captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus
Eerste officiële Eredivisie wedstrijd voor nieuwe trainers Francesco Farioli en Robin van Persie. Wie pakt de punten?
11 augustus 2024
16:45
Champions League

De laatste wedstrijd van de eerste Eredivisie-speelronde gaat tussen Ajax en SC Heerenveen. Voor zowel Fransesco Farioli als Robin van Persie betekent dit het debuut als trainer in de Eredivisie. De beide teams zullen aanstaande zondag om 16:45 uur aftrappen in de Johan Cruijff Arena. Wie pakt er de eerste punt(en) van het seizoen?

Weet Ajax dit seizoen goed te starten?

Iedereen die Ajax een warm hart toedraagt zal het afgelopen seizoen van Ajax zo snel mogelijk willen vergeten. De Amsterdammers kenden een zeer teleurstellend seizoen en eindigden in de Eredivisie op een vijfde plaats. Hierdoor liep Ajax voor het tweede seizoen op rij deelname aan de Champions League mis.

 

Binnen de selectie van Ajax is er ten opzichte van het voorgaande seizoen weinig veranderd. De enige nieuwe speler die de Amsterdammers tot dusver wisten binnen te halen, is Bertrand Traoré. De speler die eerder al op huurbasis speelde voor Ajax maakt transfervrij de overstap van Villarreal naar Amsterdam. Wel vertrokken er met Mikautadze, Conceicao en Jorge Sánchez drie spelers definitief uit Amsterdam na eerder verhuurd te zijn.

Jacks bonus

100x JE INZET

Bij een overwinning van Ajax

SC Heerenveen zonder smaakmaker Osame Sahraoui

SC Heerenveen zal het het komende seizoen moeten doen zonder smaakmaker Osame Sahraoui, de vleugelaanvaller die in het afgelopen seizoen goed was voor acht doelpunten en acht assists heeft Friesland verlaten voor Lille. Dit vertrek is wel direct opgevangen door de Friezen, zo maakten Danilo Al-Saed en Ilias Sebaoui de overstap naar Heerenveen. Ook Sam Kersten, Amare Condé en Levi Smans maakten de overstap naar de ploeg van Robin van Persie.

 

SC Heerenveen draaide een uitstekende voorbereiding onder Robin van Persie. Tot de laatste wedstrijd bleef het ongeslagen. Het laatste duel speelden de Friezen in Engeland tegen Middlesbrough, dit duel ging met 1-0 verloren. Hiervoor werden er duels tegen Rayo Vallecano (5-0), PEC Zwolle (5-2), en Almere City (1-0) gewonnen.

Captain Odds’ voorspelling

Ondanks het feit dat Ajax in zowel de voorbereiding als de eerste wedstrijden in de voorrondes van de Europa League nog niet het beoogde spel heeft laten zien, zijn de Amsterdammers wel de favoriet voor de confrontatie met SC Heerenveen.

 

In Amsterdam slaagt Heerenveen er vrijwel nooit in om een resultaat mee naar huis te nemen. De laatste keer dat de Friezen wisten te winnen in Amsterdam was in 2009.

 

Vanwege deze reden verwacht Captain Odds dat de Amsterdammers de drie punten in eigen huis zullen houden. Dit zal zeker niet zonder moeite gaan en daarom verwacht Captain Odds ook minimaal één treffer van de formatie van Robin van Persie.

comeon bonus

Ajax wint

*OddsBoost nieuwe spelers
Jacks bonus

Meer dan 1.5 doelpunten in de 1e helft

*Odds op moment van research
Jacks bonus

Beide teams scoren - JA

*Odds op moment van research

top 5 bonussen

711
711

€77 free bet

Betnation
Betnation

€30 free bet

ComeOn
ComeOn

€100 free bet

BetMGM
BetMGM

€50 free bet

Unibet
Unibet

€50 free bet

meer previews

captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.