captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus
Jacks free bet
Jacks

Free Bet tot €100

Jacks free bet

Bonus

Jacks Sports

Free Bet tot €100

4.5
4.5/5

Betrouwbare speler, interessante bonussen

Jacks

Free Bet tot €100

JACKS.NL bookmaker bonus

Laatste update: 23 mei 2024

Als je als nieuwe speler een account opent bij JACKS.NL, dan kun je kiezen voor een sportsbook bonus bij JACKS.NL. Als liefhebber van sportweddenschappen, past dit natuurlijk helemaal in jouw straatje. Hoeveel bonus je krijgt is afhankelijk van de eerste storting die je maakt. In staffels van tien euro wordt het bonuspakket telkens wat groter.

 

Stort je tussen de € 20 en € 29,99 dan ontvang je als welkomstbonus twee free bets van € 10 die je naar eigen inzicht kunt gebruiken. Ook ontvang je een free bet van € 5 die je in kunt zetten op een JACK’s Special weddenschap.

 

Stort je € 30 tot € 39,99 dan krijg je naast drie free bets van € 10 en een free bet voor de JACK’s Specials ook een profitboost van 10%.

 

Als je de eerste keer na het openen van je account een bedrag tussen de € 40 en € 49,99 stort, krijg je vier free bets van € 10, een free bet van € 10 voor de JACK’s Specials en een profitboost van 15%.

 

Het meeste voordeel behaal je met een storting van € 50 of meer. Dan ontvang je zes free bets van € 10, waarvan je er eentje enkel kunt gebruiken op JACK’s Specials en een profitboost van 20%.

Hoe werkt het de JACKS.NL bonus?

– Je maakt een account aan bij JACKS.NL.

– Je doet een eerste storting. Het minimumbedrag dat je bij LeoVegas kunt storten is € 10,-. Om deze welkomstbonus te claimen is het noodzakelijk om minimaal € 20,- te storten

– De welkomstbonus corresponderend met jouw storting wordt aan je account toegevoegd.

 

Voorwaarden

JACKS.NL heeft enkele belangrijke voorwaarden verbonden aan deze welkomstbonus.

– Voor deelname moet men 24 jaar of ouder zijn.

– Free bets en profit boosts zijn na het claimen 7 dagen geldig.

– Free bets van € 10 dienen in zijn geheel geplaatst te worden.

– Storting dient 1x rondgespeeld te worden voordat er een uitbetaling aangevraagd kan worden.

– Winst op free bets wordt cash toegevoegd aan je spelersaccount

Beste bookmaker bonus JACKS.NL

JACKS.NL is een bookmaker die veel promoties organiseert. Dagelijks zijn er JACK’s Specials te vinden in het sportsbook. Er kan regelmatig een JACK’s Pot gewonnen worden door vragen te beantwoorden en voorspellingen te doen. Ook zijn er geregeld profit boosts en free bets te verdienen.

JACK’s Specials

 

JACK’s Specials zijn speciale weddenschappen die JACKS.NL al voor je gecombineerd heeft en waarop verhoogde odds van toepassing zijn. Deze specials zijn dagelijks in het sportsbook beschikbaar.

 

JACK’s Pot

 

Door mee te spelen met het spel JACK’s Pot kun je mooie bedragen winnen. Vaak dien je hiervoor een aantal voorspellingen te doen.

 

Free bets en profit boosts

 

Door conform de promotievoorwaarden in te zetten, kun je bij JACKS.NL regelmatig gratis weddenschappen of verhoogde winsten scoren. Hierop zijn actievoorwaarden van toepassing.

 

Captain Odds vind je de promoties van JACKS.NL zeer de moeite waard. Deze bookmaker toont aan dat het niet louter op inzet van spelers aast, maar dat het met leuke acties en prijsvragen ook een stukje entertainment wil bieden.

Het oordeel van Captain Odds over de bonussen van JACKS.NL

,,JACKS.NL scoort punten met hun welkomstbonus. Spelers met een kleinere portemonnee kunnen ook een mooi voordeel behalen. Ik vind het ook goed dat er promoties georganiseerd worden waarbij inzetten niet vereist is. De voorwaarden om free bets en profit boosts te scoren, zijn daarentegen weer best stevig. Ik deel mijn tips over de promoties van JACKS.NL graag met je via social media, Telegram en Discord.”

Captain Odds social media

Wil je op de hoogte blijven van de promoties van JACKS.NL? Volg Captain Odds dan via de volgende buttons of de icoontjes onderaan de pagina → Facebook → Twitter → Instagram

Pluspunten
Minpunten
top 5

bonussen

BetMGM
BetMGM

€50 free bet

Unibet
Unibet

€50 free bet

Circus
Circus

€250 free bet

Bet365
Bet365

Top free bet

Jacks
Jacks

€100 free bet

top 5

bookmakers

5,0 rating
Welkomstbonus €50
5,0 rating
Welkomstbonus €50
4,8 rating
Hoge welkomstbonus
4,5 rating
Welkomstbonus €100
4,5 rating
Welkomstbonus €50,-
captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.