captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus
Kwartfinales Champions League zijn nog allemaal onbeslist en dat belooft spektakel!
16 april 2024
21:00
Geen categorie
champions league cup

De heenwedstrijden in alle vier de kwartfinales hebben vorige week drie gelijke spelen en één minimale overwinning opgeleverd. Dat betekent dat er deze week in alle wedstrijden alles om voor te spelen is.

De wedstrijden worden deze week in een omgekeerde vorm ten opzichte van vorige week gespeeld. Dat betekent dat de Engelse clubs op woensdag in actie komen en dat het morgen eerst aan FC Barcelona en Atlético Madrid is om kwalificatie voor de halve finale af te dwingen. Lees verder voor alle ins-en-outs en mijn wedtips voor deze kwartfinale wedstrijden. 

FC Barcelona - Paris Saint-Germain

Na de 2-3 overwinning in de heenwedstrijd, heeft FC Barcelona kwalificatie in eigen hand. De Catalanen kregen in de wedstrijd in Parijs in de tweede helft twee uppercuts te verwerken, maar door treffers van Raphina en invaller Andreas Christensen begint het team van trainer Xavi Hernandez met een belangrijke bonus aan de return.

 

Paris Saint-Germain zal moeten winnen om opnieuw een vroegtijdige uitschakeling in de Champions League te voorkomen. Daarbij kijkt men verwachtingsvol naar Kylian Mbappé. De Franse superster kwam vorige week echter maar weinig dreigend in het stuk voor.

 

FC Barcelona kan het zich veroorloven om genoegen te nemen met een gelijkspel. Het heeft daardoor volgens Captain Odds de beste papieren om door te gaan. Het enige dat het moet voorkomen is vroeg op achterstand komen. Dan kan het momentum wel eens verschuiven naar PSG.

unibet bonus

Draw No Bet: FC Barcelona

*Odds op moment van research

Borussia Dortmund - Atlético Madrid

Atlético had de zaken in de heenwedstrijd tegen Borussia Dortmund best goed voor elkaar. Een incident langs de lijn tussen trainer Diego Simeone van Atlético Madrid en technisch directeur Sebastian Kehl van de Duitsers, deed de zaken ook binnen de lijnen kantelen. Dortmund maakte de aansluitingstreffer en heeft daardoor in eigen huis nog kans om kwalificatie voor de finale af te dwingen.

 

De Nederlandse inbreng in deze wedstrijd lijkt beperkt te blijven tot het meespelen van Ian Maatsen. Aan de kant van Dortmund lijkt Donyell Malen niet op tijd fit te zijn voor deze wedstrijd, terwijl bij Atlético Memphis Depay ook met een blessure ontbreekt. Captain Odds geeft Atlético de beste kans om zich voor de halve finale te plaatsen.

unibet bonus

Atletico plaatst zich voor volgende ronde

*Odds op moment van research

Manchester City - Real Madrid

Er kunnen zich dit seizoen drie Spaanse clubs onder de laatste vier in de Champions League scharen. Na het fantastische voetbalgevecht een week geleden heeft Real Madrid ook nog kans om de halve finale te bereiken.

 

Het zal dan wel in Manchester moeten winnen van City, dat na het 3-3 gelijkspel in Estadio Santiago Bernabeu misschien wel de beste papieren heeft.

 

Real speelde de voorgaande twee seizoenen ook in de eindfase van de Champions League tegen City en verloor toen beide wedstrijden in het Etihad Stadium. De Captain tipt Manchester City als halve finalist.

unibet bonus

Manchester City wint

*Odds op moment van research

Bayern München - Arsenal

Dit is het affiche waar de Captain de grootste kans op een stunt voorziet. Bayern mag zich na het 2-2 gelijkspel van vorige week de morele winnaar noemen. Daarbij wonnen de Duitsers ondanks het feit dat ze onttroond werden als landskampioen, van 1. FC Köln terwijl Arsenal averij opliep in de Engelse titelstrijd.

 

De prestaties van The Gunners beginnen te lijden onder het drukke programma dat de Londenaren moeten spelen. Daarom denkt Captain Odds dat een inzet op Bayern als halve finalist in de Champions League de meest wijze beslissing is.

unibet bonus

Bayern plaatst zich voor volgende ronde

*Odds op moment van research
Picture of Hans van Brunschot
Hans van Brunschot
Als ervaren marketeer met voorliefde voor sport heeft Hans afgelopen jaren voor verschillende online bookmakers gewerkt en schrijft hij als freelance sports betting expert wekelijks meerdere voorbeschouwingen en wedtips voor Captain Odds.

top 5 bonussen

LeoVegas
LeoVegas

€50 free bet

Unibet
Unibet

€50 free bet

Circus
Circus

€250 free bet

Bet365
Bet365

Top free bet

Jacks
Jacks

€100 free bet

meer previews

captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.