captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus
Bayer Leverkusen kan dit seizoen kampioen van Duitsland worden
13 april 2024
15:30
Bundesliga cup
Bayer Leverkusen krijgt dit weekend een eerste kans om kampioen van Duitsland te worden. De club kan zelfs op zaterdag zonder zelf te spelen al kampioen worden. Dan moet uittredend kampioen Bayern München in eigen huis verliezen van 1. FC Köln.

Helpt Bayern München aanstaand kampioen Bayer Leverkusen?

De kans dat dat gebeurt is groter dan je op de eerste oog zult denken. FC Köln mag dan op de 17de plaats staan en in acute degradatienood verkeren, de kans dat ze in de Allianz Arena winnen is best aanwezig. Dat heeft met de plannen van de tegenstander te maken.

 

Bayern München gaat dit seizoen voor het eerst in dertien seizoenen geen kampioen worden. De titel van vorig seizoen was er al eentje die voor de poorten van de hel weggesleept moest worden. Dit seizoen zakte het elftal van Thomas Tuchel te vaak door de hoeven.

 

Het enige succes dat Bayern München dit seizoen nog kan behalen is in de Champions League. Daarin speelt het aanstaande woensdag de return in de kwartfinale tegen Arsenal. De eerste wedstrijd eindigde afgelopen dinsdag in 2-2.

De return kan tegen FC Köln zijn schaduw wel eens vooruit werpen. Tuchel kan er voor kiezen om zijn belangrijkste spelers rust te geven om woensdag fit aan de aftrapt te verschijnen. Daarmee verhypothekeert hij wel het resultaat in de Bundesliga.

circus bonus

Circus

Bonus €250 aan Free Bets

4.5

4.5
4.5/5

Bayer Leverkusen - Werder Bremen

Stiekem zal men bij Bayer Leverkusen hopen dat Bayern wel wint van Köln. Dan kan het team van Xabi Alonso immers op zondag op eigen kracht kampioen worden. Het verschil tussen Bayer Leverkusen en Bayern München bedraagt zestien punten met nog zes wedstrijden te gaan.

 

Als dat verschil op zondag rond 19.30u nog altijd zestien punten is, kan de kurk in de BayArena van de champagne. Dan is Bayer Leverkusen voor het eerst in de geschiedenis van de club landskampioen en krijgt Duitsland voor het eerst sinds 2012 een andere landskampioen van Bayern München.

 

De kans dat de titelstrijd dit weekend beslist wordt is groot. Ook al verliest Bayern geen punten tegen Köln, dan ziet Captain Odds Leverkusen alsnog van Werder Bremen winnen. Voor de club uit Bremen staat er immers niets meer op het spel.

 

Leverkusen kan met het beslissen van de titelstrijd bovendien ruimte voor zichzelf maken om er een absoluut topseizoen van het maken door later ook de DFB Pokal en de Europa League te winnen. Daarbij zal trainer Alonso overigens niet te veel risico nemen. Leverkusen is immers na 42 officiële wedstrijden dit seizoen nog altijd ongeslagen. Dat record wil men in Leverkusen graag tot het einde van het seizoen verlengen.

Mijn tips voor deze wedstrijd

Met dit spannende Bundesliga programma kunnen een drietal voetbal voorspellingen uiteraard niet ontbreken en heb ik een aantal heerlijke odds weten te vinden. Succes!

circus bonus

Bayern München - FC Köln: gelijkspel

*Odds op moment van research
circus bonus

Leverkusen - Bremen: 3-way handicap 0-2

*Odds op moment van research
circus bonus

Betbuilder Leverkusen | Over 3.5 goals + BTTS

*Odds op moment van research

top 5 bonussen

LeoVegas
LeoVegas

€50 free bet

Unibet
Unibet

€50 free bet

Circus
Circus

€250 free bet

Bet365
Bet365

Top free bet

Jacks
Jacks

€100 free bet

meer previews

captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.