captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus
toto free bet
TOTO Sports

Welkomstbonus €50,- Free Bet

toto free bet

Bonus

TOTO Sports

Welkomstbonus €50,- Free Bet

4.5
4.5/5

Nederlandse bookmaker, leuk aanbod

TOTO Sports

Welkomstbonus €50,- Free Bet

Review TOTO Sport

Laatste update: 10 juni 2024

Captain Odds vindt het belangrijk om jouw als liefhebber van sportwedden zijn mening te geven over de TOTO. TOTO is een bookmaker met een vergunning van de Nederlandse kansspelautoriteit. In deze TOTO review laat de Captain zijn licht schijnen over het spelaanbod en de promoties van deze bookmaker.

Wanneer je graag speelt bij een oer-Hollandse bookmaker, dan is TOTO een uitstekende keuze. De bookmaker is opgericht in de jaren ‘50 van de vorige eeuw als spel van de KNVB om de net opgerichte Eredivisie te promoten.

 

In die eerste jaren kon je enkel en alleen als je lid was van de KNVB weddenschappen op voetbalwedstrijden plaatsen. Later, toen de organisatie van de TOTO in een aparte stichting werd ondergebracht, kon iedereen een gokje wagen.

 

Het spelen bij de TOTO werd onderdeel van de sportcultuur in Nederland. Het TOTO formulier kon voorafgaand aan het voetbalweekend ingevuld worden bij fysieke winkels. Vooral de tabaksspeciaalzaak was een populair plek om de TOTO in te vullen. Bij NOS Langs de Lijn werden nadien op zondag naast de uitslagen ook de TOTO scores voorgelezen.

 

Het TOTO formulier bestaat nog wel, maar is inmiddels door de meerderheid van de spelers vervangen door het online sportsbook. TOTO is uitgegroeid tot een moderne bookmaker waar je op veel sporten kunt wedden. TOTO heeft de laatste jaren flink aan naamsbekendheid gewonnen door BN’ers in te zetten als Koning TOTO in reclames. Inmiddels is dit niet meer toegestaan.

Het spelaanbod van Toto Sport

Bij de start van TOTO in 1956 kon je alleen inzetten op wedstrijden van de eerste en tweede divisie. Gelukkig is dat inmiddels een stuk uitgebreider. Zo goed als alle voetbalcompetities uit Europa en daarbuiten zijn onderdeel van het aanbod. Daarnaast zijn er vaak minimaal 100 weddenschappen per wedstrijd beschikbaar.

 

Naast voetbal biedt TOTO ook weddenschappen aan op onder andere tennis, basketbal, darten, Formule 1 en nog vele andere sporten. Sinds de legalisering van het online gokken biedt TOTO live weddenschappen aan. Een mooie aanvulling op het aanbod van TOTO Sports. Zeker omdat het plaatsen van live weddenschappen ontzettend leuk en spannend is!

 

Gezien het uitgebreide aanbod van weddenschappen per voetbalwedstrijd en de interessante odds op veel weddenschappen, tipt de Captain met regelmaat bets die je bij TOTO kunt plaatsen in zijn voorbeschouwingen.

TOTO sport welkomstbonus

Wanneer je nog geen account hebt bij TOTO en deze aanmaakt, dan heeft TOTO Sports een bookmaker bonus. Wanneer je een eerste weddenschap plaatst van tenminste € 10,- met een minimale quotering van 1.50, dan speel je vijf free bets van € 10,- vrij.

 

Hoe claim je de welkomstbonus van TOTO?

 

– Maak een account aan bij TOTO

– Doe een eerste storting van tenminste € 10,-

– Plaats een weddenschap van tenminste € 10,- op odds van minimaal 1.50

– Claim € 50,- aan free bets

TOTOSport Free bets en bonussen

TOTO is een bookmaker die bijna dagelijks een promotie voor bestaande spelers beschikbaar heeft. In het sportsbook vind je een TOTO Boost (linken naar bonussen/toto). Dit zijn speciale weddenschappen die zijn samengesteld uit meerdere voorspellingen. Hierop zijn verhoogde odds van toepassing. Met enige regelmaat biedt TOTO vanaf 18.00u ‘s avonds een Lekker Man Special. Dit is een weddenschap op een voorspelling van een wedstrijd die avond gespeeld wordt.

 

Je kunt bij TOTO met regelmaat free bets winnen door deel te nemen aan promoties. De belangrijkste voorwaarde hiervoor is dat je tenminste 24 jaar of ouder bent. Per promotie kunnen de voorwaarden verschillen.  Vaak hebben deze voorwaarden betrekking op een minimale inzet of minimale odds. Deze promoties vind je op het tabblad Bonus in je account.

 

Naast gratis weddenschappen kun je bij TOTO ook regelmatig andere prijzen winnen. Zo geeft de bookmaker regelmatig kaarten voor voetbalwedstrijden weg.

TOTO Odds

De waarde van je weddenschap wordt bepaald door de hoogte van de odds. Iedere bookmaker berekent de odds op een andere manier. Je odds vergelijken bij verschillende bookmakers is dan ook een must! Wanneer we kijken naar de hoogte van de odds bij TOTO, dan zijn deze redelijk in orde. Via de Odds Boosts en Lekker Man Specials bieden ze zeer interessante odds.

 

Bij TOTO is het mogelijk om combinatieweddenschappen en systeemweddenschappen te plaatsen. Hiermee kun je je odds een boost geven. Wil je op meerdere weddenschappen van één wedstrijd wedden, dan kun je dat doen via een bet-builder weddenschap. TOTO heeft een bet-builder beschikbaar voor wedstrijden uit de grotere Europese competities.

 

Captain Odds vindt de odds van TOTO concurrerend, al is er zeker ruimte voor verbetering.

 

Met welke inzet kun je spelen?

 

TOTO heeft ervoor gekozen het instapniveau laag te houden. Zo kan iedereen die wedden op voetbal leuk vindt bij deze bookmaker terecht. De minimale inzet op een weddenschap is €0,10 en de maximale inleg is €1000,- per week. Zet je dit bedrag in op één weddenschap, dan kun je de rest van de week niet meer spelen.

 

Afwikkeling weddenschappen

 

Bij TOTO is het mogelijk zowel pre-match als live weddenschappen te plaatsen. Tijdens de wedstrijden krijg je de mogelijkheid om je weddenschappen voortijdig te beëindigen. Dit wordt een cash-out genoemd. Een cash-out kan een volledig verloren weddenschap voorkomen, maar je kunt ook al eerder je winst nemen. Geld dat je via een cash-out opneemt, staat direct op je account.

 

Wanneer je je winnende weddenschap laat staan tot de wedstrijd afgelopen is, kan het wat langer duren voordat de winst op je rekening bijgeschreven staat. Dit is een beetje afhankelijk van het type weddenschap dat je geplaatst hebt. Een 1X2 weddenschap staat eerder op je rekening dan een weddenschap op het aantal schoten op doel. Voor het afwikkelen van deze weddenschap heeft TOTO immers eerst de definitieve statistieken van de wedstrijd nodig.

Captain Odds oordeel over TOTO Sport

TOTO is jarenlang de enige bookmaker in Nederland geweest waar legaal gespeeld mocht worden. Sinds het legaliseren van online gokken heeft TOTO er als bookmaker flink wat concurrentie bijgekregen. Desondanks blijft TOTO uitstekend overeind. Het heeft een uitstekend sportsbook met zowel kwalitatief als kwantitatief meer dan voldoende weddenschappen. Qua bonussen biedt TOTO meer dan voldoende kans op extra’s.

 

Wie liever via de smartphone wedt kan de TOTO app downloaden. Een puntje van kritiek is dat deze niet altijd optimaal werkt. Soms is het simpelweg niet mogelijk om weddenschappen te plaatsen. Dat is vooral frustrerend op het moment dat je kans ziet om met een goed getimede live weddenschap de bookmaker te verslaan.

Captain Odds social media

Dagelijks doet Captain Odds onderzoek de beste weddenschappen die in het sportsbook van TOTO te vinden zijn. Wil je op de hoogte blijven van al zijn tips? Volg Captain Odds dan via de volgende buttons of de icoontjes onderaan de pagina → Facebook → Twitter → Instagram

4.5
Gemiddelde beoordeling

Betrouwbaarheid

Bonussen & Promoties

Software

Support

Pluspunten
Minpunten
4.5
Gemiddelde beoordeling

Betrouwbaarheid

Bonussen & Promoties

Software

Support

WELCOME
package

* Promotie geldt voor nieuwe spelers

top 5

bonussen

BetMGM
BetMGM

€50 free bet

Unibet
Unibet

€50 free bet

Circus
Circus

€250 free bet

Bet365
Bet365

Top free bet

Jacks
Jacks

€100 free bet

top 5

bookmakers

5,0 rating
Welkomstbonus €50
5,0 rating
Welkomstbonus €50
4,8 rating
Hoge welkomstbonus
4,5 rating
Welkomstbonus €100
4,5 rating
Welkomstbonus €50,-
captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.