captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus
toto free bet
TOTO Sports

Welkomstbonus €50 aan free bets

toto free bet

Bonus

TOTO Sports

Welkomstbonus €50 aan free bets

4.2
4.2/5

Nederlandse bookmaker, goed aanbod

TOTO Sports

Welkomstbonus €50 aan free bets

TOTO bookmaker bonus

27/11/2022

.

Laatste update: 03/05/2024

Nieuwe spelers worden bij TOTO verwelkomd met een bonus van € 50,- aan free bets. Als je een account aanmaakt bij TOTO kun je na het plaatsen van je eerste weddenschap vijf free bets van € 10,- per stuk claimen.

Hoe werkt de toto bonus?

– Je opent een account bij TOTO. Dit proces wijst zich vanzelf en is binnen enkele minuten afgerond.

– Je doet een eerste storting. Het minimale bedrag dat je bij TOTO kunt storten is € 5,-. Om deze welkomstbonus te kunnen claimen is het nodig om een eerste weddenschap van € 10,- te plaatsen dus je moet minimaal een tientje storten.

– Je zoekt een mooie weddenschap uit in het sportsbook. De odds van je weddenschap dienen minimaal 1.50 te zijn. Kies je een weddenschap met lagere odds, dan voldoet deze niet aan de voorwaarden en zullen er geen free bets worden toegekend.

– Na afwikkeling van de weddenschap, worden de free bets aan je account toegevoegd

 

Voorwaarden

 

TOTO heeft enkele belangrijke voorwaarden verbonden aan deze welkomstbonus.

– Voor deelname moet men 24 jaar of ouder zijn

– Geplaatste weddenschappen op een Draw No Bet weddenschappen kwalificeren niet als de wedstrijd waarop de weddenschap geplaatst is in een gelijkspel eindigt.

– De Free Bets zijn na toekenning een week geldig vanaf het moment dat ze zijn toegevoegd aan het account van de speler.

– Om de Free Bets te gebruiken dient de speler de gratis weddenschappen te activeren op het spelformulier in het sportsbook.

Beste bookmaker bonus TOTO

TOTO biedt met grote regelmaat promoties aan bestaande spelers aan. Deze aanbiedingen zijn terug te vinden in het sportsbook of in het account van de speler.

 

TOTO Free bet

 

Je kunt bij TOTO met regelmaat gratis bets voor de belangrijkste voetbalwedstrijden winnen. In de meeste gevallen kun je deze free bets verdienen door een weddenschap te plaatsen. Die je dit conform de actievoorwaarden, dan ontvang je een gratis weddenschap. Veelal stelt TOTO hierbij voorwaarden op over de hoogte van de inzet of de minimale odds van een kwalificerende weddenschap. Free bets worden aan je account toegevoegd op het moment dat TOTO de weddenschap afgewikkeld heeft.

 

Captain Odds vindt het een groot voordeel dat alle promoties van TOTO vrijgesteld zijn van rondspeelvoorwaarden. Het geld dat met een free bet gewonnen wordt, kan direct worden opgenomen.

 

TOTO Boost en specials

 

Vrijwel dagelijks voegt TOTO promoties aan het sportsbook toe. Met Boost kun je extra gunstige odds verdienen omdat TOTO een aantal weddenschappen met elkaar gecombineerd heeft. Als er ‘s avonds een belangrijke voetbalwedstrijd op het programma staat, dan verschijnt er vaak om 18.00u een Lekker Man Special online. Dit is een weddenschap waarbij de odds op een voorspelling op die wedstrijd verhoogd zijn.

Het oordeel van Captain Odds over de bonussen van TOTO

,,TOTO is al tientallen jaren een betrouwbare bookmaker en biedt spelers veel kans op extra voordeel. Het aanbod aan promoties en de odds op de weddenschappen, maken dat ik graag bij TOTO speel. Ik deel mijn tips over TOTO promoties graag met je via social media, Telegram en Discord.”

Captain Odds social media

Wil je op de hoogte blijven over de promoties die TOTO met grote regelmaat in de aanbieding heeft? Volg Captain Odds dan via de volgende buttons of de icoontjes onderaan de pagina → Facebook → Twitter → Instagram

Pluspunten
Minpunten
top 5

bonussen

LeoVegas
LeoVegas

€50 free bet

Unibet
Unibet

€50 free bet

Circus
Circus

€250 free bet

Bet365
Bet365

Top free bet

Jacks
Jacks

€100 free bet

top 5

bookmakers

4,5 rating
Welkomstbonus van €50
5,0 rating
Welkomstbonus €50
4,8 rating
Hoge welkomstbonus
4,5 rating
Welkomstbonus €100
4,5 rating
Welkomstbonus €50,-
captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.