captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus
Arsenal en Manchester City spelen allebei een uitduel in de Engelse titelstrijd
28 april 2024
15:00
premier league cup

Door de nederlaag tegen stadsgenoot Everton, lijkt Liverpool ook de laatste kans om met een hoofdprijs afscheid te nemen van manager Jürgen Klopp verspeeld te hebben. Dat betekent dat Arsenal de enige club is die Manchester City van een zoveelste titel op rij af kan houden.

Daarmee is de Engelse titelstrijd terug op het niveau waar het een jaar geleden was. Arsenal als enig overgebleven tegenstander van Manchester City. The Gunners treffen stadgenoot Tottenham Hotspur voor de beladen Noord-Londense derby. Manchester City moet voorkomen dat de wedstrijd tegen Nottingham Forest een bananenschil wordt.

Tottenham Hotspur - Arsenal

Micky van de Ven en zijn collega’s van Tottenham Hotspur kunnen een belangrijke rol in de uitkomst van de titelstrijd spelen. Als Tottenham Hotspur van Arsenal weet te winnen en City glijdt later op zondag 28 april niet uit in Nottingham dan is de titelstrijd grotendeels beslecht.

 

Die kans bestaat. Tottenham Hotspur is namelijk met Aston Villa is een felle strijd om de vierde plaats verwikkeld. De Londense club wil dolgraag de Champions League in. Daartoe versloeg het Villa enkele weken geleden met 0-4, maar liet het daarna punten liggen tegen Fulham en Newcastle United. De Spurs staan zes punten achter op Aston Villa, maar hebben twee wedstrijden minder gespeeld dus beslist is er nog niets.

 

Arsenal won midweeks verrassend eenvoudig van Chelsea en blijft in tegenstelling tot Liverpool nog altijd in de race voor het kampioenschap. Als Arsenal ook de lastige horde in het Tottenham Hotspur Stadium neemt, zal het geloof in de eerste landstitel sinds het seizoen 2003/04 alleen maar stijgen. Feit blijft dat Arsenal afhankelijk is van City. De regerend kampioen moet ergens struikelen.

Jacks bonus

Jacks.nl

Welkomstbonus €60 Free Bet

4.5

4.5
4.5/5

Nottingham Forest - Manchester City

De kans dat City punten verspeelt in Nottingham is op het eerste gezicht niet zo groot. De regerend kampioen is ondanks de uitschakeling in de Champions League tegen Real Madrid in eigen land haast onstopbaar. City won vier van de laatste vijf wedstrijden.

 

Nottingham Forest kan van een dergelijke serie alleen maar dromen. De club strijdt voor het tweede seizoen op rij tegen degradatie. De voorsprong van Forest op Luton Town bedraagt nog slechts één punt. Ieder punt dat Forest in de resterende vier wedstrijden pakt kan goud waard zijn.

 

Katten in het nauw maken wel eens rare sprongen. Dat maakt Forest een gevaarlijke tegenstander voor Manchester City. De Citizens verloren dit seizoen al punten tegen Wolverhampton Wanderers, Crystal Palace en Aston Villa.

Wie knippert er als eerste?

Met Liverpool als laatste afvaller, is het nu de vraag wie van de twee overgebleven titelkandidaten als eerste knippert en punten verspeelt. Het is voor beide teams een lang en zwaar seizoen. Wedstrijden die men aan het begin van het seizoen met twee vingers in de neus zou winnen, worden zware opgaven. Het belooft ook deze zondag weer ongemeen spannend te worden in de Premier League. En zoals gewoonlijk, onderstaand mijn wedtips voor deze wedstrijden. Succes!

Jacks bonus

Arsenal wint

*Odds op moment van research
Jacks bonus

Tottenham - Arsenal over 3.5 goals

*Odds op moment van research
Jacks bonus

Manchester City wint handicap -1

*Odds op moment van research

top 5 bonussen

LeoVegas
LeoVegas

€50 free bet

Unibet
Unibet

€50 free bet

Circus
Circus

€250 free bet

Bet365
Bet365

Top free bet

Jacks
Jacks

€100 free bet

meer previews

captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.