captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus
Meespelen van Kylian Mbappé twijfelachtig in het duel met het Nederlands Elftal
21 juni 2024
21:00
Europees Kampioenschap beker

De botsing met de Oostenrijkse verdediger Kevin Danso heeft vervelende gevolgen voor Kylian Mbappé. De aanvoerder en sterspeler van het Franse elftal liep een gebroken neus op. Er hoeft niet geopereerd te worden waardoor Mbappé tijdens het EK nog gewoon in actie kan komen. De vraag is of hij tegen Nederland alweer van de partij is.

Is Mbappé op tijd fit?

Daarover gaan verschillende verhalen rond. Franse media claimen zeker te weten dat Mbappé de wedstrijd met Oranje gaat missen. Vertegenwoordigers van de Franse voetbalbond sluiten het meespelen van de nieuwe spits van Real Madrid nog niet helemaal uit.

 

Frankrijk met of zonder Mbappé scheelt natuurlijk een slok op een borrel. Omdat ook achter zijn mogelijke vervanger in de aanval Olivier Giroud een vraagteken staat, kan het Nederlands Elftal wel eens een heel ander Frans team treffen dan de Oostenrijkers deden.

Uitgaan van eigen kracht

Het kan een meevaller zijn voor het team van Ronald Koeman, dat zich echter nog niet rijk rekent. Oranje is met de zege op Polen positief aan het EK begonnen, maar heeft ook een aantal verbeterpunten gevonden. Tegen Frankrijk wil Oranje opnieuw uitgaan van eigen kracht. Veel wisselingen in het elftal van Ronald Koeman zijn er niet te verwachten. Wout Weghorst zal ondanks zijn beslissende doelpunt tegen de Polen opnieuw genoegen moeten nemen met een plaats op de reservebank.

Jacks bonus

Jacks.nl

Welkomstbonus €60 Free Bet

4.5

4.5
4.5/5

Nederland heeft het lastig met Frankrijk

Nederland en Frankrijk waren ook in de kwalificatiereeks voor dit EK al aan elkaar gekoppeld. Met name van de wedstrijd in Frankrijk zal Koeman nog wel eens wakker geschrokken zijn. In de openingsfase van die wedstrijd werd Nederland overhoop gespeeld door de Fransen. Na 21 minuten voetballen stond Oranje al op een 3-0 achterstand.

 

Bij de return in Amsterdam kwam Nederland al iets beter voor de dag. Frankrijk was nog altijd te sterk, maar deze keer eindigde de wedstrijd in 1-2. Kylian Mbappé maakte in de Johan Cruijff Arena de Franse treffers. Quilindschy Hartman zette zijn handtekening onder het Nederlandse doelpunt.

De voorspelling van Captain Odds

Ook als Mbappé niet kan spelen staat er een heel sterk Frans elftal aan de start. Het ontbreken van Mbappé en eventueel ook Giroud kan Nederland wel een psychologisch voordeel opleveren. De afwezigheid van de captain zorgt wellicht voor wat onzekerheid in het Franse elftal. Als Nederland vanaf de aftrap de controle over de wedstrijd kan pakken, kan het inspelen op die onzekerheid. De speelwijze van Frankrijk is bekend. Zij gaan overweldigend van start op zoek naar een doelpunt en leunen daarna een beetje achterover om de voorsprong te verdedigen. Nederland moet voorkomen dat het vroeg in de wedstrijd op achterstand komt. Als een vroeg Frans doelpunt uitblijft, stijgen de kansen van Oranje op een goed resultaat.

Mijn tips ontvangen tijdens het EK?

Check dan de wedtips pagina voor meer informatie en join de community via Telegram. 

Jacks bonus

Eindstand: gelijkspel

*Odds op moment van research
Jacks bonus

Beide teams scoren: JA

*Odds op moment van research
Jacks bonus

Stand bij rust: gelijk

*Odds op moment van research

top 5 bonussen

Betnation
Betnation

€30 free bet

ComeOn
ComeOn

€50 free bet

BetMGM
BetMGM

€50 free bet

Unibet
Unibet

€50 free bet

Circus
Circus

€250 free bet

meer previews

captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.