captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus

Sure betting

Laatste update: 12 juni 2024

Wat zijn sure bets?

Sure bets, ook wel bekend als arbitrage betting of risicovrije weddenschappen, is een strategie die wordt gebruikt in de wereld van sportweddenschappen en financiële markten om winst te maken door te profiteren van verschillen in kansen of prijzen tussen verschillende bookmakers of markten. Het doel van sure bets is om, ongeacht de uitkomst van een weddenschap, winst te behalen.

 

Bij sure bets draait om het vinden van weddenschappen waarbij de gecombineerde kansen zo zijn dat ongeacht de uitkomst van de wedstrijd, je winst zult maken. Dit kan worden bereikt door te profiteren van grote verschillen in de quoteringen die door verschillende bookmakers worden aangeboden.

Hoe worden sure bets gevonden?

Het proces van het vinden van sure bets kan worden opgesplitst in de volgende stappen:

  1. – Quoteringen vergelijken: Het eerste wat je moet doen, is verschillende bookmakers of weddenschapswebsites raadplegen en de quoteringen voor een specifieke wedstrijd vergelijken. Omdat bookmakers hun quoteringen baseren op hun eigen analyse en klantenstroom, kunnen de quoteringen variëren van de ene site naar de andere.

  2. – Identificeer een sure bet: Onze tippers zijn constant op zoek naar situaties waarbij de gecombineerde kansen van alle mogelijke uitkomsten van een weddenschap minder dan 100% bedragen. Dit wordt een ‘’sure bet” genoemd. Bijvoorbeeld, als Bookmaker A een quotering van 2.0 biedt dat speler A meer dan 0.5 schoten op doel heeft, en Bookmaker B een quotering van 3.0 biedt voor minder dan 0.5 schoten op doel van diezelfde speler, is er sprake van een ‘’sure bet’’, omdat de totale kans minder is dan 100% (50% + 33.33% = 83.33%).

  3. – Bereken de inzetten: Om bij een sure bet winst te garanderen, moet je de inzetbedragen berekenen voor elke uitkomst op basis van de kansen. Dit wordt gedaan met behulp van een sure bet rekenmachine of wiskundige formules. De inzetbedragen zullen variëren afhankelijk van de kansen, maar het doel is om een totale inzet te hebben die ervoor zorgt dat je winst maakt, ongeacht welke uitkomst zich voordoet.

  4. – Plaats de weddenschappen: Nadat je de inzetbedragen hebt berekend, plaats je de weddenschappen bij de betreffende bookmakers. Zorg ervoor dat je snel handelt, omdat kansen snel kunnen veranderen.

  5. – Wacht op het resultaat: Ongeacht de uitkomst van de wedstrijd, zul je winst maken als je de inzetten correct hebt berekend. Dit is het unieke aspect van sure betting: je hoeft niet te voorspellen welk team zal winnen; je maakt gewoon gebruik van de kansenverschillen. Let op! Wanneer een speler waar op ingezet is op de bank begint, of niet bij de selectie zit, zal deze weddenschap als ongeldig verklaard worden, en wordt de inzet terugbetaald.

Hoe werken sure bets?

Om sure bets te begrijpen, laten we eens kijken naar een eenvoudig voorbeeld:

Stel dat er een voetbalwedstrijd is tussen Team A en Team B. Bookmaker 1 biedt een odds van 2.00 voor Team A, terwijl Bookmaker 2 een odds van 3.00 biedt voor Team B. Door slimme inzetten te plaatsen, kun je gegarandeerd winst maken. Hier is hoe het werkt:

 

  1. – Zet €100 in op Team A bij Bookmaker 1 met odds van 2.00. Als Team A wint, ontvang je €200 (€100 inzet + €100 winst).

  2. – Zet €66,67 in op Team B bij Bookmaker 2 met odds van 3.00. Als Team B wint, ontvang je €200 (€66,67 inzet + €133,33 winst).

Ongeacht welk team wint, ontvang je €200, wat betekent dat je een gegarandeerde winst van €100 hebt behaald, ongeacht de uitkomst van de wedstrijd.

 

Het belangrijkste is om de inzetbedragen zorgvuldig te berekenen, zodat ze elkaar compenseren en een gegarandeerde winst opleveren. Bovendien moet je snel handelen, want odds kunnen snel veranderen, en sure bets zijn meestal van korte duur.

Dagelijks betting tips via Telegram

Via Telegram voorzien we de community van relevante informatie over weddenschappen en wedtips. Dagelijks doen onze betting experts research naar de beste odds en weddenschappen en op het moment dat er een goede weddenschap met value wordt gevonden, dan wordt deze via Telegram gedeeld. Join de club via onderstaande button!

Bij Captain Odds doen we dagelijks research naar de beste sure bets.

sure bets

Bij Captain Odds doen we dagelijks research naar de beste sure bets.

Wat zijn de risico’s van sure betting?

Op het eerste oog lijkt sure betting een wedstrategie waar onmogelijk verlies mee kan worden gemaakt. Het is echter belangrijk op te merken dat sure betting niet zonder risico’s is en dat bookmakers er niet van houden wanneer mensen deze strategie gebruiken, aangezien spelers op deze manier altijd op weddenschappen inzetten waar veel value op zit en er op de lange termijn hoe dan ook winst mee maken.

 

Het is belangrijk eventuele accountbeperkingen te voorkomen: als bookmakers ontdekken dat je gebruik maakt van deze strategie en regelmatig winst maakt, kunnen ze je account beperken of sluiten, wat het moeilijker maakt om deze strategie voort te zetten. Wij adviseren daarom ook altijd onze inzetten te volgen, en niet hoger dan dit in te zetten, om op de lange termijn succesvol te blijven.

Conclusie

Sure bets bieden gokkers de mogelijkheid om gegarandeerde winst te behalen door slim gebruik te maken van verschillen in odds tussen bookmakers. Hoewel het concept klinkt als een gemakkelijke manier om geld te verdienen, zijn er risico’s en uitdagingen verbonden aan deze strategie. Het vereist geduld, discipline en snel handelen om succesvol te zijn in arbitrage betting.

 

Als je overweegt om sure betting te proberen, doe dan grondig onderzoek en oefen met kleine inzetten voordat je grote bedragen investeert. Gok altijd verantwoord en weet dat er geen garantie is op winst in de wereld van weddenschappen.

Wat biedt Captain Odds nog meer?

Om spelers van voetbalweddenschappen op weg te helpen, hebben we alle bookmakers met een licentie voor de Nederlandse markt getest op betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en welke bonussen ze bieden. Je vindt alles op de bookmakers pagina.

 

Gezien er veel bookmakers beschikbaar zijn en de onderlinge concurrentie erg groot is, doen bookmakers er van alles aan om (nieuwe) klanten aan zich te binden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bieden van een bookmaker bonus voor nieuwe spelers of free bets voor bestaande spelers. 

 

Daarnaast doen we dagelijks research naar de beste weddenschappen met hoge value. Odds vergelijken bij verschillende bookmakers speelt hier een belangrijke rol in, gezien elke bookmaker zijn eigen manier van odds bepalen heeft. Speel je altijd de hoogste odds, dan kan dit je rendement aanzienlijk verbeteren.

Volg Captain Odds op social media en mis geen sure bets! Om je te helpen met op lange termijn winst maken met het inzetten op voetbalweddenschappen, worden dagelijks de beste voetbal voorspellingen en voetbal odds via social media gedeeld. Deze tips worden geselecteerd op basis van nieuws, geruchten en data. Daarnaast heeft Captain Odds de nodige ervaring die goed van pas komt. Met het inzetten van deze weddenschappen maken we zelf al lange tijd winst. Doe er je voordeel mee!

Picture of Hans van Brunschot
Hans van Brunschot
Als ervaren marketeer met voorliefde voor sport heeft Hans afgelopen jaren voor verschillende online bookmakers gewerkt en schrijft hij als freelance sports betting expert wekelijks meerdere voorbeschouwingen en wedtips voor Captain Odds.

€50 FREE BETS

Wed €5 en scoor €50 aan free bets

top 5

bonussen

BetMGM
BetMGM

€50 free bet

Unibet
Unibet

€50 free bet

Circus
Circus

€250 free bet

Bet365
Bet365

Top free bet

Jacks
Jacks

€100 free bet

top 5

bookmakers

5,0 rating
Welkomstbonus €50
5,0 rating
Welkomstbonus €50
4,8 rating
Hoge welkomstbonus
4,5 rating
Welkomstbonus €100
4,5 rating
Welkomstbonus €50,-
captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.