captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus

FC Groningen – Feyenoord Voorspelling en Tips

FC Groningen is voorlopig nog altijd ongeslagen, blijft het deze status vasthouden of neemt Feyenoord de drie punten mee naar huis?
14 september 2024
18:45
Champions League

FC Groningen en Feyenoord zullen het in de vijfde competitiewedstrijd tegen elkaar opnemen. In het Hitachi Captial Mobility Stadium strijden de teams om de drie punten. Er zal om 18:45 uur worden afgetrapt.

Fantastische seizoensstart voor FC Groningen

De FC Groningen-supporters zullen met een goed gevoel terugkijken op de eerste vier wedstrijden die werden gespeeld in de Eredivisie. Nadat Groningen erin slaagde om te promoveren naar het hoogste niveau van Nederland is het namelijk nog altijd ongeslagen.

 

De trots van het Noorden begon het seizoen met een wedstrijd in het eigen stadion, dit tegen mede promovendus NAC Breda. Het werd een gemakkelijke avond voor Groningen, zij wisten haar eerste competitiewedstrijd met 4-1 te winnen. Ook het daaropvolgende duel werd gewonnen. In de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk was Groningen met 1-2 te sterk.

 

Na deze twee wedstrijden slaagde de ploeg van Dick Lukkien er niet meer in om een wedstrijd te winnen. Maar het bleef wel ongeslagen. De wedstrijden die het speelde tegen AZ en Almere City eindigden beide in een gelijkspel.

bet365 free bet

€50 free bet

Bij minimale inzet van €10

Ook Feyenoord nog ongeslagen

Ook Feyenoord is nog altijd ongeslagen in de Eredivisie. Al zullen zij iets minder tevreden naar de start van het seizoen kijken. Er werd namelijk al twee keer puntverlies geleden. Daarnaast speelde Feyenoord pas drie wedstrijden, dit omdat De Klassieker tegen Ajax werd afgelast wegens de politiestakingen.

 

Feyenoord begon het seizoen met een wedstrijd tegen Willem II. Lang leken de Rotterdammers de overwinning over de streep te trekken, maar in de slotminuten van de wedstrijd wist de ploeg uit Tilburg nog langszij te komen en eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel.

 

Het tweede duel wist Feyenoord wel te winnen. De ploeg van Brian Priske kende weinig moeite met PEC Zwolle en won dit duel met maar liefst 1-5. Daarna speelde Feyenoord de derby tegen Sparta. Ook deze wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. In dit duel kreeg Ramiz Zerrouki een rode kaart, hij zal dan ook geschorst zijn voor de wedstrijd tegen FC Groningen.

Wedtips FC Groningen - Feyenoord

FC Groningen heeft met name in voetballend opzicht goede dingen laten zien tijdens de start van het Eredivisie-seizoen. Met veel eigen jeugdspelers in de formatie maakte de ploeg van Dick Lukkien veel indruk. Echter was dit wel tegen tegenstanders van een kleiner formaat dan Feyenoord.

 

Captain Odds verwacht dan ook dat Feyenoord te sterk zal zijn voor Groningen. De Rotterdammers beschikken namelijk over een sterkere en ervaren selectie. Maar gemakkelijk zal het niet worden voor de ploeg van Brian Priske.

bet365 free bet
Feyenoord wint
*Odds op moment van research
bet365 free bet
Minder dan 3.5 doelpunten
*Odds op moment van research
bet365 free bet
Igor Paixao scoort
*Odds op moment van research
top 5 bonussen
711
711

€77 free bet

Betnation
Betnation

€30 free bet

ComeOn
ComeOn

€100 free bet

BetMGM
BetMGM

€50 free bet

Unibet
Unibet

€50 free bet

meer previews
captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.