captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus
Zet Ajax een volgende stap richting kwalificatie voor de groepsfase van de Europa League?
8 augustus 2024
20:00
Champions League

Op donderdag 8 augustus zullen Panathinaikos en Ajax aftrappen voor de eerste wedstrijd van het tweeluik in de derde voorronde van de Europa League. De return wordt een week later gespeeld in Amsterdam.

 

De winnaar van dit tweeluik gaat door naar de play-offs van de Europa League. Hierin treft de winnaar van het tweeluik tussen Bodo/Glimt en Jagiellonia Bialystok. De verliezer gaat door naar de play-offs in de Conference League waar het Franse RC Lens wacht als tegenstander.

Panathinaikos zonder moeite door tweede voorronde

Voor de tweede voorronde van de Europa League werd Panathinaikos gekoppeld aan het Bulgaarse Botev Plovdiv. Waar het duel in Griekenland nog nipt met 2-1 werd gewonnen, werd de uitwedstrijd in Bulgarije met maar liefst 0-4 gewonnen.

 

Bij Panathinaikos zitten vijf spelers met een verleden in de Eredivisie. Bart Schenkeveld is een betrouwbare waarde in het hart van de defensie, terwijl Tonny Vilhena een vaste waarde is op het middenveld van de Grieken.

 

In aanvallend opzicht moeten Filip Djuricic (ex-Heerenveen) en Alexander Jeremejeff (ex-Twente) voor de doelpunten zorgen. Beide spelers kwamen in het uitduel tegen Botev Plovdiv tot scoren. Ook Aitor Cantalapiedra (ex-Twente) staat onder contract bij de Grieken. Hij kwam echter niet in actie tegen de Bulgaren.

bet365 free bet

Bet365

Welkomstbonus €50 Free Bet*

5.0

5.0
5/5

*alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Minimale storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. Kansen en wedrestricties zijn van toepassing. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieteninzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

Ajax met Brobbey en Bergwijn naar Griekenland

Ajax wist in de tweede voorronde van de Europa League af te rekenen met Vojvodina. In het eerste duel werd er gespeeld in de Johan Cruijff Arena, dit duel wist Ajax door een treffer van Branco van den Boomen met 1-0 te winnen.

 

In de uitwedstrijd tegen Vojvodina wist Ajax met 1-3 te winnen. De Amsterdammers kwamen op een 0-1 voorsprong door een treffer van Josip Sutalo, waarna Vojvodina al snel weer op gelijke hoogte kwam. Uiteindelijk wist de formatie van Farioli de marge nog uit te breiden naar een 1-3 score door treffers van Jorrel Hato en Bertrand Traoré.

 

In het tweeluik tegen Panathinaikos kan Francesco Farioli ook weer beroep doen op Steven Bergwijn en Brian Brobbey. De beide oranje-internationals keerden later terug van hun vakantie in verband met het EK.

Captain Odds’ tips

Panathinaikos wordt in eigen huis gezien als de favoriet voor de eerste wedstrijd met Ajax. Gezien de kwetsbaarheid die Ajax toonde in het duel tegen Vojvodina is dit ook zeker niet verrassend. Toch verwacht Captain Odds dat Ajax minimaal een gelijkspel zal gaan overhouden aan het duel met de Griekse ploeg.

 

Daarnaast verwacht Captain Odds dat er in deze wedstrijd meerdere doelpunten zullen vallen. Ajax liet in het treffen met Vojvodina een aantal goede aanvallen zien, waarbij doelpunten nog uitbleven. Wel staat hier tegenover dat de defensie van de Ajacieden tegen Vojvodina erg kwetsbaar was, dit zal tegen Panathinaikos niet anders zijn.

bet365 free bet

Ajax of gelijkspel

*Odds op moment van research
bet365 free bet

Beide teams scoren

*Odds op moment van research
bet365 free bet

Alexander Jeremejeff scoort

*Odds op moment van research

top 5 bonussen

711
711

€77 free bet

Betnation
Betnation

€30 free bet

ComeOn
ComeOn

€100 free bet

BetMGM
BetMGM

€50 free bet

Unibet
Unibet

€50 free bet

meer previews

captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.