captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus

De Oddskantine

De Oddskantine

Captain Odds staat midden in de voetbalwereld. Als geen ander begrijpen we waar voetballiefhebbers naar op zoek zijn en enthousiast van worden. Het hebben van plezier, het creëren en onderhouden van sociale contacten en een plek voor gezelligheid. Een plek waar je je thuis voelt en graag terugkomt om meer uit je dag te halen.

De Oddskantine

De gezelligheid van een voetbalkantine, alleen dan digitaal. De Oddskantine is dé plek om in contact te komen met andere voetballiefhebbers die graag een weddenschap plaatsen en waar plezier, sociale contacten en gezelligheid de belangrijkste kernwoorden zijn.

 

Ben je net als wij voetballiefhebber en word je enthousiast van weddenschappen, dan kan De Oddskantine jouw favoriete plek worden. Het is de plek waar men graag komt voor extra sfeer en gezelligheid. En voor inspiratie, tips en aanbiedingen. Een plek waar we samen verliezen én samen winnen.

De Oddskantine joinen?

Gezien niet iedereen dezelfde apps gebruikt is de Oddskantine binnen drie verschillende platformen opgezet. Binnen elk kanaal dezelfde mogelijkheden, informatie en content. Je kunt de Oddskantine joinen via Telegram, Discord en Facebook.  

Telegram

Telegram biedt de mogelijkheid om veel mensen in één kanaal bij elkaar te laten komen. Heb je geen Telegram, download de app dan snel en wordt onderdeel van onze community.

Discord

Discord is de ideale app om contact te komen met andere mensen die interesse hebben in hetzelfde onderwerp. Daarnaast hebben we binnen ons kanaal veel relevante informatie over voetbal weddenschappen opgenomen en kom je makkelijk in contact met andere spelers om strategieën en tips uit te wisselen.

Facebook

Ook Facebook een erg interessante optie om veel mensen met dezelfde interesses bij elkaar te laten komen. Een plek waar je relevante content vindt en makkelijk in contact komt met andere spelers om strategieën en tips uit te wisselen.

 

Join us @ Facebook: De Oddskantine

Dé plek voor liefhebbers van voetbal en odds waar plezier, gezelligheid en winnen de belangrijkste kernwoorden zijn.

de oddskantine

Dé plek voor liefhebbers van voetbal en odds waar plezier, gezelligheid en winnen de belangrijkste kernwoorden zijn.

Wat biedt Captain Odds nog meer?

Het doel bij Captain Odds is om het meest bruisende en spraakmakende voetbalplatform met odds gerelateerd nieuws en advies van Nederland te worden. Vanuit de inhoud en interactie willen we ons ontwikkelen tot het grootste en meest relevante wedden op voetbal platform van Nederland.

 

Voor al het actuele odds gerelateerde nieuws en advies is Captain Odds hét platform van Nederland met als doel een gezellige toevoeging aan mensen hun leven vol inspiratie, advies en aanbiedingen. Denk hierbij aan voorbeschouwingen van voetbalwedstrijden, voetbal voorspellingen, meer informatie over odds vergelijken, het delen van wedtips en alle benodigde informatie over bookmakers en bonussen.

Bookmakers en bonussen

Wanneer je wil gaan starten met het spelen van online sportweddenschappen dan dien je je aan te melden bij een bookmaker. Bij Captain Odds zijn alle bookmakers met een Nederlandse licentie grondig getest. Wanneer je een keuze hebt gemaakt, dien je je aan te melden als nieuwe bezoeker.

 

Gezien de er erg veel bookmakers beschikbaar zijn en de onderlinge concurrentie erg groot is, doen bookmakers er van alles aan om (nieuwe) klanten aan zich te binden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bieden van een bookmaker bonus voor nieuwe spelers of free bets voor bestaande spelers. Bij Captain Odds hebben we alle bookmakers en bonussen voor je inzichtelijk gemaakt.

Odds vergelijken

De odd bepaalt de waarde van een weddenschap en het mogelijke winbedrag. Gezien bookmakers verschillende berekeningen hanteren om odds te bepalen kunnen odds nogal verschillen per bookmaker.

 

Odds vergelijken bij verschillende bookmakers kan interessante inzichten geven, bijvoorbeeld welke bookmaker structureel hoge odds aanbiedt voor voetbal weddenschappen. En wanneer je structureel de hoogste odds uit de markt speelt, dan zal dit je rendement ten goede komen.

Voetbal voorbeschouwingen

Dagelijks doen onze experts research naar voetbalwedstrijden uit alle grote competities en van de meest interessante wedstrijden wordt een voorbeschouwing geschreven. Deze voorbeschouwingen kunnen een uitstekend middel zijn ter voorbereiding op het plaatsen van je weddenschappen. Alle ins-en outs van de teams worden toegelicht en op basis van deze inzichten worden een aantal interessante wedtips samengesteld en toegevoegd.

Voetbal voorspellingen

Het spelen van voetbal weddenschappen is een leuke bezigheid, dat hoeven we je niet te vertellen. Ervoor zorgen dat je verliezen beperkt blijven, of misschien beter gezegd winst maken, is een flinke uitdaging. Als je niet goed oplet of je niet goed inleest, dan kan het zomaar voorkomen dat je meerdere weddenschappen achter elkaar verlies.

 

Gelukkig zijn er veel mensen gepassioneerd over voetbal en weddenschappen en worden er veel voetbal voorspellingen gedeeld. Specialisten en analisten struinen het nieuws af voor relevante informatie en zetten deze informatie om in nuttige tips die kunnen helpen bij het spelen van weddenschappen.

 

Captain Odds is vanuit deze gedachte ontstaan. Nieuws, geruchten en betting odds zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Vanuit deze combinatie worden geregeld voetbal voorspellingen gedeeld via onze website en social media kanalen.

Voetbal wedtips

Zoals je waarschijnlijk al hebt ontdekt is het betting landschap ontzettend uitgebreid. Zo goed als alle sporten over de gehele wereld zijn beschikbaar en vervolgens zijn er per wedstrijd vaak nog tientallen opties om je weddenschap op te plaatsen. Het vinden van de juiste weddenschappen kan hierdoor lastig zijn en veel tijd in beslag nemen.

 

Bij Captain Odds gebruiken we een aantal tools en hulpmiddelen waardoor dit makkelijker wordt en om je op weg te helpen leggen we in dit artikel meer uit over deze tools en hulpmiddelen en hoe onze betting experts deze inzetten bij het samenstellen van voetbal wedtips.

top 5

free bets

BetMGM
BetMGM

€50 free bet

Unibet
Unibet

€50 free bet

Circus
Circus

€250 free bet

Bet365
Bet365

Top free bet

Jacks
Jacks

€100 free bet

top 5

bookmakers

5,0 rating
Welkomstbonus €50
5,0 rating
Welkomstbonus €50
4,8 rating
Hoge welkomstbonus
4,5 rating
Welkomstbonus €100
4,5 rating
Welkomstbonus €50,-
captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.