captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus

Hans van Brunschot

42 artikelen

.

Auteur sinds

2023

Biografie

Als ervaren marketeer met voorliefde voor sport heeft Hans afgelopen jaren voor verschillende online bookmakers gewerkt en schrijft hij als freelance sports betting expert wekelijks meerdere voorbeschouwingen en wedtips voor Captain Odds.

Expertise in de branche

Hans heeft een interessante weg afgelegd naar zijn huidige baan in de iGaming industrie, gezien zijn achtergrond eigenlijk in marketing ligt. Met zijn expertise heeft hij gewerkt bij verschillende bedrijven, waaronder een beleggingskantoor, een professionele voetbalclub, een beursorganisatie en zelfs een website over Formule 1. In 2020 werd Hans geconfronteerd met een reeks gebeurtenissen die zijn leven op zijn kop zetten. Hij verloor zijn baan als creatief leider bij een branding- en marketingbureau vanwege de coronacrisis, waarna kort daarna ook een voor hem belangrijke persoon overleed. Achteraf gezien lijkt het erop dat deze gebeurtenissen Hans in een nieuwe richting hebben gestuurd, in de richting van iGaming. Ruim drie jaar later blijft hij zich toeleggen op het schrijven over iGaming, waarbij zijn specialiteiten liggen in sportweddenschappen, bingo en poker. En inmiddels heeft hij ook uitgebreide kennis opgebouwd over de legale online bookmakers en online casino’s in Nederland.
captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.