captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus

Brighton vs Manchester United Voorspelling en Tips

Weet Erik ten Hag met Nederlands getint Manchester United ook tweede wedstrijd van het seizoen te winnen?
24 augustus 2024
13:30
Champions League

Erik ten Hag speelt aanstaande zaterdag met Manchester United de tweede wedstrijd van het seizoen. Dit gaat het doen in een uitwedstrijd tegen Brighton & Hove Albion. In deze wedstrijd zal Ten Hag de nodige Nederlanders treffen. Spelers als Bart Verbruggen, Jan-Paul van Hecke, Joël Veltman en Mats Wieffer staan onder contract bij Brighton.

 

Het wordt dus een wedstrijd met een Nederlands tintje, want bij Manchester United staan Joshua Zirkzee, Matthijs de Ligt en Tyrell Malacia onder contract. Echter is de laatstgenoemde speler al voor een geruime periode geblesseerd.

Brighton wint haar eerste wedstrijd

Voor Brighton & Hove Albion begon het seizoen met een uitwedstrijd op Goodison Park tegen Everton. Op voorhand niet een gemakkelijke wedstrijd, toch slaagde de ploeg van Fabian Hürzeler erin om de wedstrijd met een 0-3 overwinning af te sluiten. Dit door doelpunten van Danny Welbeck, Simon Adingra en Kaoru Mitoma. Ook ex-Feyenoord spelers Yankuba Minteh en Mats Wieffer waren in deze wedstrijd belangrijk, zij gaven beiden een assist.

 

Brighton heeft deze transferzomer flink geïnvesteerd op de transfermarkt. Zo werd er voor ongeveer 170 miljoen euro aan spelers gekocht. Spelers die naar Brighton trokken zijn Mats Wieffer, Yankuba Minteh, Brajan Gruda en Georginio Rutter. Ook Ibrahim Osman maakte de overstap naar Brighton, echter is hij direct weer doorverhuurd naar Feyenoord.

bet365 free bet

€50 free bet

Bij minimale inzet van €10

Goede start voor Erik ten Hag

Het Premier League-seizoen is voor Ten Hag uitstekend begonnen. Voor Manchester United begon het seizoen namelijk met een wedstrijd op Old Trafford tegen Fulham. Het ging niet makkelijk, maar uiteindelijk wisten The Red Devils de overwinning binnen te slepen. Dit doordat Joshua Zirkzee bij zijn debuut tot scoren wist te komen, de wedstrijd eindigde in 1-0.

 

Zoals in de voorgaande seizoenen, is het ook dit seizoen weer ontzettend druk voor Manchester United op de transfermarkt. Met het binnenhalen van Joshua Zirkzee, Leny Yora, Noussair Mazraoui en Matthijs de Ligt werden er vier grote aankopen gedaan. Spelers als Aaron Wan-Bissaka, Mason Greenwood en Donny van de Beek verlieten Manchester voor een andere club.

Captain Odds’ tips

Captain Odds verwacht dat beide teams in deze confrontatie heel erg aan elkaar gewaagd zullen zijn. Het zal Captain Odds dan ook niet verrassen dat deze wedstrijd in een gelijkspel zal gaan eindigen, wel in een doelpuntrijk gelijkspel waarin beide teams minimaal één keer tot scoren zullen komen!

bet365 free bet
Gelijkspel
*Odds op moment van research
bet365 free bet
Joshua Zirkzee scoort
*Odds op moment van research
bet365 free bet
Beide teams scoren - JA
*Odds op moment van research
top 5 bonussen
711
711

€77 free bet

Betnation
Betnation

€30 free bet

ComeOn
ComeOn

€100 free bet

BetMGM
BetMGM

€50 free bet

Unibet
Unibet

€50 free bet

meer previews
captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.