captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus
Arsenal kan zich tegen stadsgenoot Chelsea geen puntverlies veroorloven in spannende titelstrijd
23 april 2024
21:00
premier league cup

Arsenal is met nog vijf wedstrijden te spelen nog altijd koploper in de Premier League, maar de Gunners hebben een eventuele landstitel niet in eigen hand. Manchester City heeft twee verliespunten minder. Arsenal moet blijven winnen om te profiteren van een mogelijke misstap van de titelverdediger.

De Engelse titelstrijd nadert zijn ontknoping

Nog altijd zijn er drie clubs in de race voor het kampioenschap. Manchester City staat één punt achter op Arsenal en Liverpool, maar heeft een wedstrijd minder gespeeld. Alle ploegen kunnen zich volledig op de eindfase van het Engelse voetbalseizoen richten. In de Europese toernooien zijn alle drie de titelkandidaten vorige week uitgeschakeld.

 

Voor Arsenal komt die uitschakeling wellicht niet eens ongelegen. De club uit Noord-Londen heeft van de drie clubs de jongste en minst ervaren selectie. Sommige spelers lopen al weken op hun tenen vanwege het loodzware programma waarin de wedstrijden elkaar in een rap tempo opvolgen.

Jacks bonus

Jacks.nl

Welkomstbonus €60 Free Bet

4.5

4.5
4.5/5

Chelsea is uitgespeeld dit seizoen

Tegenstander Chelsea zou willen dat het dergelijke problemen had. De club is na ettelijke honderden miljoenen aan transfers nog altijd niet terug in de top van het Engelse voetbal. Chelsea moet het dit seizoen – net als vorig jaar – doen met een plaats in de middenmoot. Met een negende plaats heeft Chelsea geen enkel zicht op Europees voetbal.

 

Dat is een hard gelag voor de supporters die na de Champions League winst in 2021 na het gedwongen vertrek van Roman Abramovitsj als clubeigenaar lijdzaam toe moeten kijken hoe hun club gerund wordt. De nieuwe Amerikaanse eigenaar Todd Boehly kijkt niet op een miljoentje meer of minder. Echt succesvol is zijn transfer strategie nog niet gebleken, al zijn kenners het er over eens dat het een kwestie van tijd is voordat Chelsea weer mee gaat doen om de prijzen.

 

Chelsea heeft na de uitschakeling in de FA Cup tegen Manchester City niets meer om voor te spelen dit seizoen, maar het kan het vermoeide Arsenal nog behoorlijk in de problemen brengen. Arsenal had het afgelopen weekend behoorlijk lastig tegen Wolverhampton Wanderers en treft nu een tegenstander die in principe beter is, al weer je dit seizoen maar nooit hoe Chelsea voor de dag zal komen.

Mijn tips voor deze wedstrijd

Captain Odds verwacht een wedstrijd waar het spektakel niet direct vanaf zal spatten. Arsenal moet, Chelsea hoeft niet zo nodig. Als Chelsea de zaakjes verdedigend op orde heeft en het langer en langer duurt voordat Arsenal de ban weet te breken, nemen de kansen op een overwinning voor Chelsea toe. Dit zie je ook terug in de wedtips voor deze wedstrijd. Succes! 

Jacks bonus

Gelijkspel of winst Chelsea

*Odds op moment van research
Jacks bonus

Beide teams scoren: Nee

*Odds op moment van research
Jacks bonus

Minder dan 2,5 goals

*Odds op moment van research

top 5 bonussen

LeoVegas
LeoVegas

€50 free bet

Unibet
Unibet

€50 free bet

Circus
Circus

€250 free bet

Bet365
Bet365

Top free bet

Jacks
Jacks

€100 free bet

meer previews

captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.