captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus
Nederlands Elftal zit aan de goede kant van het schema om ver te komen op het EK 2024
2 juli 2024
18:00
Europees Kampioenschap beker

Het Nederlands Elftal heeft de achtste finale van het EK voetbal gehaald met zeer wisselvallige prestaties. Dit is een geluk bij een ongeluk gebleken. Door de derde plaats in Poule D, is Nederland ingedeeld aan de meest gunstige kant van het speelschema.

Route voor Nederland vrij naar de (halve) finale?

Met Roemenië – de verrassende winnaar van Poule F – als onverwachte tegenstander in de achtste finale, is het verleidelijk om al eens naar het verdere toernooiverloop te kijken. Bij winst op de Roemenen treft Oranje in de kwartfinale de winnaar van de ontmoeting tussen Turkije en Oostenrijk. Grote kans dat de spelers van Ronald Koeman dan de kans krijgen om zich te revancheren voor de pijnlijke nederlaag tegen de Oostenrijkers in de groepsfase.

 

Zelfs dat gegeven roept bij de meest optimistische supporters herinneringen op aan het EK van 1988. Toen werd immers ook eerst van de Sovjet-Unie verloren, voordat datzelfde land in de finale verslagen werd.

 

Meer kritische – of realistische supporters – wagen zich nog niet aan dat soort vergelijkingen. Daarvoor was het spel van Nederland in de groepsfase simpelweg niet goed genoeg. Van een mager 6je tegen Polen en een 5,5 tegen Frankrijk ging Oranje tegen Oostenrijk echt naar een dikke onvoldoende.

Jacks bonus

Jacks.nl

Welkomstbonus €60 Free Bet

4.5

4.5
4.5/5

Roemenië nummer 47 FIFA wereld ranglijst

Tegenstander Roemenië is eigenlijk een beetje een onbekende ploeg. Tegen het favoriet geachte Oekraïne speelde Roemenië heel goed en won het, alvorens van België verloor. In de laatste groepswedstrijd tegen Slowakije hadden beide landen aan een punt genoeg om door te gaan naar de knock-outfase. Dat was te zien aan de wedstrijd en de puntendeling die volgde was voor niemand echt een verrassing.

Captain Odds’ visie

Captain Odds schat ondanks dat het voetbal dat het Nederlands Elftal op de mat legt nog niet flitsend is, dat Oranje zich wel kwalificeert voor de kwartfinale. De individuele klasse van de Nederlandse spelers is beter dan die van de Roemenen. Een wanvertoning zoals tegen Oostenrijk voorzien we niet nog een keer. 

Zie onderstaand de bijbehorende wedtips. Succes!

Jacks bonus

Nederland wint

*Odds op moment van research
Jacks bonus

Meer dan 2,5 goals

*Odds op moment van research
Jacks bonus

Depay scoort

*Odds op moment van research

top 5 bonussen

Betnation
Betnation

€30 free bet

ComeOn
ComeOn

€50 free bet

BetMGM
BetMGM

€50 free bet

Unibet
Unibet

€50 free bet

Circus
Circus

€250 free bet

meer previews

captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.