captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus
Kan het verrassend gepromoveerde NAC in eigen huis stunten tegen Ajax?
18 augustus 2024
16:45
Nations League

De tweede speelronde van de Eredivisie wordt afgesloten in het Rat Verlegh Stadion. Hier zal NAC Breda het in haar eerste thuiswedstrijd op gaan nemen tegen Ajax. Er zal zondag om 16:45 uur worden afgetrapt in Breda onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler.

Slechte Eredivisie start voor NAC Breda

NAC Breda had zich de start van het Eredivisie-seizoen vast en zeker anders voorgesteld. In de eerste speelronde trof het FC Groningen in de Euroborg. Al na zes gespeelde minuten kreeg Enes Mahmutovic een rode kaart voor het neerhalen van een doorgebroken speler.

 

Mede door deze rode kaart verloor de ploeg uit Breda uiteindelijk kansloos met 4-1. Tegen Ajax zal het uit zijn op herstel in de eerste thuiswedstrijd in de Eredivisie sinds de degradatie in 2019.

 

Op de transfermarkt wist NAC Breda een nieuwe speler aan te trekken na het duel tegen Groningen. Leo Sauer maakt de overstap naar Breda op huurbasis. De vleugelaanvaller komt over van competitie genoot Feyenoord. Dit nadat eerder al spelers als Kacper Kostorz (ex-FC Den Bosch) en Saná Fernandes (huur van Lazio) werden aangetrokken.

bet365 free bet

€50 free bet

Bij minimale inzet van €10

Is Ajax hersteld van kraker in Europa League?

Ajax speelde afgelopen donderdag een wedstrijd in de derde voorronde van de Europa League. Hierin trof het Panathinaikos van ex-Eredivisiespelers Tonny Vilhena en Bart Schenkeveld. Ajax begon het duel in Amsterdam met een 0-1 voorsprong door de overwinning een week eerder in Griekenland.

 

Uiteindelijk eindigde ook het duel in de ArenA in 0-1 en was een verlenging noodzakelijk. Na de verlenging en zenuwslopende strafschoppenserie was het uiteindelijk Anton Gaeei die Ajax na 34 strafschoppen naar de laatste voorronde van de Europa League schoot. Hierin zullen de Amsterdammers het opnemen tegen Jagiellonia afkomstig uit Polen.

 

Ajax begon het Eredivisie-seizoen met een 1-0 overwinning op SC Heerenveen. In eigen huis klopte Ajax de Friezen door een doelpunt van Kristian Hlynsson. In dit duel wisten de Amsterdammers weinig te creëren, maar kreeg het ook amper kansen tegen.

Captain Odds’ voorspelling

Francesco Farioli wist in wedstrijden tegen Vojvodina, Panathinaikos en SC Heerenveen nog weinig kansen te creëren met zijn Ajax. In vier van deze duels werd de wedstrijd dan ook met 1-0 of 0-1 gewonnen.

 

Ook in dit duel verwacht Captain Odds weer een wedstrijd met weinig doelpunten waarin de Amsterdammers uiteindelijk wel nipt aan het langste eind zullen trekken.

 

Zoals jullie gewend zijn staan er voor deze wedrijd ook een aantal zorgvuldig geselecteerde voetbal voorspellingen klaar. Succes!

bet365 free bet

Ajax wint zonder tegendoelpunt

*Odds op moment van research
bet365 free bet

Minder dan 3.5 doelpunten

*Odds op moment van research
bet365 free bet

Ajax wint met 1-0

*Odds op moment van research
12.00

top 5 bonussen

711
711

€77 free bet

Betnation
Betnation

€30 free bet

ComeOn
ComeOn

€100 free bet

BetMGM
BetMGM

€50 free bet

Unibet
Unibet

€50 free bet

meer previews

captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.