captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus
Topclubs komen voor het eerst in actie in de Engelse beker
6 januari 2024
13:45
FA Cup 2023

Naast een stevig programma in de Premier League mogen de Engelse topclubs dit weekend ook aan de bak in de strijd om de FA Cup. Het oudste bekertoernooi ter wereld kent elk jaar de nodige verrassingen. Welke topclub laat zich dit weekend verrassen?

Is burenruzie valkuil voor Newcastle United?

Newcastle United is de eerste ploeg waar we ons vizier op richten als we op zoek zijn naar een upset. De rijkste club ter wereld is de vorm momenteel volledig kwijt en zakt door de Premier League ranglijst heen. De ploeg verloor vier van de vijf duels en werd door Chelsea uitgeschakeld in de strijd om de League Cup. Manager Eddie Howe kan dus wel een succesje gebruiken.

 

In de derde ronde van FA Cup moet Newcastle op bezoek bij het nabijgelegen Sunderland voor een traditionele Engelse burenruzie. Sunderland speelt een niveau lager, in het Championship, maar zal ongetwijfeld bloed ruiken. Sunderland is drie wedstrijden op rij ongeslagen en staat op de zesde plaats.

Laat Luton Town zich verrassen door Bolton Wanderers?

Dat een Premier League club zich laat uitschakelen door een club uit League One komt niet heel vaak voor. Toch kijken we in onze zoektocht naar hoge odds met realistische kansen met bovengemiddelde interesse naar Luton Town – Bolton Wanderers. Luton Town debuteert dit seizoen in de Premier League, maar is in alles nog een Championship club. Bolton is dat ook, al speelt het dit seizoen een niveau lager. In League One staat Bolton Wanderers qua verliespunten bovenaan waardoor een terugkeer naar het een na hoogste niveau waarschijnlijk is.

 

Bolton zal hun recente vorm van zeven zeges in de laatste tien duels door willen trekken en voor een stuntje willen zorgen tegen Luton Town dat juist vier van de laatste zes wedstrijden verloor.

LeoVegas review

LeoVegas

Welkomstbonus €50 Free Bet*

4.8

4.8
4.8/5

*De sport welkomstbonus is alleen beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder die binnen 14 dagen een weddenschap plaatsen van minimaal €10,- op een sport naar keuze met odds van 1.80 of hoger en zich registreren via een link op onze website.

Kraker van het weekend: Arsenal - Liverpool

De absolute kraker van dit FA Cup weekend is de wedstrijd tussen Arsenal en Liverpool. Twee titelkandidaten die elkaar treffen in de derde ronde van de FA Cup betekent één ding: Eén van de twee clubs kan de ambitie om de Engelse dubbel te winnen in de koelkast zetten.

 

Liverpool is lijstaanvoerder in de Premier League en heeft inmiddels een klein gaatje geslagen met Arsenal, dat de laatste wedstrijden van 2023 een aantal keren het deksel goed op de neus heeft gekregen.

 

The Gunners speelden het competitieduel tegen Liverpool ondanks een razendsnelle voorsprong met 1-1 gelijk en gingen daarna onderuit tegen West Ham United en Nottingham Forest. Een zege op Liverpool in de FA Cup kan het humeur van de Arsenal supporters een flinke boost geven.

 

Liverpool wil aan de andere kant het momentum dat het momenteel in de Premier League heeft vasthouden. De Reds verloren geen enkele van de laatste vijftien wedstrijden tegen een Engelse tegenstander. Door een eclatante 5-1 overwinning op West Ham United werd bovendien de halve finale van de League Cup bereikt.

 

Arsenal – Liverpool wordt door de bookmakers gezien als een wedstrijd waarin thuisploeg Arsenal favoriet is. Wij zetten gezien de recente vorm echter liever in op de hogere odds die Liverpool heeft.

Mijn tips voor dit FA Cup weekend

leovegas bonus

Sunderland vs Newcastle -> Sunderland gaat door

*Odds op moment research
leovegas bonus

Luton Town vs Bolton -> Bolton gaat door

*Odds op moment research
leovegas bonus

Arsenal vs Liverpool -> Liverpool wint

*Odds op moment research

top 5 free bets

BetMGM
BetMGM

€50 free bet

Unibet
Unibet

€50 free bet

Circus
Circus

€250 free bet

Bet365
Bet365

Top free bet

Jacks
Jacks

€100 free bet

meer previews

captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.