch bij één bookmaker 4 weddenschappen hebben gevonden met de hoogste odd en deze willen combineren, dan heeft dit alsnog geen nut. Je rendement blijft hetzelfde. Of je ze nou in een combinatie zet of in een enkelvoudige weddenschap, alleen je winkans is aanzienlijk lager.

 

De totale odds zullen in de combinatie weddenschap dan wel hoger zijn, het rendement blijft gelijk. Je neemt dus meer risico voor hetzelfde rendement. Het advies van Captain Odds is: Ga niet voor resultaat op korte termijn maar voor resultaat op lange termijn en speel single weddenschappen. Combinatieweddenschappen en TOTO lijstjes zijn op de lange termijn altijd verliesgevend.

Samenvattend voetbal wedtips strategie

Bookmakers hebben een heel team aan specialisten om weddenschappen zodanig aan te bieden dat zij uiteindelijk winstgevend zullen zijn. Om het de bookmakers zo lastig mogelijk te maken gebruikt Captain Odds de genoemde tools en hulpmiddelen. Dat helpt hem bij het samenstellen van wedtips.

 

Hopelijk heb je met bovenstaande informatie je kennis op het gebied van sportweddenschappen kunnen verbreden. Wie weet geeft het je handvatten om in de toekomst slimmer te spelen. Mocht je het te veel vinden of er geen tijd in willen stoppen, volg Captain Odds dan vooral via social media en Telegram en speel de wedtips van de Captain!

 

Tip van Captain Odds

 

Zoals gezegd, het aanbod aan weddenschappen is ontzettend uitgebreid en bookmakers zullen er alles aan doen om het je zo moeilijk mogelijk te maken om te winnen. Om je verliezen te beperken of zelfs winst te maken is het verstandig om je goed in te lezen en research te doen naar de weddenschappen die je plaatst.

 

Naast het doen van research is het belangrijk om een goede strategie te hebben. Een strategie helpt je om het maximale uit de weddenschappen te halen. Check de pagina over wedden met een strategie voor alle relevantie informatie over dit onderwerp. 

 

Het spelen van sportweddenschappen kan risico’s met zich meebrengen en als je niet goed oplet verlies je zo 5 a 10 weddenschappen achter elkaar. Je weddenschappen zijn leuk samengesteld, alleen vaak met te veel risico en te weinig research.

 

De tip van Captain Odds is dan ook: Ga goed geïnformeerd aan de slag met sportweddenschappen. Lees je goed in, selecteer de bookmaker die aansluit bij je wensen en een leuke bookmaker bonus of free bets biedt voor nieuwe spelers. Selecteer daarnaast de beste weddenschappen en odds of doe inspiratie op aan de hand van de wedtips die de Captain deelt via social media en Telegram.

Algemene begrippen - wedtips

Naast de op deze pagina beschreven informatie zijn er nog wat algemene begrippen en termen binnen het sportwedden die veel worden gebruikt. Captain Odds heeft deze kort toegelicht op het vervolg van de pagina.

TOTO wedtips

De meest bekende bookmaker in Nederland is TOTO. Gezien veel mensen gebruik maken van deze bookmaker gezien je geregeld free bets geven en daarnaast graag worden voorzien van wedtips en odds vind je op deze pagina meer informatie met betrekking tot TOTO tips.

Unibet wedtips

De bekendste internationale bookmaker is Unibet. Deze bookmaker is in 1997 opgericht en is sinds 2022 actief op de Nederlandse markt. Unibet heeft in korte tijd het meest interessante en meest uitgebreide aanbod aan voetbalweddenschappen beschikbaar. Dit heeft ervoor gezorgd dat het wereldwijd de meest populaire en gebruikte bookmaker is.

Value betting

Een veelvoorkomende term binnen sportwedden is value. Maar wat is value nou precies, waar komt de term vandaan en waarom is het spelen van weddenschappen met value belangrijk? Lees er alles over op de value bet pagina!

Voetbal wedden tips of wedden op voetbal tips?

Binnen het landschap zijn er verschillende manieren om wedtips te omschrijven. Zelf is Captain Odds voorstander van voetbal wedtips, al wordt er ook vaak geschreven over voetbalwedden tips of wedden op voetbal tips. Onderaan de streep komt het allemaal op hetzelfde neer, het gaat namelijk over het plaatsen van weddenschappen op voetbalwedstrijden. 

Wedtips EK en WK

Ook gedurende het EK en WK is Captain Odds actief en deelt hij dagelijks EK wedtips en WK wedtips. Een groot internationaal toernooi is het uitgelezen moment om je voetbalkennis in te zetten en samen met je vrienden een weddenschap te plaatsen. Voor je plezier en uiteraard ook om te onderzoeken wie van je vrienden de wedden op voetbal specialist.

 

Om de Captain Odds community verder te helpen doet Captain Odds dagelijks research naar de beste odds en weddenschappen en zet hij zijn kennis en ervaring in om de beste EK wedtips en WK wedtips te delen via Telegram en social media. Betting is als een marathon. Ga net als wij voor lange termijn succes. Samen verslaan we de bookies!

 

Meer weten over het EK 2024 in Duitsland? Lees er alles over op de wedden op EK 2024 in Duitsland pagina.

Betting community

Het aanbod aan sportweddenschappen is ontzettend groot en uitgebreid. Het is haast onmogelijk om je in te lezen op alle informatie die beschikbaar is en jou verder gaat helpen met je weddenschappen.

 

Zo is Captain Odds op het idee gekomen om een plek te creëren waar iedereen die graag een weddenschap speelt welkom is. Een plek waar alle benodigde informatie om goed voorbereid aan de slag te gaan beschikbaar is. Een sports betting community.

Tip van Captain Odds

Captain Odds deelt dagelijks wedtips. Binnen de markt worden verschillende namen en concepten gehanteerd, bijvoorbeeld bet of the day, daily double, challenge of live bets. Allemaal soorten wedtips die bij kunnen dragen aan het succes bij het plaatsen van sportweddenschappen.

 

Geïnteresseerd in alle benodigde informatie om goed voorbereid aan de slag te gaan met weddenschappen? Check de wedstrategie pagina!

Captain Odds social media

Wil je op de hoogte blijven van alle wedtips? Volg ons dan via de volgende buttons of de icoontjes onderaan de pagina → TwitterInstagram

€50 FREE BETS

Wed €5 en scoor €50 aan free bets

top 5

bonussen

BetMGM
BetMGM

€50 free bet

Unibet
Unibet

€50 free bet

Circus
Circus

€250 free bet

Bet365
Bet365

Top free bet

Jacks
Jacks

€100 free bet

top 5

bookmakers

5,0 rating
Welkomstbonus €50
5,0 rating
Welkomstbonus €50
4,8 rating
Hoge welkomstbonus
4,5 rating
Welkomstbonus €100
4,5 rating
Welkomstbonus €50,-
captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.