€50
BONUS

Welkomstbonus* tot €50

*Geldt voor nieuwe spelers

Unibet free bet
Unibet

Welkomstbonus tot €50

Unibet free bet

Bonus

Unibet

Welkomstbonus tot €50

5.0
5/5

Unibet bonus

Als we kijken naar Unibet, dan kunnen we wel concluderen dat zij één van de grootste en bekendste bookmakers van de wereld zijn. De bookmaker is opgericht in 1997 en kreeg in 1998 een licentie voor de Engelse markt. Het begon met weddenschappen aanbieden via de telefoon en groeide sinds de opkomst van het internet snel uit tot een wereldwijde speler.

 

Zoals bij de meeste grote bookmakers is het bonus aanbod bij Unibet goed op orde. Als nieuwe speler dien je een minimale storting van 10 Euro te maken om een welkomstbonus van 50 Euro te ontvangen en daarnaast bieden zij veel free bets, odds boosts en profit boosts voor bestaande spelers.

Unibet bonus voor nieuwe spelers

De bookmaker bonus bij Unibet is goed geregeld. Er is een minimale storting van 10 Euro nodig om in aanmerking te komen voor de Unibet bonus voor nieuwe spelers van 50 Euro. Het werkt simpel; je meldt je aan via de website, selecteer je de Unibet bonus van 50 Euro aan Free Bets, vervolgens loop je het verificatie proces door en kun je een eerste storting maken.

 

Nadat je eerste storting voltooid is wordt direct de Unibet bonus toegevoegd aan de account. De Unibet bonus voor nieuwe spelers wordt uitgekeerd in de vorm van 4 Free Bets van 10 Euro. Elke free bet is inzetbaar op een specifieke manier, houdt hier rekening mee op het moment dat je de free bets in wil zetten.

In onderstaand overzicht vind je de vier verschillende free bets en op welke soort weddenschappen deze ingezet kunnen worden:

–          €10 Pre-match Free Bet

–          €10 Live Free Bet

–          €10 Combinatie Free Bet (3+ selecties)

–          €10 Bet Builder Free Bet (3+ selecties)

Unibet bonus voorwaarden

– Om in aanmerking te komen voor de Unibet bonus is registreren vereist.

– Je moet minstens 24 jaar oud zijn om deel te nemen aan deze promotie.

– Plaats een inzet van minimaal €10 om de 4x €10 free bets te krijgen.

– De 4x €10 free bets worden toegevoegd aan jouw account wanneer je weddenschap is afgehandeld.

– Wanneer de free bets op je account staan, zijn deze zeven dagen geldig. Daarna komen deze te vervallen.

– Zodra de vereiste weddenschap is afgehandeld, kun je alle details over de beloning vinden in de “Free bets & Uniboosts ” sectie.

– De free bets zijn alleen beschikbaar voor sportweddenschappen.

– De free bets zullen alleen zichtbaar zijn in je wedformulier wanneer je een in aanmerking komende weddenschap hebt geselecteerd.

– De free bets kunnen niet worden gesplitst.

Alles over de odds van Unibet

Misschien wel het belangrijkste onderdeel bij wedden op voetbal is odds vergelijken. De odds geven de kans aan dat (volgens de bookmaker) een weddenschap slaagt en bepalen daarmee ook de waarde van een weddenschap.

 

Uit grondige analyse is gebleken dat de odds van Unibet erg interessant en boven gemiddeld hoog zijn. In dat opzicht heb je alle reden om voor Unibet te kiezen. Zoals we ook uitleggen op de odds vergelijken pagina, raden we aan om hoge odds te spelen.

 

Met het spelen van hoge odds bedoelen we dat wanneer je een bepaalde weddenschap wil inzetten, je vervolgens onderzoek doet bij verschillende bookmakers en achterhaalt welke bookmaker de hoogste odd geeft voor die specifieke weddenschap.

Betrouwbaarheid Unibet

Unibet is wereldwijd één van de grootste en bekendste bookmakers en zij hebben deze goede reputatie mede te danken aan de betrouwbaarheid. Het platform werkt uitstekend, gaan zorgvuldig om met het geld van spelers en mocht je met een probleem zitten dan helpen ze je snel.

De rol van Unibet bij Captain Odds

Zoals in dit artikel al benoemd, Unibet is 1 van de grootste en bekendste bookmakers ter wereld en het zal je dan ook niet verbazen dat de bookmaker een belangrijke rol speelt in ons aanbod.

 

Een account bij Unibet kan dan ook niet ontbreken. Daarnaast zal je de bookmaker geregeld terug vinden in onze wedtips met hoge value en in de voorbeschouwingen welke onze betting experts schrijven. In deze voorbeschouwingen komen vaak 3 voetbal voorspellingen voor en gezien Unibet vaak goede odds biedt maken we hier graag gebruik van.

Captain Odds social media

Dagelijks doen we bij Captain Odds research naar de leukste sportwedstrijden en de beste weddenschappen. Wil je op de hoogte blijven van al onze updates? Volg ons dan via de volgende buttons of de icoontjes onderaan de pagina → Facebook → Twitter → Instagram

top 5

free bets

LeoVegas

€50 free bet

Unibet

€50 free bet

Circus
Circus

€250 free bet

Bet365

Top free bet

Jacks

€60 free bet

top 5

bookmakers

4,5 rating
Welkomstbonus van €50
5,0 rating
Welkomstbonus €50
4,8 rating
Hoge welkomstbonus
4,5 rating
Welkomstbonus €60
4,3 rating
Welkomstbonus tot €250
captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.