captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus
Eindhovenaren kunnen stunten met kwartfinale plaats in de Champions League
13 maart 2024
21:00
champions league cup

PSV speelt in de return van de achtste finale in de Champions League tegen Borussia Dortmund vol mee om de prijzen. Na de 1-1 in het Philips Stadion is er nog niets verplicht. De ploeg van Peter Bosz acht zich zeker niet kansloos voor een plekje bij de laatste acht van het miljoenenbal.

Zet PSV succesvolle reeks door met winst tegen Dortmund?

PSV won afgelopen vrijdagavond met 0-1 van Go Ahead Eagles en bleef daarmee voor de 25ste keer dit seizoen ongeslagen in de Eredivisie. Daarmee behoort de club tot een select clubje in Europa dat zo ver in de competitie nog zonder nederlaag is.

 

Daar kunnen de Eindhovenaren het nodige zelfvertrouwen aan ontlenen. PSV is een ontzettend taaie tegenstander en als de spelers de taken goed uitvoeren, is het voor iedere ploeg lastig om onder de druk van de PSV’ers uit te voetballen. Dat ervoer ook Borussia Dortmund in Eindhoven.

 

Een meevaller voor PSV lijkt de fitheid van Joey Veerman te zijn. De Volendammer, bezig aan een uitstekend seizoen, ontbrak de laatste wedstrijden vanwege een blessure. Met de Champions League kraker aanstaande lijkt Veerman op tijd hersteld. Noa Lang ontbreekt wel bij PSV. Ook achter de naam van Ismaïl Saibari staat nog een vraagteken.

 

Borussia Dortmund kan niet beschikken over spits Sébastien Haller. De oud-speler van Ajax is geblesseerd. Centrale verdediger Nico Schlotterbeck ontbreekt vanwege een schorsing. In het doel neemt Gregor Kobel de plaats van Alexander Meyer weer in. Kobel, de eerste keeper van BVB, moest het duel in Eindhoven op het laatste moment aan zich voorbij laten gaan.

Jacks bonus

Jacks.nl

Welkomstbonus €60 Free Bet

4.5

4.5
4.5/5

Favorietenrol Borussia Dortmund

De Borussen zijn de favoriet bij de bookmaker, maar PSV is zeker niet kansloos. Borussia Dortmund is de laatste weken aan de beterende hand, maar het voetbal laat bij vlagen nog altijd veel te wensen over. De laatste weken zijn de doelpunten van oud-PSV’er Donyell Malen enorm belangrijk voor de club uit het Ruhrgebied.

 

Ook de teruggekeerde Jadon Sancho begint meer en meer zijn stempel op het spel van Dortmund te drukken. De Engelsman was onder Erik ten Hag na een aantal akkefietjes persona non grata geworden bij Manchester United. Met het EK in aantocht, zocht Sancho een mogelijkheid om weer aan spelen toe te komen. Die vond hij bij zijn oude club.

PSV won deze eeuw nog niet in Duitsland

Om de laatste acht in de Champions League te bereiken, moet PSV iets presteren wat het sinds de jaren ´90 van de vorige eeuw niet meer gepresteerd heeft. Dat is winnen in Duitsland in een Europese confrontatie. Sinds het seizoen 2000/01 speelde PSV zes keer tegen een Duitse tegenstander. In Eindhoven was PSV vaak de sterkste, maar de wedstrijden die in Duitsland gespeeld werden, gingen op één na allemaal verloren. Het enige duel dat PSV niet verloor op Duitse bodem was uitgerekend tegen Borussia Dortmund. Laat dat de Eindhovense burger wat moed geven voor de wedstrijd.

Mijn tips voor deze wedstrijd

Dagelijks doe ik research naar de beste odds en wedtips en ook voor deze wedstrijd heb ik weer een paar heerlijke tips gevonden.

Jacks bonus

PSV bereikt volgende ronde

*Odds op moment van research
Jacks bonus

Luuk de Jong scoort

*Odds op moment van research
Jacks bonus

Beide teams scoren in 1e helft

*Odds op moment van research

top 5 free bets

LeoVegas
LeoVegas

€50 free bet

Unibet
Unibet

€50 free bet

Circus
Circus

€250 free bet

Bet365
Bet365

Top free bet

Jacks
Jacks

€60 free bet

meer previews

captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.