Sure betting

Sure bets geven gegarandeerde winst!

Zekerheid in de wereld van weddenschappen is zeldzaam, maar er is een strategie die bekend staat als “sure bets” of “arbitrage betting” waarmee slimme gokkers kansen kunnen benutten en gegarandeerde winsten kunnen behalen, ongeacht de uitkomst van een sportevenement.

 

In dit artikel duiken we dieper in op wat sure bets zijn, hoe ze werken en hoe je ze kunt gebruiken om je winstkansen te vergroten

Wat zijn sure bets?

Sure bets, ook wel bekend als arbitrage bets, zijn weddenschappen waarbij je op alle mogelijke uitkomsten van een sportevenement inzet, zodat je gegarandeerd winst maakt, ongeacht welk team wint of welke speler presteert. Deze strategie is gebaseerd op het verschil in odds die verschillende bookmakers bieden voor dezelfde wedstrijd.

 

Het basisidee achter sure bets is dat je verschillende inzetten plaatst bij verschillende bookmakers, zodat de gecombineerde kansen zo zijn opgezet dat je altijd een positieve winst behaalt, ongeacht welk resultaat zich voordoet. Dit klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het is mogelijk dankzij de verschillen in odds tussen verschillende bookmakers.

Hoe werken sure bets?

Om sure bets te begrijpen, laten we eens kijken naar een eenvoudig voorbeeld:

Stel dat er een voetbalwedstrijd is tussen Team A en Team B. Bookmaker 1 biedt een odds van 2.00 voor Team A, terwijl Bookmaker 2 een odds van 3.00 biedt voor Team B. Door slimme inzetten te plaatsen, kun je gegarandeerd winst maken. Hier is hoe het werkt:

 

 1. – Zet €100 in op Team A bij Bookmaker 1 met odds van 2.00. Als Team A wint, ontvang je €200 (€100 inzet + €100 winst).

 2. – Zet €66,67 in op Team B bij Bookmaker 2 met odds van 3.00. Als Team B wint, ontvang je €200 (€66,67 inzet + €133,33 winst).

Ongeacht welk team wint, ontvang je €200, wat betekent dat je een gegarandeerde winst van €100 hebt behaald, ongeacht de uitkomst van de wedstrijd.

 

Het belangrijkste is om de inzetbedragen zorgvuldig te berekenen, zodat ze elkaar compenseren en een gegarandeerde winst opleveren. Bovendien moet je snel handelen, want odds kunnen snel veranderen, en sure bets zijn meestal van korte duur.

Risico's en uitdagingen van Sure Bets

Hoewel sure betting klinkt als een foolproof manier om geld te verdienen met wedden, zijn er enkele risico’s en uitdagingen waarmee je rekening moet houden:

 1. Beperkte kansen: Sure betting komt niet vaak voor, en wanneer ze zich voordoen, zijn de winsten meestal klein. Je moet grote sommen geld inzetten om aanzienlijke winst te maken.

 2. Bookmakerbeperkingen: Als bookmakers ontdekken dat je arbitrage betting gebruikt, kunnen ze je beperken of zelfs je account sluiten. Dit kan je kansen beperken om sure bets te vinden.

 3. Snelheid is cruciaal: Sure bets zijn van korte duur, dus je moet snel handelen om de kansen te benutten voordat ze veranderen.

 4. Rekenfouten: Het is gemakkelijk om rekenfouten te maken bij het plaatsen van inzetten, wat kan leiden tot verlies in plaats van winst.

 5. Onderschatting van risico’s: Hoewel sure betting risicovrij lijkt, kunnen onverwachte gebeurtenissen, zoals blessures of wedstrijdafzeggingen, de uitkomst van een wedstrijd beïnvloeden en je winst in gevaar brengen.

Sure Bets van experts via Telegram

Om de community verder te helpen doen onze experts dagelijks research naar sure bets en weten zij gemiddeld 15-20 winstgevende bets per week te vinden. De winstgevende bets worden gedeeld in een aparte VIP groep en tegen een maandelijkse betaling van €29 kun je toegang krijgen tot deze groep.

Wil je meer informatie of de groep joinen? Join dan de community via onderstaande button!

Betting community @ Telegram

Via Telegram voorzien we de community van relevante informatie over weddenschappen en wedtips. Dagelijks doen onze betting experts research naar de beste odds en weddenschappen en op het moment dat er een goede weddenschap met value wordt gevonden, dan wordt deze via Telegram gedeeld. Join de club via onderstaande button!

Bij Captain Odds doen we research naar de beste odds bij TOTO en andere legale bookmakers.

sure bets

Bij Captain Odds doen we research naar de beste odds bij TOTO en andere legale bookmakers.

Hoe Sure Bets te vinden

Het vinden van sure bets vereist enige inspanning en geduld. Hier zijn enkele stappen om je op weg te helpen:

 1. Registreer bij meerdere bookmakers: Om een sure bet te vinden, moet je accounts aanmaken bij verschillende bookmakers en hun odds voortdurend volgen.

 2. Gebruik sure bet-software: Er zijn online tools en software beschikbaar die een sure bet voor je kan vinden en de inzetbedragen berekenen.

 3. Leer over sportweddenschappen: Begrijp de basisprincipes van sportweddenschappen en odds, zodat je beter kunt inschatten welke wedstrijden geschikt zijn voor een sure bet.

 4. Wees gedisciplineerd: Houd je aan een strikte inzetstrategie en laat je niet meeslepen door de opwinding van wedden.

Conclusie

Sure bets bieden gokkers de mogelijkheid om gegarandeerde winst te behalen door slim gebruik te maken van verschillen in odds tussen bookmakers. Hoewel het concept klinkt als een gemakkelijke manier om geld te verdienen, zijn er risico’s en uitdagingen verbonden aan deze strategie. Het vereist geduld, discipline en snel handelen om succesvol te zijn in arbitrage betting.

 

Als je overweegt om sure betting te proberen, doe dan grondig onderzoek en oefen met kleine inzetten voordat je grote bedragen investeert. Gok altijd verantwoord en weet dat er geen garantie is op winst in de wereld van weddenschappen.

Wat biedt Captain Odds nog meer?

Om spelers van voetbalweddenschappen op weg te helpen, hebben we alle bookmakers met een licentie voor de Nederlandse markt getest op betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en welke bonussen ze bieden. Je vindt alles op de bookmakers pagina.

 

Gezien er veel bookmakers beschikbaar zijn en de onderlinge concurrentie erg groot is, doen bookmakers er van alles aan om (nieuwe) klanten aan zich te binden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bieden van een bookmaker bonus voor nieuwe spelers of free bets voor bestaande spelers. 

 

Daarnaast doen we dagelijks research naar de beste weddenschappen met hoge value. Odds vergelijken bij verschillende bookmakers speelt hier een belangrijke rol in, gezien elke bookmaker zijn eigen manier van odds bepalen heeft. Speel je altijd de hoogste odds, dan kan dit je rendement aanzienlijk verbeteren.

Volg Captain Odds op social media en mis geen sure bets! Om je te helpen met op lange termijn winst maken met het inzetten op voetbalweddenschappen, worden dagelijks de beste voetbal wedtips en voetbal odds via social media gedeeld. Deze tips worden geselecteerd op basis van nieuws, geruchten en data. Daarnaast heeft Captain Odds de nodige ervaring die goed van pas komt. Met het inzetten van deze weddenschappen maken we zelf al lange tijd winst. Doe er je voordeel mee!

top 5

free bets

LeoVegas
LeoVegas

€50 free bet

LiveScore Bet
LiveScore Bet

€250 free bet

Unibet
Unibet

€40 free bet

Bet365
Bet365

Top free bet

Jacks
Jacks

€50 free bet

top 5

bookmakers

4,5 rating
Welkomstbonus van €50
5,0 rating
Welkomstbonus tot €40
4,8 rating
Hoge welkomstbonus
4,5 rating
Welkomstbonus €50
4,3 rating
Welkomstbonus tot €250
captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.