captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus

Inter – Atalanta Voorspelling en Tips

Leuk affiche tussen de huidig Italiaans landskampioen en de huidig Europa League winnaar. Wie pakt de punten?
30 augustus 2024
20:45 uur
Champions League

Op vrijdagavond staat er een kraker op het programma in de Italiaanse Serie A. Inter gaat het hier in het eigen stadion opnemen tegen Atalanta. De beide teams troffen elkaar in het voorgaande seizoen ook.

 

In het kampioensjaar van Inter eindigden de onderlinge confrontaties tweemaal in het voordeel van Inter. Thuis werd er 4-0 gewonnen terwijl het op bezoek in Bergamo met 1-2 te sterk was.

Matige seizoensstart Inter

Inter liet in de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen direct punten liggen. Het seizoen werd door de ploeg uit Milaan afgetrapt met een uitwedstrijd tegen Genoa. Deze wedstrijd eindigde door een doelpunt van Genoa-speler Junior Messias in de 95e minuut in een 2-2 gelijkspel waardoor de ploeg van Simone Inzaghi een valse start van het seizoen kende.

 

In de tweede competitiewedstrijd wist Inter zich te herstellen van het eerdere puntenverlies. Inter speelde het tweede duel in eigen stadion tegen Lecce en kende maar weinig problemen met deze tegenstander. Door doelpunten van Matteo Darmian en Hakan Calhanoglu wist de regerend kampioen de eerste overwinning van het seizoen te behalen.

bet365 free bet

€50 free bet

Bij minimale inzet van €10

Atalanta zonder sterkhouders

Atalanta zal het de rest van het seizoen moeten doen zonder Teun Koopmeiners. De oud-AZ-speler heeft de overstap gemaakt naar competitiegenoot Juventus. Ook moet Atalanta het doen zonder Ademola Lookman, de vleugelaanvaller die in de Europa League-finale tegen Bayer Leverkusen verantwoordelijk was voor alle drie de doelpunten aast op een transfer en komt zodoende niet in actie voor Atalanta.

 

Atalanta begon het seizoen met drie behaalde punten uit twee wedstrijden. De eerste wedstrijd van het seizoen werd overtuigend gewonnen van Lecce, zij werden met maar liefst 0-4 verslagen. De tweede wedstrijd van de ploeg uit Bergamo verliep teleurstellend. In Turijn werd er met 2-1 verloren van Torino.

Captain Odds’ voorspelling

Het gemis van een aantal spelers is groot bij Atalanta. Met Teun Koopmeiners en Ademola Lookman kan het geen beroep doen op twee van de belangrijkste spelers van het afgelopen seizoen. Hoe anders is dit bij Inter, zij hebben nagenoeg dezelfde selectie als in het afgelopen seizoen.

 

Voor Captain Odds is Inter de grote favoriet voor de zege. Hierbij speelt het verschil in kwaliteit binnen de selectie, maar ook het thuisvoordeel een grote rol.

bet365 free bet
Inter wint
*Odds op moment van research
bet365 free bet
De Ketelaere over 0,5 schoten op doel
*Odds op moment van research
bet365 free bet
Hakan Calhanoglu scoort
*Odds op moment van research
top 5 bonussen
711
711

€77 free bet

Betnation
Betnation

€30 free bet

ComeOn
ComeOn

€100 free bet

BetMGM
BetMGM

€50 free bet

Unibet
Unibet

€50 free bet

meer previews
captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.