captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus
De eerste wedstrijd van Eredivisie-seizoen 2024/2025 wordt afgetrapt door 2 gepromoveerde teams.
9 augustus 2024
20:00
Champions League

Na een lange tijd van afwezigheid is het eindelijk zover. Waar het betaalde voetbal afgelopen weekend alweer begon met de strijd om de Johan Cruijff Schaal, gaat vrijdag de Eredivisie beginnen.

 

De Eredivisie begint dit seizoen met de wedstrijd tussen FC Groningen en NAC Breda. Twee teams die in het afgelopen seizoen nog actief waren in de Keuken Kampioen Divisie. FC Groningen wist door middel van een tweede plaats direct te promoveren terwijl NAC Breda het via de play-offs wist te redden.

Groningen kende een uitstekende voorbereiding

In aanloop naar de terugkeer van FC Groningen in de Eredivisie kende de ploeg uit het noorden een uitstekende voorbereiding. Sterker nog, gedurende de hele voorbereiding wist de ploeg van Dick Lukkien de ongeslagen status vast te houden. Er werd gespeeld tegen een aantal serieuze tegenstanders. Zo werden Heracles Almelo (2-0) en FC Emmen (3-2). Bovendien werd er met 4-4 gelijkgespeeld tegen Dender, dat uitkomt op het hoogste niveau van België.

 

De transferperiode is voor FC Groningen momenteel nog relatief rustig verlopen. Er werden vier nieuwe spelers aangetrokken. Willumsson, Vaessen, Oosting en Stam (huur) maakten allen de overstap naar het hoge noorden. Daartegenover staat het vertrek van Määttä en Liam van Gelderen.

Welkomstbonus €50 Free Bet

5.0

5.0
5/5

Matige voorbereiding NAC Breda

Na de promotie van NAC Breda naar de Eredivisie speelde NAC haar eerste wedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen op 6 juli. Vervolgens werd er nog gespeeld tegen FC Eindhoven, ook dit duel eindigde in een 3-0 overwinning. Daarna volgde een reeks vriendschappelijke duels waarin NAC geen overwinningen meer wist te behalen. Wedstrijden tegen tegenstanders als Lierse, OFI Kreta, Aris en Sparta gingen verloren.

 

Bij NAC Breda zijn er na de promotie twaalf spelers vertrokken. Hiervoor zijn tot dusver zes nieuwe spelers aangetrokken. Een van de spelers is Kacper Kostorz, die wordt gehuurd van het Poolse Pogoń Szczecin. De Pool werd in het afgelopen seizoen verhuurd aan FC Den Bosch, waar hij tot maar liefst zestien doelpunten kwam.

Captain Odds’ voorspelling

FC Groningen en NAC Breda troffen elkaar in het afgelopen seizoen nog tweemaal in de Keuken Kampioen Divisie. Dit waren twee spannende ontmoetingen. Waar het duel in Breda in een 3-2 overwinning voor NAC eindigde, eindigde het duel in Groningen in een 1-1 gelijkspel.

 

Beide teams hebben een aantal nieuwe aankopen gedaan, toch lijkt de selectie van de teams in grote lijnen nog op die van het afgelopen seizoen. In het afgelopen seizoen waren de beide teams erg aan elkaar gewaagd.

 

Captain Odds verwacht dan ook een spannende, maar ook doelpuntrijke ontmoeting tussen de twee promovendi waarin het thuisvoordeel weleens een grote rol zou kunnen gaan spelen.

unibet bonus

Beide teams scoren

*Odds op moment van research
unibet bonus

FC Groningen wint

*Odds op moment van research
unibet bonus

Romano Postema scoort

*Odds op moment van research

top 5 bonussen

711
711

€77 free bet

Betnation
Betnation

€30 free bet

ComeOn
ComeOn

€100 free bet

BetMGM
BetMGM

€50 free bet

Unibet
Unibet

€50 free bet

meer previews

captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.