captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus

Almere vs PSV Voorspelling en Tips

Weet PSV ondanks alle transferperikelen foutloos in de Eredivisie te blijven?
24 augustus 2024
20:00
Champions League
In de aankomende Eredivisie-speelronde speelt regerend kampioen PSV een wedstrijd tegen Almere City. Beide teams troffen elkaar in het vorige Eredivisie-seizoen ook. Toen wist PSV tweemaal te winnen. In Eindhoven eindigde het duel in 2-0 terwijl er in Almere met 0-4 werd gewonnen. Weet PSV zaterdag wederom de drie punten te pakken?

Nog altijd geen punten voor Almere City

Almere City kende een valse start van het Eredivisie-seizoen. In de wedstrijden tegen AZ en Fortuna Sittard slaagde de ploeg van Hedwiges Maduro er niet in om ook maar één punt te pakken. Sterker nog, Almere kwam nog helemaal niet tot scoren. Het duel met AZ ging met 0-1 verloren en in Limburg werd er met 3-0 verloren van Fortuna Sittard.

 

Het is toch enigszins verrassend dat Almere City in de Eredivisie het doel nog niet wist te treffen, in de voorbereiding slaagde het er namelijk met enige regelmaat in om het doel te treffen. Zo werd er tegen teams als Konyaspor en Go Ahead Eagles twee keer gescoord. Ook tegen FCSB, de regerend kampioen van Roemenië wist het tot scoren te komen.

bet365 free bet

€50 free bet

Bij minimale inzet van €10

PSV in defensieve problemen

PSV beschikt momenteel over een uiterst uitgedunde defensie. Na het vertrek van Jordan Teze naar AS Monaco zijn Olivier Boscagli, Ryan Flamingo en Fredrik Oppegard momenteel de enige inzetbare verdedigers voor Peter Bosz. Bosz zal hoe dan ook wederom moeten improviseren in de defensie. Eerder speelde de van origine middenvelder Richard Ledezma al als rechtsachter.

 

In tegenstelling tot Almere City kende PSV een uitstekende start van het Eredivisie-seizoen. De eerste twee wedstrijden werden namelijk beide gewonnen. In de eerste speelronde waren de Eindhovenaren met 5-1 te sterk voor RKC Waalwijk en vervolgens werd Heracles Almelo met 1-3 opzij gezet. Echter ging dit niet zonder problemen, bij rust stond de ploeg uit Eindhoven nog op een 1-0 achterstand.

 

Waar de defensieve problemen bij de ploeg van Peter Bosz nog altijd niet verholpen zijn, draait de ploeg in aanvallend opzicht uitstekend. In de eerste twee wedstrijden kwam PSV namelijk tot maar liefst acht doelpunten! Hierbij zijn vleugelaanvallers Johan Bakayoko en Hirving Lozano de meest scorende spelers, beiden troffen tweemaal het doel.

Captain Odds’ voorspelling

PSV is voor deze wedstrijd de grote favoriet, Captain Odds verwacht dan ook dat zij deze wedstrijd zonder al te veel problemen winnend zullen afsluiten. Wel ziet Captain Odds het gebeuren dat Almere City eindelijk haar eerste wedstrijd van het seizoen weet te winnen. De defensie van Peter Bosz is namelijk nog altijd niet op orde, ook tegenstanders RKC Waalwijk en Heracles Almelo wisten tot scoren te komen tegen PSV.

bet365 free bet
PSV scoort in beide helften
*Odds op moment van research
bet365 free bet
Beide teams scoren
*Odds op moment van research
bet365 free bet
Johan Bakayoko scoort
*Odds op moment van research
top 5 bonussen
711
711

€77 free bet

Betnation
Betnation

€30 free bet

ComeOn
ComeOn

€100 free bet

BetMGM
BetMGM

€50 free bet

Unibet
Unibet

€50 free bet

meer previews
captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.