captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus
Nederlands elftal speelt eerste wedstrijd op het EK tegen Polen
16 juni 2024
15:00
Europees Kampioenschap beker

Het EK gaat ook voor het Nederlands Elftal nu echt beginnen. In het Volksparkstadion in Hamburg is Polen de eerste tegenstander van het team van bondscoach Ronald Koeman. Net als de keuzeheer van Oranje, heeft ook de Poolse bondscoach te kampen met behoorlijk wat afwezigen.

Sterspelers Barcelona ontbreken

Waar Nederland treurt om de afwezigheid van met name Frenkie de Jong, is het leed in Polen nog groter. Sterspeler Robert Lewandowski – toevallig ploeggenoot van De Jong bij FC Barcelona – ontbreekt ook met een blessure. Niet het gehele EK, maar wel in de wedstrijd tegen het Nederlands Elftal. Spitsen heeft Polen tegen Oranje nauwelijks. Arek Milik (ex-Ajax) ontbreekt zelfs helemaal op het EK.

 

In Nederland was er lang scepsis over de te verwachten prestaties van Oranje op het EK. Door de zeer matige kwalificatiereeks bleef de Oranje-gekte lang uit. Langzaam maar zeker komt er echter iets van geloof in het elftal op gang. De oefenwedstrijden tegen Canada en IJsland hebben de burger moed gegeven.

Jacks bonus

Jacks.nl

Welkomstbonus €60 Free Bet

4.5

4.5
4.5/5

Misschien, zo is de algemene redenatie, is de afwezigheid van De Jong wel een blessing in disguise. Omdat Oranje de beste speler mist, moeten alle spelers een stapje meer zetten. Wellicht ligt de sleutel van het succes in teamgeest.

 

Het motorblok van PSV – Jerdy Schouten en Joey Veerman – wordt aan de aftrap verwacht. Daarachter staat een laatste lijn met Denzel Dumfries, Stefan de Vrij, Virgil van Dijk en Nathan Aké. Het doel wordt verdedigd door Bart Verbruggen. Voor Schouten en Veerman zijn er meer vraagtekens in de opstelling. Dat Memphis als diepste spits start is gezien de blessure van Brian Brobbey zeer waarschijnlijk. Op links lijkt Cody Gakpo zeker van een basisplaats. Voor de nummer 10 positie komen Georginio Wijnaldum en Xavi Simons in aanmerking. Op rechts zouden Donyell Malen, Jeremie Frimpong en Simons kunnen spelen.

De voorspelling van Captain Odds

De eerste wedstrijd op een EK is altijd even voelen hoe warm het water is. Dat kun je doen zoals Duitsland dat afgelopen vrijdag deed en direct een bommetje maken, maar je kunt ook eerst een teen in het water steken. Bondscoach Koeman is iemand die de voorkeur geeft aan dat laatste.

 

Captain Odds verwacht dan ook zeker geen bijzonder aantrekkelijke of spectaculaire wedstrijd. Dat is natuurlijk ook helemaal niet noodzakelijk. Op een eindronde is winnen het allerbelangrijkste. Hoe dat gebeurt is van secundair belang.

 

Op zoek naar interessante wedtips met value? Zie dan onderstaande opties. Succes!

Jacks bonus

3 way handicap starts 1-0: Nederland

*Odds op moment van research
Jacks bonus

Over 1.5 doelpunt in de 2e helft

*Odds op moment van research
Jacks bonus

Scoort: Memphis Depay

*Odds op moment van research

top 5 bonussen

Betnation
Betnation

€30 free bet

ComeOn
ComeOn

€50 free bet

BetMGM
BetMGM

€50 free bet

Unibet
Unibet

€50 free bet

Circus
Circus

€250 free bet

meer previews

captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.