captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus

Sparta – Feyenoord Voorspelling en Tips

Rotterdamse derby in 3e speelronde van Eredivisie. Neemt Feyenoord de punten mee naar de Kuip?
25 augustus 2024
14:30
Champions League

In de derde speelronde is het alweer tijd voor de eerste Rotterdamse derby. Zondag speelt Sparta een thuiswedstrijd op Het Kasteel tegen stadgenoot Feyenoord. Ook in het vorige seizoen troffen de beide teams elkaar in de Eredivisie.

 

Op Het Kasteel eindigde de wedstrijd destijds in 2-2. Het was voor het eerst na zes onderlinge confrontaties dat Sparta er weer eens in slaagde om een punt te pakken in een wedstrijd tegen Feyenoord. De wedstrijd in De Kuip eindigde in een 2-0 overwinning voor Feyenoord.

Twee punten uit twee wedstrijden voor Sparta

Sparta Rotterdam begon het Eredivisie-seizoen met twee gelijkespelen. Tijdens het eerste gelijkspel speelde Sparta een thuiswedstrijd tegen Heracles. In deze wedstrijd was Sparta vrijwel de gehele wedstrijd de bovenliggende partij, echter had het grote moeite om kansen te creëren. De wedstrijd eindigde dan ook in 0-0.

 

Met het tweede gelijkspel zal de ploeg van Jeroen Rijswijk een stuk tevredener zijn. Dit gelijkspel werd namelijk behaald in Enschede, tegen FC Twente. Door een doelpunt van Tobias Lauritsen wist Sparta de stand in de 91ste minuut van de wedstrijd nog gelijk te trekken.

bet365 free bet

€50 free bet

Bij minimale inzet van €10

Herstel bij Feyenoord

Feyenoorders zullen na de eerste competitiewedstrijd tegen Willem II ontzettend teleurgesteld zijn. Al in de eerste wedstrijd van het seizoen lieten de Rotterdammers namelijk punten liggen door in eigen huis met 1-1 gelijk te spelen tegen promovendus Willem II.

 

In de tweede wedstrijd van het seizoen wist Feyenoord zich te herstellen. In en tegen Zwolle werd er met 5-1 gewonnen van PEC. Feyenoord kwam al in de vierde minuut op voorsprong door een doelpunt van Igor Paixao. De score werd uitgebouwd door treffers van Calvin Stengs, David Hancko en Santiago Gimenez (2x). Voor Zwolle wist Filip Krastev nog iets terug te doen met het mooiste doelpunt van de wedstrijd.

Captain Odds’ tips

Captain Odds verwacht dat Feyenoord het goede spel van de wedstrijd tegen PEC Zwolle weet voort te zetten naar de wedstrijd met Sparta Rotterdam. Hoewel Feyenoord het nooit makkelijk heeft op Het Kasteel verwacht Captain Odds wel dat zij zondag een redelijk gemakkelijke overwinning zal neerzetten. Dit mede door de hulp van Igor Paixao. De Braziliaanse vleugelaanvaller wordt steeds belangrijker voor Feyenoord.

bet365 free bet
Feyenoord wint
*Odds op moment van research
bet365 free bet
Meer dan 3.5 doelpunten
*Odds op moment van research
bet365 free bet
Igor Paixao geeft een assist
*Odds op moment van research
top 5 bonussen
711
711

€77 free bet

Betnation
Betnation

€30 free bet

ComeOn
ComeOn

€100 free bet

BetMGM
BetMGM

€50 free bet

Unibet
Unibet

€50 free bet

meer previews
captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.