captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus

Real Sociedad – Real Madrid Voorspelling en Tips

Het spel van Real Madrid met Kylian Mbappé valt vooralsnog tegen, maar hoe gaat het in de wedstrijd tegen Real Sociedad?
14 september 2024
21:00
Champions League

Kylian Mbappé en Real Madrid zullen niet tevreden terugkijken op de seizoensstart. De achterstand op FC Barcelona bedraagt na vier speelronden al vier punten. Ook Real Sociedad zal niet te spreken zijn over de start van het seizoen, zij wisten pas één wedstrijd te winnen.

 

De wedstrijd tussen de beide teams wordt zaterdagavond gespeeld. Er zal om 20:45 uur worden afgetrapt in San Sebastian.

Pas één zege voor Real Sociedad

Voor Real Sociedad begon het seizoen allesbehalve hoe het het had gehoopt. Na vier gespeelde wedstrijden staat het team van Imanol Alguacil Barrenetxea wist het er pas één te winnen en staat het op vier punten.

 

Voor Sociedad begon met een wedstrijd tegen Rayo Vallecano. Tegen de verwachtingen in werd deze wedstrijd verloren, het was Rayo die na 90 minuten met 1-2 te sterk was. In de tweede speelronde volgde de eerste overwinning van Sociedad. Op bezoek bij Espanyol werd er met 0-1 gewonnen door een treffer van Takefusa Kubo, de voormalig speler van Real Madrid.

 

Daarna volgden weer twee duels waarin Real Sociedad niet wist te winnen. Thuis tegen Deportivo Alavés werd er met 1-2 verloren en de uitwedstrijd tegen Getafe eindigde in een 0-0 gelijkspel.

bet365 free bet

€50 free bet

Bij minimale inzet van €10

Teleurstellende start voor Real Madrid

Er werd voorafgaand aan het seizoen veel van Real Madrid verwacht. Zeker nadat De Koninklijke erin slaagde om Kylian Mbappé aan te trekken. Maar het spel is er voorlopig nog niet op vooruit gegaan, ook zijn de resultaten nog niet om over naar huis te schrijven.

 

Real Madrid begon het seizoen met een wedstrijd tegen RCD Mallorca. In dit duel verloor de regerend kampioen van Spanje direct twee punten. De wedstrijd werd met 1-1 gelijkgespeeld. Het daaropvolgende duel werd wel gewonnen. In het eigen stadion was de ploeg uit Madrid met 3-0 te sterk voor Real Valladolid.

 

Vervolgens speelde Real Madrid wederom een wedstrijd op een eiland, op bezoek bij Las Palmas werd er wederom gelijkgespeeld. Het daaropvolgende duel werd daarentegen wel weer gewonnen. Thuis was Real met 2-0 te sterk voor Real Betis. Bovendien wist Kylian Mbappé in deze wedstrijd zijn eerste doelpunten voor Real Madrid te scoren, hij was verantwoordelijk voor beide treffers.

Wedtips Real Sociedad - Real Madrid

Hoewel Real Madrid tijdens de start van het seizoen nog niet de beste resultaten wist te behalen. Blijft het natuurlijk het team in de La Liga met de meeste kwaliteiten. Met een aanval met spelers als Mbappé, Vinicius Junior en Rodrygo verwacht Captain Odds dat zij de drie punten mee terug zullen nemen naar Madrid.

bet365 free bet
Real Madrid wint
*Odds op moment van research
bet365 free bet
Beide teams scoren - JA
*Odds op moment van research
bet365 free bet
Kylian Mbappe scoort
*Odds op moment van research
top 5 bonussen
711
711

€77 free bet

Betnation
Betnation

€30 free bet

ComeOn
ComeOn

€100 free bet

BetMGM
BetMGM

€50 free bet

Unibet
Unibet

€50 free bet

meer previews
captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.