captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus
Onze hoofdwedstrijd is het duel tussen Manchester United en Aston Villa. Weet United eindelijk weer eens te winnen?
26 december 2023
16:00
Premier League Boxing Day 2023

Vanaf het nieuwe kalenderjaar 2024 gaat Captain Odds meerdere keren per week een voorbeschouwing publiceren van de meest interessante voetbalwedstrijden die er op het programma staan. Natuurlijk vergeten we niet om onze beste wedtips met je te delen.

 

Om je alvast een voorproefje te geven van wat je in het nieuwe jaar van ons mag verwachten, hebben we alvast een artikel geschreven over de wedstrijden die er op Tweede Kerstdag in de Engelse competities gespeeld worden.

Main Game

Onze hoofdwedstrijd in dit artikel is het duel tussen Manchester United en Aston Villa. Naast kwaliteit en motivatie is de temperatuur binnen een voetbalclub ook belangrijk voor het klimaat om goed te kunnen presteren. Die temperatuur is bij Manchester United al weken onder nul. De prestaties blijven uit terwijl de verwachtingen hooggespannen zijn. Trainer Erik ten Hag heeft de progressie die hij vorig seizoen boekte als sneeuw voor de zon zien verdwijnen. De kritiek van de fans en de media neemt toe.

 

Wat Manchester United nodig heeft is een goede overwinning. De kans dat de club die op Boxing Day gaat boeken is volgens de bookmakers geen gegeven. De thuisploeg heeft hogere odds gekregen dan bezoekers Aston Villa. The Villans beleven juist een uitstekend seizoen. Villa staat tweede in de Premier League en lijkt onder leiding van de Spaanse succescoach Unai Emery echt mee te kunnen doen in de strijd om de landstitel.

 

Hoewel Villa veel beter presteert dan United, zijn de odds op een zege voor de ploeg uit Birmingham bijzonder interessant te noemen. Ze reizen immers toch naar Old Trafford. Wij tippen een zege voor bezoekers Aston Villa. De odds hierop zijn in het sportsbook van LeoVegas 2.63.

LeoVegas review

LeoVegas

Welkomstbonus €50 Free Bet*

4.8

4.8
4.8/5

*De sport welkomstbonus is alleen beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder die zich registreren via de juiste affiliate link.

Ook interessant om te volgen

Naast Manchester United – Aston Villa worden er op Boxing Day nog een aantal wedstrijden gespeeld die zeer interessant zijn om op te wedden.

Burnley vs Liverpool

Liverpool heeft de punten heel hard nodig om de titelstrijd met Arsenal, Aston Villa en Manchester City vol te houden. Ze zijn dan ook de favoriet om de wedstrijd te winnen. Een opvallende statistiek is dat Liverpool in vier van de acht laatste Premier League wedstrijden eerst op achterstand is gekomen.

 

Ook tegen kleinere clubs zoals Luton Town en Crystal Palace. Daarom tippen we de weddenschap Burnley: aantal doelpunten in de eerste helft – Meer dan 0.5 tegen odds van 2.65 in het sportsbook van LeoVegas.

Ipswich Town - Leicester City

Een niveau lager staat de topper tussen de nummers 2 en 1 op de ranglijst op het programma. Ipswich Town ontvangt koploper Leicester City. Leicester degradeerde vorig jaar, maar is hard op weg terug naar de Premier League. De club heeft een grote voorsprong op de concurrentie dat rechtstreekse promotie Leicester eigenlijk al bijna niet meer kan ontgaan.

 

Omdat de club vandaag op bezoek gaat bij de nummer twee, zijn de odds voor een overwinning van Leicester City best stevig. We tippen een overwinning voor de bezoekers tegen odds van 2.20 in het sportsbook van LeoVegas.

Mijn tips voor Boxing Day 2023

LeoVegas review

Winst Aston Villa

*Odds op moment research
LeoVegas review

Burnley over 0,5 goals in 1e helft

*Odds op moment research
LeoVegas review

Winst Leicester City

*Odds op moment research

top 5 free bets

BetMGM
BetMGM

€50 free bet

Unibet
Unibet

€50 free bet

Circus
Circus

€250 free bet

Bet365
Bet365

Top free bet

Jacks
Jacks

€100 free bet

meer previews

captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.