captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus

Voorspellingen

Voetbal voorspellingen

Het spelen van voetbal weddenschappen is een leuke bezigheid, dat hoeven we je niet te vertellen. Ervoor zorgen dat je verliezen beperkt blijven, of misschien beter gezegd winst maken, kan een flinke uitdaging zijn. Als je niet goed oplet of je niet goed inleest, dan kan het zomaar voorkomen dat je meerdere weddenschappen achter elkaar verliest. 

 

Bij Captain Odds zijn we erg gepassioneerd over voetbal en weddenschappen en volgen we dit op voet. Gezien we de uitdagingen kennen, zetten we onze kennis en ervaring graag in door voetbal voorspellingen via onze website en social media kanalen te delen. Dit alles om jou en de community op weg te helpen!

Voetbal voorspellingen van betting experts

De betting experts bij Captain Odds doen dagelijks research naar alle grote en bekende voetbalwedstrijden van over de gehele wereld. Denk hierbij aan de grote competities in Europa, de Europese toernooien zoals de Champions League en de grote internationale toernooien zoals het Europees Kampioenschap, Wereld Kampioenschap en de Copa America.

 

Uit ervaring weten we dat het onmogelijk is om alle benodigde informatie beschikbaar te hebben om echt goed voorbereid aan de slag te gaan met wedden op voetbal. En onderaan de streep is een goede voorbereiding gewoon heel erg belangrijk en zal dit bijdragen aan het succes van je weddenschappen. 

 

Om de community verder te helpen zetten we onze kennis en ervaring graag in en delen onze experts dagelijks interessante en geanalyseerde voetbal voorspellingen. Denk hierbij aan uitgebreide voorbeschouwingen of wedtips die zorgvuldig worden samengesteld op basis van data en statistieken in combinatie met de nodige ervaring. 

Voetbal tips van betting experts

Zoals hierboven uitgelegd en waarschijnlijk al door jezelf ontdekt, het betting landschap is ontzettend uitgebreid. Zo goed als alle sporten over de gehele wereld zijn beschikbaar en vervolgens zijn er per wedstrijd vaak nog tientallen opties om je weddenschap op te plaatsen. Het vinden van de juiste weddenschappen kan hierdoor lastig zijn en veel tijd in beslag nemen.

 

Bij Captain Odds gebruiken we een aantal tools en hulpmiddelen waardoor dit makkelijker wordt en om je op weg te helpen leggen we op de wedtips pagina meer uit over deze tools en hulpmiddelen en hoe onze betting experts deze inzetten. Gebruik maken van onze expertise? Check dan ook eens onze VIP wedtips website.

Een goede analyse en voorbereiding is belangrijk bij het opstellen van voetbal voorspellingen.

Voetbal voorspellingen

Een goede analyse en voorbereiding is belangrijk bij het opstellen van voetbal voorspellingen.

Voetbal voorbeschouwingen

Dagelijks doen onze experts research naar voetbalwedstrijden uit alle grote competities en van de meest interessante wedstrijden wordt een voetbal voorspelling of voorbeschouwing geschreven. Deze voetbal voorspellingen of voorbeschouwingen kunnen een uitstekend middel zijn ter voorbereiding op het plaatsen van je weddenschappen. Alle ins-en outs van de teams worden toegelicht en op basis van deze inzichten worden een aantal interessante wedtips samengesteld.

Voetbal voorspellingen grote competities

De voetbal voorspellingen die gedeeld worden bij Captain Odds bevatten informatie over wedstrijden uit verschillende competities. Uiteraard is wedden op Eredivisie wedstrijden erg leuk, echter vinden de meest interessante wedstrijden buiten Nederland plaats.

 

Denk bijvoorbeeld aan de Serie A, Premier League, Primera Division of andere grote Europese competities. Zo goed als alle grote internationale competities worden meegenomen. Daarnaast wordt ook de nodige aandacht gegeven aan wedden op Champions League wedstrijden en grote internationale toernooien zoals het Europees- of Wereld Kampioenschap.

Meest voorkomende weddenschappen

In de afgelopen jaren is het aanbod aan weddenschappen enorm gegroeid. Waar je voorheen alleen kon inzetten op winst, gelijkspel of verlies van een wedstrijd, zijn er in de huidige tijd wel tientallen of misschien wel honderden opties. Laat je niet in de war brengen of verleiden tot het zetten van gekke weddenschappen. Het is leuk, echter gaan ze vaak verloren.

 

De meest voorkomende weddenschappen die worden aangeboden bij bookmakers Nederland en als voetbal voorspellingen zijn team winst, aantal doelpunten, doelpuntenmakers of een handicap (hiermee start een ploeg met een fictieve achterstand). Dit zijn de weddenschappen waar de meeste data over beschikbaar is en gebruikt kan worden om succesvolle weddenschappen te plaatsen.

Haal alles uit je weddenschap met de beste odds

Nieuws, geruchten en voetbal odds zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Captain Odds volgt voetbal op de voet en probeert alle informatie die relevant is bij het plaatsen van weddenschappen beschikbaar te stellen via de website of social media, zoals bijvoorbeeld voetbal voorspellingen en wedtips. Je kunt hierbij denken aan transfergeruchten, spelers die in vorm zijn of teams die favoriet zijn voor het winnen van een competitie of toernooi. Al deze informatie kan bijdragen aan het succes van je weddenschappen.

 

En mogelijk nog belangrijker is odds vergelijken. De odd bepaalt de waarde van een weddenschap en het mogelijke winbedrag. Gezien bookmakers verschillende berekeningen hanteren om voetbal odds te bepalen kunnen odds nogal verschillen per bookmaker. Odds vergelijken bij verschillende bookmakers kan interessante inzichten geven, bijvoorbeeld welke bookmaker structureel hoge voetbal odds aanbiedt voor voetbal weddenschappen. En dat zal je rendement op lange termijn ten goede komen.

Bookmakers & bonussen

Veel online bookmakers bieden verschillende promoties welke interessant zijn voor zowel nieuwe als bestaande klanten, ook wel een bookmaker bonus genoemd. Door het groeiende aanbod aan online bookmakers wordt de onderling concurrentie steeds groter.

 

Dit zorgt ervoor dat bookmakers erg creatief en lucratief kunnen zijn op het gebied van bonussen en free bets. Voor spelers kan dit een heel goede reden zijn om voor een bepaalde bookmaker te kiezen. Check dus geregeld welke promoties een bookmaker biedt en profiteer daarvan!

Tip van Captain Odds

Het is slim om je goed in te lezen voordat je weddenschappen plaatst, wanneer je niet oplet kun je ongemerkt snel veel geld verliezen. Er zijn verschillende betting specialisten actief waar je betaald of onbetaald tips kunt krijgen, maak hier gebruik van. Let wel op, sommige specialisten vragen veel geld en beloven grote winsten, die vaak achterwege blijven.

 

Captain Odds volgt het voetbalnieuws, geruchten en betting odds op de voet en stelt op basis van deze informatie de beste voetbal voorspellingen samen en geeft daarbij aan bij welke bookmakers je de beste odds vindt. Doe er je voordeel mee!

top 5

bonussen

LeoVegas
LeoVegas

€50 free bet

Unibet
Unibet

€50 free bet

Circus
Circus

€250 free bet

Bet365
Bet365

Top free bet

Jacks
Jacks

€60 free bet

top 5

bookmakers

4,5 rating
Welkomstbonus van €50
5,0 rating
Welkomstbonus €50
4,8 rating
Hoge welkomstbonus
4,5 rating
Welkomstbonus €60
4,5 rating
Welkomstbonus €50,-
captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.