captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus
Het Nederlands Elftal speelt voor het eerst sinds 20 jaar weer in de halve finale tijdens eens Europees Kampioenschap
10 juli 2024
21:00
Europees Kampioenschap beker

Op basis van de odds die bookmakers beschikbaar stelden leek een overwinning van Nederland op Turkije een gemakkelijke opgave. In de praktijk was dit iets anders. Tot de 70e minuut had Nederland het ontzettend lastig tegen het sterk verdedigende Turkije dat na een simpel weggegeven corner van Dumfries in de eerste helft op 0-1 was gekomen.

 

Met het inbrengen van Wout Weghorst na de rust en goed doorzettingsvermogen won Nederland uiteindelijk met hakken over de sloot, eindstand 2-1. Een uitstekend resultaat, met als beloning voor het eerst sinds 20 jaar een plek in de halve finale van het EK.

Het strijdplan tegen Engeland

De grote vraag die heerst is, hoe gaat Nederland deze ‘saaie’ en controlerende Engelse ploeg verslaan? Het gehele toernooi is Ronald Koeman al zoekende naar de juiste formatie en dat zal voor deze wedstrijd niet anders zijn. Het gehele team is fit, ook Maatsen is na een paar dagen ziek weer aangesloten, wat betekent dat Koeman voldoende keuzes heeft. Misschien wel te veel keuzes.

 

Inmiddels is gebleken dat Wout Weghorst een uitstekende bijdrage kan leveren in de aanval. Met zijn energie en strijdlust wordt de verdediging van de tegenstander continue aan het werk gezet, wat weer ruimte creëert voor andere spelers. Al verwacht Captain Odds weinig grote veranderingen en zal Koeman voor 90% vasthouden aan z’n vaste basiselftal. De enige positie waar enige twijfel over zal zijn is de rechtsbuiten positie. Gaat Bergwijn weer starten, of wordt het ditmaal Malen of Frimpong?

Jacks bonus

100x JE INZET

Bij een overwinning van Oranje

Het saaie sterrenteam van Engeland

Op papier heeft Engeland het meest sterke en kostbare elftal dat dit EK actief is en zou je een aanvallend elftal verwachten wat veel goals maakt. In de praktijk is dit echter anders, het spel is saai en voorspelbaar. In de 5 reeds gespeelde wedstrijden kwam de ploeg van Southgate tot slechts 4 goals en zijn de achtste- en kwartfinale nipt gewonnen.

 

Wordt er een ommekeer verwacht? Om eerlijk te zijn zou ik daar geen rekening mee houden. Ondanks dat sterren als Bellingham, Kane, Saka en Foden in de aanval zullen starten, zal Engeland de controle willen houden en afwachtend spelen. Ontzettend jammer gezien de spelers die ze op kunnen stellen, al kan dit voor Nederland weleens goed uitpakken.

Captain Odds’ voorspelling

Gezien de belangen voor het behalen van de finale en de spelopvatting van Southgate verwacht Captain Odds weinig spektakel in deze wedstrijd. Engeland zal naar verwachting geen tactische aanpassingen doen en een afwachtende houding aannemen. Vervolgen zal Nederland daarop in moeten spelen en geduldig op zoek moeten gaan naar kansen en een doelpunt. Wat uiteindelijk zal resulteren in een finaleplaats. De eerste keer sinds 1988 en de tweede keer ooit. 

 

Zoals gebruikelijk vind je onderstaand de bijbehorende voetbal voorspelling en wedtips. Succes!

bet365 free bet

Team haalt de finale: Nederland

*Odds op moment van research
bet365 free bet

Aantal goals: minder dan 2,5

*Odds op moment van research
bet365 free bet

Scoort een doelpunt: Gakpo

*Odds op moment van research

top 5 bonussen

Betnation
Betnation

€30 free bet

ComeOn
ComeOn

€50 free bet

BetMGM
BetMGM

€50 free bet

Unibet
Unibet

€50 free bet

Circus
Circus

€250 free bet

meer previews

captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.