captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus
PSV heeft de 25ste landstitel uit de clubgeschiedenis voor het grijpen
5 mei 2024
12:15
Eredivisie kampioen schaal

PSV vierde het officieuze kampioenschap vorige week met een 0-8 overwinning op SC Heerenveen. De Eindhovenaren hebben in de thuiswedstrijd tegen Sparta genoeg aan een gelijkspel om de titel officieel te maken. De platte kar richting te stadhuisplein staat al klaar.

Geweldige seizoenstart PSV

PSV maakte dit seizoen van het hart geen moordkuil. Na zes titelloze jaren vonden de nieuwe beleidsbepalers in Eindhoven het tijd voor een nieuwe landstitel. Idealiter had PSV dat met clubicoon Ruud van Nistelrooij als trainer gedaan. De coach gooide echter in de moeizame eindfase van het vorige seizoen de handdoek in de ring.

 

Peter Bosz wordt gepresenteerd als zijn opvolger. De aanvallend ingestelde trainer zag technisch directeur vervolgens smaakmakers als Ricardo Pepi, Noa Lang en Hirving Lozano naar Eindhoven halen. Met de transfer van Jerdy Schouten werd de balans op het middenveld versterkt. Huurlingen Sergino Dest en Malik Tillman zorgden ook voor kwaliteitsimpuls.

De resultaten logen er niet om. PSV won de Johan Cruijff Schaal en won de eerste zeventien duels van de competitie. Pas op 30 maart verloren de Eindhovenaren voor het eerst. NEC was in de eigen Goffert met 3-1 te sterk. Daarna pakte PSV de draad weer op en heeft nu aan een punt tegen Sparta genoeg om kampioen te worden.

Welkomstbonus €50 Free Bet

5.0

5.0
5/5

Kans op kampioenschap zeer groot

Mocht PSV zelf verliezen van de Spartanen, dan nog kan het titelfeest ‘s avonds losbarsten. Als Feyenoord niet wint van PEC Zwolle is PSV ook kampioen. De spelers van Peter Bosz zullen het echter zo ver niet willen laten komen. Het team wil gewoon winnen van Sparta om de kampioenswedstrijd – en het seizoen – extra glans te geven.

 

PSV treedt zondag aan zonder de al langer geblesseerde Noa Lang. Ook Isaac Babadi en Sergino Dest ontbreken. Babadi heeft een knieblessure en komt waarschijnlijk dit seizoen niet meer in actie. Voor Dest is het zelfs zo dat hij de eerste helft van het seizoen 2024/25 gaat missen. De linksback van PSV heeft een kruisband in zijn knie afgescheurd.

 

Voor tegenstander Sparta is de wedstrijd in Eindhoven belangrijk met het oog op deelname aan de play-offs voor Europees voetbal. De Rotterdammers staan momenteel op de achtste plaats met een veilig ogende voorsprong van zeven punten op SC Heerenveen. Sparta-keeper Nick Olij zal zich zondag vooral van zijn beste kant willen laten zien. Met het EK voor de deur is Olij nog altijd kandidaat om met het Nederlands Elftal af te reizen naar Duitsland.

Mijn tips voor deze wedstrijd

Dagelijks volgen we alle ins en outs over voetbal, zodat onze voetbal voorspellingen altijd zorgvuldig geselecteerd zijn op basis van actuele ontwikkelingen. Zo ook weer voor deze wedstrijd. Succes!

unibet bonus

PSV over 1.5 goals in de 1e helft

*Odds op moment van research
unibet bonus

Luuk de Jong scoort minimaal 2 goals

*Odds op moment van research
unibet bonus

Correcte score: 3-0

*Odds op moment van research

top 5 bonussen

LeoVegas
LeoVegas

€50 free bet

Unibet
Unibet

€50 free bet

Circus
Circus

€250 free bet

Bet365
Bet365

Top free bet

Jacks
Jacks

€100 free bet

meer previews

captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.