captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus

Tottenham – Arsenal Voorspelling en Tips

De mooiste wedstrijd van dit Premier League-weekend. Welk team pakt de drie punten?
15 september 2024
15:00
Champions League

Het zal ongetwijfeld het mooiste duel van deze speelronde in de Premier League zijn. Het Arsenal van Mikel Arteta, die onlangs zijn contract bij The Gunners verlengde, gaat op bezoek bij Tottenham Hotspur. De teams zullen het zondagmiddag om 15:00 uur tegen elkaar gaan opnemen.

Wisselvallende start Tottenham Hotspur

Tottenham heeft dit seizoen de juiste vorm nog niet gevonden. Na drie wedstrijden werden er dan ook pas vier punten verzameld. Het seizoen begon voor Tottenham met een wedstrijd tegen promovendus Leicester City. Ondanks dat Tottenham de bovenliggende partij was, eindigde het duel toch in een 1-1 gelijkspel.

 

Vervolgens speelde Tottenham nog wedstrijden tegen Everton en Newcastle United. Waar er tegen Everton nog overtuigend met 4-0 werd gewonnen, boekte Tottenham in de uitwedstrijd tegen Newcastle een teleurstellend resultaat. Er werd met 2-1 verloren.

 

Door deze teleurstellende resultaten is Tottenham voorlopig terug te vinden op een teleurstellende tiende plaats.

bet365 free bet

€50 free bet

Bij minimale inzet van €10

Arsenal zonder Martin Odegaard en Declan Rice

Arsenal kende een prima start van het Premier League-seizoen. The Gunners staan na drie gespeelde wedstrijden op zeven punten. De eerste twee duels werden gewonnen. Zowel de wedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers als tegen Aston Villa werd met 2-0 gewonnen.

 

Puntenverlies leed Arsenal in de thuiswedstrijd tegen Brighton & Hove Albion. Waar Arsenal in eerste instantie nog op een 1-0 voorsprong kwam door een doelpunt van Kai Havertz, kwam Brighton langszij door een doelpunt van Joao Pedro. Tussendoor kreeg Declan Rice ook nog een veelbesproken rode kaart, hierdoor zal hij het duel met Tottenham missen.

 

Arsenal is met zeven punten uit drie wedstrijden momenteel terug te vinden op de vierde plaats in de Premier League.

 

Naast Rice kan Arteta in de wedstrijd tegen Tottenham ook geen beroep doen op Martin Odegaard. De Noorse international raakte tijdens de interlandperiode geblesseerd en ligt vermoedelijk voor een lange periode uit de roulatie.

Wedtips Tottenham - Arsenal

Arsenal moet het doen zonder Declan Rice en Martin Odegaard, twee ontzettend waardevolle spelers binnen de selectie van Mikel Arteta. Captain Odds verwacht dat Arsenal het gemis van deze spelers niet makkelijk op kan vangen.

 

Tottenham speelt daarentegen bij vlagen goed voetbal, zij zullen er dan volgens Captain Odds ook met de overwinning vandoor gaan. 

bet365 free bet
Beide teams scoren - JA
*Odds op moment van research
bet365 free bet
Havertz over 2.5 schoten
*Odds op moment van research
bet365 free bet
Tottenham Hotspur wint
*Odds op moment van research
top 5 bonussen
711
711

€77 free bet

Betnation
Betnation

€30 free bet

ComeOn
ComeOn

€100 free bet

BetMGM
BetMGM

€50 free bet

Unibet
Unibet

€50 free bet

meer previews
captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.