captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus
LeoVegas review
LeoVegas

Welkomstbonus €50 free bet

LeoVegas review

Bonus

LeoVegas

Welkomstbonus €50 free bet

4.2
4.2/5

Bekende betrouwbare speler

LeoVegas

Welkomstbonus €50 free bet

LeoVegas bookmaker bonus

Laatste update: 29 mei 2024

Nieuwe spelers die een account openen bij LeoVegas kunnen een welkomstbonus claimen. Deze welkomstbonus bedraagt een 100% free bet op basis van de eerste weddenschap die je plaatst met een maximum van € 50,-.

Hoe werkt de LeoVegas bonus?

– Je opent een account bij LeoVegas. Dit proces wijst zich vanzelf en is binnen enkele minuten afgerond. Houd er rekening mee dat LeoVegas om loonstroken vraagt tijdens het registratieproces.

– Je doet een eerste storting. Het minimumbedrag dat je bij LeoVegas kunt storten is € 10,-. Om deze welkomstbonus te claimen is het noodzakelijk om minimaal € 10,- op je eerste weddenschap in te zetten.

– Je plaatst een inzet van minimaal € 10,- op een weddenschap met odds van 1.80 of hoger. Zet je in op een weddenschap met lagere odds, dan voldoet deze niet aan de voorwaarden en zullen er geen free bets worden toegekend.

– Zet je een bedrag in dat hoger is dan € 50,-, dan zal je free bet de maximale waarde van € 50,- bedragen.

– Na afwikkeling van de weddenschap, wordt de free bet aan je account toegevoegd

 

Voorwaarden

LeoVegas heeft enkele belangrijke voorwaarden verbonden aan deze welkomstbonus.

– Voor deelname moet men 24 jaar of ouder zijn

– Spelers hebben na het openen van een account 14 dagen de tijd om de bonus te claimen

– De free bet moet ingezet worden op odds van 1.80 of hoger

– Winst behaald met de free bet wordt als cash bijgeschreven op het spelersaccount en kan direct worden opgenomen.

Beste bookmaker bonus LeoVegas

LeoVegas biedt met regelmaat promoties en bonussen om het spelen van sportweddenschappen nog aantrekkelijker te maken. Deze promoties en bonussen worden via e-mail aan kwalificerende spelers aangeboden en zijn terug te vinden in het account van de betreffende spelers.

 

LeoBoost

 

Een LeoBoost is een odds boost voor spelers combinatieweddenschappen spelen. LeoVegas heeft als service voor de spelers al diverse weddenschappen met elkaar gecombineerd en de odds hiervan met een LeoBoost verhoogd. LeoBoosts verschijnen doorlopend in het sportsbook.

 

Profit boost

 

Profit boost zijn bonussen die extra winst geven als een weddenschap gewonnen wordt. Profit boosts zijn actief op geselecteerde competities en wedstrijden. Er zijn enkele voorwaarden verbonden aan de profit boost bij LeoVegas

– Maximale inzet is € 20,- per wedformulier

– Minimum odds van 4.00

– Maximale uitbetaling is € 200,-

 

Captain Odds vindt dat de voorwaarden van de bonussen en promoties van LeoVegas zeer schappelijk zijn. Er worden heldere bonusvoorwaarden zonder rondspeelvoorwaarden aangehouden. Vrijwel dagelijks voegt LeoVegas promoties aan het sportsbook toe. Spelers kunnen – indien ze kwalificeren – altijd een weddenschap plaatsen in het kader van een promotie om extra voordeel te verdienen.

Het oordeel van Captain Odds over de bonussen van LeoVegas

,,LeoVegas biedt met de LeoBoosts en de profit boosts leuke promoties. Voor deze promoties geldt echter ook dat de minimale odds 1.80 (⅘) moeten zijn. Dat vind ik een beetje aan de hoge kant, maar het weerhoudt me er zeker niet van om bij LeoVegas te spelen. Ik deel mijn tips over LeoBoosts en andere promoties graag met je via social media, Telegram en Discord.”

Captain Odds social media

Wil je op de hoogte blijven van de promoties van LeoVegas? Volg Captain Odds dan via de volgende buttons of de icoontjes onderaan de pagina → Facebook → Twitter → Instagram

Pluspunten
Minpunten
top 5

bonussen

Betnation
Betnation

€30 free bet

ComeOn
ComeOn

€50 free bet

BetMGM
BetMGM

€50 free bet

Unibet
Unibet

€50 free bet

Circus
Circus

€250 free bet

top 5

bookmakers

4,8 rating
Welkomstbonus €50
4,5 rating
Welkomstbonus €30
5,0 rating
Welkomstbonus €50
5,0 rating
Welkomstbonus €50
4,8 rating
Hoge welkomstbonus
captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.