captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus
Koploper Arsenal reist voor Premier League kraker af naar Manchester
31 maart 2024
17:30
premier league cup

Voor wie op Paaszondag lekker niets wil doen en enkel wil genieten van topsport, kan er maar beter goed voor gaan zitten. Waar heel België in de ban is van de Ronde van Vlaanderen, richten wij onze blik alvast op de Premier League kraker tussen Manchester City en Arsenal.

Wie pakt Premier League titel 2024?

De titelstrijd in de Premier League is spannender dan dat deze de laatste seizoenen geweest is. Nog drie clubs maken serieus kans op de Engelse landstitel. Twee van die drie clubs treffen elkaar op 31 maart in het Etihad Stadium in Manchester.

 

Niet Manchester City, maar Arsenal begint als koploper aan de 29ste speelronde van de Premier League. The Gunners hebben de koppositie te danken aan een beter doelsaldo, want in punten staat Arsenal gelijk met Liverpool. Manchester City staat slechts één punt achter dit leidende duo. De top van de ranglijst kan er dus na deze wedstrijd weer heel anders uitzien.

Manchester City

Manchester City jaagt op de zesde landstitel in zeven seizoenen. Het zou voor het team van Pep Guardiola bovendien de vierde opeenvolgende titel worden. City is daarnaast regerend winnaar van de Champions League en werd bovendien in december wereldkampioen.

 

Dat presteert Guardiola eigenlijk met een kleine spelersgroep. De Spaanse oefenmeester hanteert een roulatie-systeem waardoor niet iedere speler drie keer per week in actie hoeft te komen, maar gebruikte in de Premier League dit seizoen pas 21 spelers. Guardiola doet het vaakst een beroep op spelers waar hij al jaren mee werkt. Miljoenenaankopen als de Kroaten Josko Gvardiol en Matteo Kovacic komen maar mondjesmaat in zijn plannen voor.

LeoVegas review

LeoVegas

Welkomstbonus €50 Free Bet*

4.8

4.8
4.8/5

Arsenal

Bij Arsenal zie je eigenlijk een beetje het tegenovergestelde. Manager Mikel Arteta stelt vaak dezelfde basis op en heeft zijn vaste invallers, maar gebruikte wel al 25 spelers dit seizoen. Aan alles is te merken dat Arsenal dit seizoen opnieuw een stap naar voren heeft gezet. Met David Raya, Declan Rice en Kai Havertz heeft het gericht aankopen gedaan om het elftal direct sterker te maken.

 

Vorig seizoen was Arsenal de verrassende nummer van de Premier League. Dit seizoen is het doel om landskampioen te worden.

Manchester City - Arsenal

Het is na een interlandbreak altijd even afwachten hoe teams de competitie weer opstarten, maar als de voortekenen niet bedriegen dan staat ons een spektakelstuk te wachten. Arsenal scoorde al 70 doelpunten in de Premier League dit seizoen en met Erling Haaland speelt de topschutter van de competitie bij Manchester City. We verwachten dan ook een wedstrijd in de hoogste versnelling met veel actie voor beide doelen.

 

Beide teams willen winnen om de ander een slag toe te brengen, vooral mentaal. Aan een gelijkspel hebben beide teams ook niet zoveel want dat wordt Liverpool zondag wellicht de lachende derde. City speelt thuis en dat kan in een wedstrijd als deze net even een extra voordeel zijn. Hoewel we een wedstrijd verwachten die op details beslist gaat worden, geven we City net even iets meer kans om te winnen

Mijn tips voor deze wedstrijd

Na de interland break is het weer genieten met clubvoetbal. Ook qua wedtips! Na grondige analyse heb ik weer een aantal pareltjes gevonden. Succes! 

LeoVegas review

Manchester City wint

*Odds op moment van research
LeoVegas review

Meer dan 3.5 doelpunten

*Odds op moment van research
LeoVegas review

Rust/eindresultaat: Gelijkspel/Manchester City

*Odds op moment van research

top 5 bonussen

Betnation
Betnation

€30 free bet

ComeOn
ComeOn

€50 free bet

BetMGM
BetMGM

€50 free bet

Unibet
Unibet

€50 free bet

Circus
Circus

€250 free bet

meer previews

captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.