captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus
Atlético Madrid en FC Barcelona treffen elkaar in Spaanse kraker
17 maart 2024
21:00
La Liga cup

FC Barcelona en Atlético Madrid bereikten deze week de laatste acht van de Champions League. Dat lijkt op het eerste gezicht de normaalste zaak van de wereld, maar wie beter kijkt ziet twee topprestaties van ploegen die verre van top zijn.

Weet Barcelona Europees succes vervolg te geven?

Laten we beginnen bij FC Barcelona. Die ploeg gaat er dit seizoen niet in slagen om opnieuw kampioen van Spanje te worden. Succes in de Copa del Rey zit er ook niet meer in. In het toernooi om de Spaanse Super Cup werd Barcelona in de finale te kijk gezet door Real Madrid. Europees succes is dus nog het enige succes dat de ploeg van de vertrekkende trainer Xavi kan behalen.

 

Daarmee lijkt Barcelona een bijzonder slecht seizoen te draaien. De club heeft echter wel te maken gekregen met een waslijst aan blessures. Daar is wel weer wat moois uitgekomen. Spelers als Lamine Yamal (16), van wie men zegt dat het een groter talent dat Lionel Messi is, Pau Cubarsi (17) en Fermin Diaz (20) breken dit seizoen door. Als Gavi (19) en Pedri (21) straks weer fit zijn, heeft Barcelona een van de jongste en meest opwindende elftallen van Europa tot de beschikking. Dat de ploeg met jonge talenten en kartrekkers als Ilkay Gündogan en Robert Lewandowski Napoli vrij eenvoudig uitschakelde, is een ontzettende boost voor dit Barcelona.

circus bonus

Circus

Bonus €250 aan Free Bets

4.5

4.5
4.5/5

Atletico toont wederom kracht aan

Ook Atlético Madrid kreeg afgelopen week een boost van jewelste. De club kwam niet alleen terug van een nederlaag in de eerste wedstrijd tegen Internazionale, maar ook van een achterstand in de return. De ploeg van Diego Simeone toonde zich weer even de vechtmachine die de laatste jaren zoveel succes heeft geboekt onder leiding van de Argentijnse coach.

 

Memphis Depay speelde een cruciale rol bij de Madrilenen. Als invaller schoot hij zijn team met een treffer naar de verlenging en in de penaltyreeks faalde de ex-PSV’er niet vanaf de strafschopstip. Atlético won en plaatste zich voor de kwartfinale.

 

Die overwinning moet de aanzet zijn tot een ijzersterke slotfase van het seizoen. Atlético staat vierde in La Liga en voelt de hete adem van Athletic Club de Bilbao in de nek voor het laatste Spaanse Champions League ticket. Atlético presteert heel wisselvallig. De laatste vijf competitiewedstrijden zijn wat dat betreft tekenend voor dit seizoen. Twee wedstrijden werden gewonnen, twee werden er verloren en één keer werd er gelijkgespeeld. Atlético heeft een achterstand van zes punten op FC Barcelona.

Beide teams hebben punten beide hard nodig

Atlético is er dus bij gebaat om te winnen in eigen huis, maar FC Barcelona heeft de punten ook hard nodig. De club wil in ieder geval provinciegenoot Girona FC nog passeren op de ranglijst. Beide teams zijn redelijk aan elkaar gewaagd, waarbij het thuisvoordeel voor Atlético en de blessures bij Barcelona weleens van doorslaggevende betekenis kunnen zijn.

 

Wij zetten echter in op een gelijkspel tussen die twee Spaanse topploegen waarbij we er zeker van zijn dat beide teams tenminste één keer zullen scoren. Check de andere wedtips hieronder. Succes!

circus bonus

Gelijkspel

*Odds op moment van research
circus bonus

Beide teams scoren in de 1e helft

*Odds op moment van research
circus bonus

Correcte uitslag: 2-2

*Odds op moment van research
11.50

top 5 free bets

Betnation
Betnation

€30 free bet

ComeOn
ComeOn

€50 free bet

BetMGM
BetMGM

€50 free bet

Unibet
Unibet

€50 free bet

Circus
Circus

€250 free bet

meer previews

captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.