captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus
Hoelang kan het kleine Girona blijven strijden met Real Madrid?
3 januari 2024
19:15
La Liga cup

In Spanje start na een korte winterstop voor de kerstdagen en de jaarwisseling La Liga weer op. Koploper Real Madrid ontvangt als eerste tegenstander in het nieuwe jaar Real Mallorca, maar de meeste aandacht zal op deze speeldag uitgaan naar de wedstrijd tussen Girona en Atlético Madrid.

Start Real 2024 met puntverlies?

Dat Real Madrid 2023 als lijstaanvoerder van de Spaanse competitie afsloot, zal niemand verbazen. Dat het kleine Girona in punten gelijk staat met De Koninklijke zullen weinig mensen bij de bookmaker voorspeld hebben. In plaats van een verwachte titelstrijd met FC Barcelona moet Real Madrid nu duelleren met een andere Catalaanse club.

 

Real Madrid lijkt in Real Mallorca een niet al te moeilijke horde te treffen na het kerstdiner en de oliebollen, maar dat kan in de praktijk best anders uitpakken. Mallorca is immers al vijf duels op rij ongeslagen en pakte eerder dit seizoen met 10 man een punt een tegen FC Barcelona. De odds op een gelijkspel zijn bijzonder interessant om een gokje te wagen.

LeoVegas review

LeoVegas

Welkomstbonus €50 Free Bet*

4.8

4.8
4.8/5

*De sport welkomstbonus is alleen beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder die binnen 14 dagen een weddenschap plaatsen van minimaal €10,- op een sport naar keuze met odds van 1.80 of hoger en zich registreren via een link op onze website.

Vuurwerk op 3 januari

Wanneer Real Madrid de eerste wedstrijd van het jaar er net op heeft zitten, zijn de spelers van Girona en Atlético Madrid bezig met de warming-up. Er staat direct een topper op het programma en beide teams kunnen enkele dagen na de jaarwisseling opnieuw voor vuurwerk gaan zorgen.

 

Girona is aan een absoluut droomseizoen bezig. De club verloor in eigen huis nog maar één duel en dat was tegen titel concurrent Real Madrid. De club van Daley Blind blijft winnen en de vraag is gerechtvaardigd waar dit moderne voetbalsprookje zal eindigen. Kan Girono serieus om de titel meedoen in La Liga.

 

Als dat de ambitie is, dan krijgt Girona tegen Atlético Madrid de kans om er echt een two horse race van te maken. De achterstand van Atleti – de nummer 3 op de ranglijst – is al zeven punten. Als Girona erin slaagt om de punten in eigen huis te houden, groeit die achterstand naar tien punten.

 

Voor het elftal van Diego Simeone is niet verliezen dus het allerbelangrijkste, maar Atlético wil meer. Wanneer het wint van Girona verkleint het de achterstand op de tweede plaats tot vier punten en is er nog alles om voor te spelen dit seizoen.

 

De odds bij Bet365 liggen dicht bij elkaar. Dat betekent dat ook de bookmaker niet zeker is van de uitkomst van deze wedstrijd. Als voetbal romantici hopen we op een voetbalsprookje à la Leicester City in 2016 toen deze club kampioen in de Premier League werd. Daarom tippen we vandaag een zege voor Girona in een doelpuntrijke wedstrijd.

Mijn tips voor deze speelronde in La Liga

bet365 free bet

Real Madrid vs Mallorca -> Gelijkspel

*Odds op moment research
bet365 free bet

Girona vs Atletico Madrid -> Winst Girona

*Odds op moment research
bet365 free bet

Girona vs Atletico Madrid -> Meer dan 3,5 goals

*Odds op moment research

top 5 free bets

LeoVegas
LeoVegas

€50 free bet

Unibet
Unibet

€50 free bet

Circus
Circus

€250 free bet

Bet365
Bet365

Top free bet

Jacks
Jacks

€100 free bet

meer previews

captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.