captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus
Duitse topclub moet winnen van Lazio Roma om grote crisis te voorkomen
5 maart 2024
21:00
champions league cup
Bayern München kan een twaalfde opeenvolgende landstitel vergeten. De club verspeelde afgelopen weekend voor de drie keer in vier wedstrijden punten en heeft inmiddels tien punten achterstand op Bayer Leverkusen. Europees succes is noodzakelijk om een crisis af te wenden. Ook Real Madrid, Paris Saint-Germain en Manchester City willen deze week de kwartfinale bereiken.

Bayern staat voor flinke opgave

Onrust in de kleedkamer, een trainer die op zijn laatst aan het eind van het seizoen vertrekt en belabberde sportieve resultaten zijn doorgaans niet de voedingsbodem voor Europees succes. Lazio Roma zal daarnaast hoogstwaarschijnlijk de bus gaan parkeren en er een anti-voetbalwedstrijd van willen maken.

 

Bayern is echter Bayern. Die club kan uit de dood opstaan als niemand er meer op rekent. Dat is precies wat de Duitsers in de return in de eigen Allianz Arena nodig hebben. Bij de bookmaker is er nog voldoende vertrouwen in Bayern. De club is met odds van 1.29 overduidelijk favoriet om te winnen.

unibet bonus

Lazio bereikt volgende ronde

*Odds op moment van research

Paris Saint-Germain krijgt het zwaar

Paris Saint-Germain probeert ook op dinsdagavond 5 maart kwalificatie voor de kwartfinale van de Champions League veilig te stellen. De Fransen verdedigen in Baskenland een voorsprong van 2-0 op Real Sociedad. In eigen land heeft PSG een voorsprong van 9 punten op Stade Brest dus een volgende landstitel is aanstaande, maar alles dat PSG een warm hart toedraagt wil Europees succes.

 

Wat dat betreft gaat PSG het volgens de bookmaker zwaar krijgen. Real Sociedad is licht favoriet om het duel in eigen stadion te winnen. Daarnaast is er bij Fransen (weer) gedoe rondom sterspeler Kylian Mbappé. Als PSG opnieuw vroeg sneuvelt in Europa, is het seizoen in de Franse hoofdstad gewoon weer mislukt.

unibet bonus

Real Sociedad wint

*Odds op moment van research

Real Madrid kan niet op de lauweren rusten

Het is dat achtervolger Girona FC het helemaal kwijt is in Spanje, anders was de leidende positie van Real Madrid in de Spaanse competitie serieus in gevaar gekomen. Drie van de laatste vijf competitie werden gelijk gespeeld. In de Champions League verdedigt Real woensdag 6 maart een voorsprong van 1-0 op RB Leipzig.

 

Daarmee heeft Real natuurlijk een prima uitgangspositie om de kwartfinale te halen. De nummer vijf van de Bundesliga is de underdog voor het treffen in Santiago Bernabeu en moet serieus overpresteren om Real de voet naar de kwartfinale dwars te zetten. Xavi Simons en co zullen brutaal en aanvallend moeten spelen om een kans te maken tegen het zakelijke Real Madrid.

unibet bonus

Minder dan 2.5 doelpunten

*Odds op moment van research

Manchester City kan freewheelen tegen FC Kopenhagen

De enige club die zich niet al teveel zorgen maakt voor wat betreft kwalificatie voor de kwartfinale is Manchester City. De titelverdediger won eerder met 1-3 in Kopenhagen van de plaatselijke FC. Voor manager Pep Guardiola is de return een mooie kans om wat vaste waarden rust te geven in het overvolle speelschema van de Citizens.

 

Ook een veredeld B-elftal van Manchester City is nog altijd van grote klasse, maar houd er bij de bookmaker wel rekening mee dat niet alle sterspelers aan de aftrap zullen verschijnen.

unibet bonus

Beide teams scoren: Ja

*Odds op moment van research

top 5 free bets

Betnation
Betnation

€30 free bet

ComeOn
ComeOn

€50 free bet

BetMGM
BetMGM

€50 free bet

Unibet
Unibet

€50 free bet

Circus
Circus

€250 free bet

meer previews

captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.