captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus

Leo van Dijk

6 artikelen

.

Auteur sinds

2021

Biografie

Als voetballiefhebber en ervaren wed-expert, heeft Leo diepgaande kennis van wedden op voetbal. De passie voor voetbal begon in zijn jeugd en dit heeft zich ontwikkeld tot een expert binnen het betting landschap. Met zijn kennis en enthousiasme deelt hij waardevolle informatie en advies binnen de voetbalwedden community.

Expertise in de branche

Vanaf jonge leeftijd speelde Leo met enige regelmaat sportweddenschappen. Het begon ruim 20 jaar geleden met het invullen van een TOTO-formulier bij de sigarenboer en sinds de opkomst van het internet is hij uiteraard ook online actief. In deze periode heeft Leo veel kennis opgedaan van wedden op voetbal om zo goed mogelijk voorbereid zijn weddenschappen te plaatsen. Tijdens de corona crisis in 2021 is het idee ontstaan om al deze opgedane kennis en ervaring te delen binnen een eigen community en zo is in deze periode Captain Odds ontstaan. De specialiteiten van Leo liggen op het gebied van sportweddenschappen en het maximaal benutten van casino en bookmaker bonussen.
captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.