captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus

Wedden op Eredivisie

06/12/2021

.

Laatste update: 03/05/2024

Wedden op Eredivisie

De grootste en bekendste voetbalcompetitie in Nederland is de Eredivisie. De competitie is opgericht in 1956, twee jaar na de introductie van het betaalde voetbal en telt 18 clubs die strijden om het landskampioenschap. De club die na 34 wedstrijden bovenaan staat pakt de schaal en mag zich een jaar lang landskampioen van Nederland noemen.

 

Als we kijken naar wedden op Eredivisie wedstrijden, dan zijn er veel mogelijkheden. De Nederlandse competitie staat internationaal hoog aangeschreven, wat ervoor zorgt dat het aanbod aan weddenschappen op wedstrijden uit de Eredivisie erg groot is. De wedstrijden staan vaak garant voor spektakel en spanning en dit kan leuk zijn in combinatie met weddenschappen.

Wedden op Eredivisie wedstrijden

De kans is groot dat je fan bent van een club in de Eredivisie en de competitie op de voet volgt. En begrijpelijk wat ons betreft. Ondanks dat de Eredivisie een iets minder niveau heeft dan de grote 5 competities zoals Engeland, Duitsland, Italie, Spanje en Frankrijk, is het een erg vermakelijke competitie.

 

De Eredivisie wedstrijden staan garant voor spektakel en spanning. In seizoen 2021/2022 werd er gemiddeld 2,86 goal per wedstrijd gemaakt en in het seizoen daarvoor gemiddeld 3,01 doelpunten per wedstrijd. En daar gaan we allemaal voor zitten, we zien in Nederland graag doelpuntrijke wedstrijden. Daarnaast is het leuk om op doelpunten te wedden en komt dit geregeld terug in de voetbal wedtips die we delen.

 

Wedden op Eredivisie doelpunten kan erg leuk zijn. Er zijn bookmakers die weddenschappen aanbieden voor een minimaal aantal doelpunten per speelronde, die voetbal odds worden vaak geboost. Daarnaast kun je standaard inzetten op het aantal doelpunten per wedstrijd of per team. Bijvoorbeeld op een minimaal aantal doelpunten van je favoriete team.

Wedden op Eredivisie kampioen

Veel bookmakers bieden de mogelijk om voordat een seizoen begin te wedden op Eredivisie kampioen van een het komende seizoen. Gaat de regerend kampioen er weer met de schaal vandoor of wordt het een ander topteam? Het komt ook geregeld voor dat er een verassing is, zoals we dan jaren terug hebben gezien met de kampioenschappen van AZ en Twente.

 

Ook bij wedden op Eredivisie wedstrijden blijft odds vergelijken erg belangrijk. Bookmakers hanteren verschillende berekeningen om odds te bepalen en deze kunnen nogal verschillen per bookmaker. 

 

Wanneer je voordat een competitie begint op een verassing inzet is de kans groot dat je een aantrekkelijke odd aangeboden krijgt voor de weddenschap. Op het moment van schrijven (zomer 2022) biedt Jack’s Sports een odd van 16.00 als je inzet op een kampioenschap van AZ. Voor een titel van Twente bieden zij zelfs 81.00. Het zou je maar gebeuren!

Wedden op Eredivisie wedstrijden is populair.

Wedden op eredivisie

Wedden op Eredivisie wedstrijden is populair.

Wedden op Eredivisie topscoorder

Elk seizoen wordt er bij wedden op voetbal veel aandacht besteed aan de topscoorder. Welke speler is er dit jaar in bloedvorm en schiet de ballen er wekelijks ontzettend makkelijk in? Wedden op Eredivisie topscoorders is altijd leuk. Als je aan het begin van het seizoen inzet op een speler, dan kun je het hele seizoen genieten van de weddenschap. Uiteraard alleen als de speler niet geblesseerd raakt of verkocht wordt. 

Live wedden op Eredivisie voetbal

Sinds de opkomst van het internet is live wedden op Eredivisie voetbal erg populair geworden. In het verleden had je alleen de mogelijkheid om weddenschappen in te zetten voordat de wedstrijd begon en je diende hiervoor naar een wedkantoor te gaan, of in Nederland naar de sigarenboer.

 

In de huidige tijd is het ontzetten makkelijk om een weddenschap te plaatsen bij een online bookmaker en bijna alle bookmakers bieden ook live weddenschappen. Gezien de Nederlandse competitie hoog aangeschreven staat in Europa, bieden zo goed als alle bookmakers weddenschappen op wedstrijden uit de Eredivisie.

 

Bij Captain Odds nemen we Eredivisie wedstrijden ook geregeld mee in de voetbal voorspellingen die we dagelijks delen via onze website en social media kanalen. 

Waar vind ik odds voor wedden op Eredivisie wedstrijden

In Nederland hebben sinds de invoering van de nieuwe gokwetgeving in 2021 ongeveer 10 tot 20 bookmakers een licentie verkregen voor de Nederlandse markt. Zij mogen legaal sportweddenschappen aanbieden aan mensen die woonachtig zijn in Nederland.

 

Captain Odds heeft met een groot aantal bookmakers een samenwerking en alle bij Captain Odds aangesloten bookmakers bieden odds op de Eredivisie. Bij deze bookmakers kun je legaal inzetten op wedstrijden uit de Eredivisie. Je vindt de alle legale aanbieders op de bookmakers pagina.

Bookmaker bonussen

Veel online bookmakers bieden verschillende promoties welke interessant zijn voor zowel nieuwe als bestaande klanten, ook wel een bookmaker bonus genoemd. Door het groeiende aanbod aan online bookmakers wordt de onderling concurrentie steeds groter.

 

Dit zorgt ervoor dat bookmakers erg creatief en lucratief kunnen zijn op het gebied van bonussen en free bets. Voor spelers kan dit een heel goede reden zijn om voor een bepaalde bookmaker te kiezen.

Captain Odds social media

Dagelijks doen we bij Captain Odds research naar de leukste sportwedstrijden en de beste weddenschappen. Wil je op de hoogte blijven van al onze updates? Volg ons dan via de volgende buttons of de icoontjes onderaan de pagina → FacebookTwitterInstagram

top 5

bonussen

LeoVegas
LeoVegas

€50 free bet

Unibet
Unibet

€50 free bet

Circus
Circus

€250 free bet

Bet365
Bet365

Top free bet

Jacks
Jacks

€100 free bet

top 5

bookmakers

4,5 rating
Welkomstbonus van €50
5,0 rating
Welkomstbonus €50
4,8 rating
Hoge welkomstbonus
4,5 rating
Welkomstbonus €100
4,5 rating
Welkomstbonus €50,-
captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.