captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus
Pakt Maarten Martens en Rogier Meijer de drie belangrijke punten in Alkmaar?
17 augustus 2024
20:00
Champions League

Tijdens de tweede speelronde van het Eredivisie-seizoen treffen AZ Alkmaar en NEC Nijmegen elkaar. De twee teams zullen het in het AFAS-stadion tegen elkaar gaan opnemen onder leiding van scheidsrechter Edwin van de Graaf.

 

In het afgelopen seizoen troffen de beide teams elkaar tweemaal in de Eredivisie. In Alkmaar wist NEC tegen de verhoudingen in met 1-2 te winnen van AZ. In Nijmegen wist AZ de volle buit te pakken door de wedstrijd winnend met 0-3 af te sluiten.

Goede Eredivisie-start voor AZ

AZ begon het seizoen met een uitwedstrijd tegen Almere City. Deze wedstrijd wist de ploeg van Maarten Martens winnend af te sluiten. Na 90 gespeelde minuten stond er een 0-1 stand op het scorebord, dit door een doelpunt van Ibrahim Sadiq. Hij zette de ploeg uit Alkmaar in de vierde minuut op een 0-1 voorsprong.

 

AZ eindigde deze wedstrijd met tien man door een direct rode kaart van centrale verdediger Maxim Dekker. De jonge verdediger zal daardoor ook niet inzetbaar zijn in de wedstrijd tegen NEC. Voor dit duel lijkt Riechedly Bazoer de logische vervanger voor Dekker. Hij zal naar verwachting het centrum van de verdediging vormen met Wouter Goes.

bet365 free bet

Bet365

Welkomstbonus €50 Free Bet*

5.0

5.0
5/5

*alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Minimale storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. Kansen en wedrestricties zijn van toepassing. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieteninzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden.

NEC verliest haar eerste wedstrijd

Voor NEC Nijmegen begon het seizoen niet met een gemakkelijke opgave. Er werd in het eerste duel namelijk gespeeld tegen FC Twente. Hoewel NEC in dit duel niet de onderliggende partij was, wist het geen punten over te houden aan de wedstrijd.

 

De ploeg van Rogier Meijer verloor het duel in eigen huis met 1-2 van FC Twente. Al in de achtste minuut kwam NEC op achterstand door een doelpunt van Twente-spits Sam Lammers. Kodai Sano wist de ploeg uit Nijmegen nog op gelijke hoogte te schieten, maar door een doelpunt van Alec van Hoorenbeeck in de tweede helft werd het duel uiteindelijk verloren.

Captain Odds’ voorspelling

Voor het duel tussen AZ en NEC is het thuisspelende team de grote favoriet. Captain Odds verwacht dan ook dat zij deze status waar weten te maken en de drie punten over de streep weten te trekken. Erg gemakkelijk zal dit naar de verwachting van Captain Odds niet gaan.

 

Captain Odds verwacht zaterdag dan ook minimaal één doelpunt van het uitspelende team. In het duel tegen het sterke Twente wisten zij namelijk ook al het doel te treffen. Zie onderstaand de bijbehorende wedtips. Succes!

bet365 free bet

AZ wint

*Odds op moment van research
bet365 free bet

Beide teams scoren - JA

*Odds op moment van research
bet365 free bet

Troy Parrot scoort

*Odds op moment van research

top 5 bonussen

711
711

€77 free bet

Betnation
Betnation

€30 free bet

ComeOn
ComeOn

€100 free bet

BetMGM
BetMGM

€50 free bet

Unibet
Unibet

€50 free bet

meer previews

captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.