captain-odds-18-plus
captain-odds-18-plus
Real Madrid en Borussia Dortmund treffen elkaar in de Champions League finale
1 juni 2024
21:00
champions league cup

De finale van de Champions League wordt dit jaar gespeeld in Londen. Op het legendarische Wembley treden Borussia Dortmund en Real Madrid aan met als inzet de Cup met de Grote Oren. Beide clubs wonnen deze prijs al eerder, al is dat voor de Duitsers wat langer geleden dan voor de recordwinnaar.

Dortmund terecht in de finale?

Wat als. Het is de meest nutteloze woordcombinatie in de Nederlandse taal. Het geeft namelijk iets aan dat had kunnen gebeuren, maar niet gebeurd is. Het is een geliefde woordcombinatie onder romantici, maar minder geliefd onder realisten.


Wat als. Wat als PSV in de return van de tweestrijd met Borussia Dortmund gewoon het eigen spel gespeeld had? Wat als Luuk de Jong die kans in de tweede helft wel benut had? Had PSV dan in de Champions League finale kunnen staan?

 

Het zijn vragen die de supporters van de Eindhovenaren in de aanloop naar de eindstrijd van het grootste Europese clubtoernooi zichzelf en elkaar misschien weleens stellen. Het feit is dat PSV dat niet deed en Borussia Dortmund won.

 

Dat deden ze een ronde later tegen Atlético Madrid opnieuw. In de halve finale werd bovendien Paris Saint-Germain uitgeschakeld. Dat maakt Borussia Dortmund een even verrassende als terechte finalist. De prestaties in de Champions League staan in schril contrast met de prestaties in de Bundesliga. In eigen land werd BVB slechts vijfde.

Welkomstbonus €50 Free Bet

5.0

5.0
5/5

15e Champions League titel voor Real Madrid?

Real Madrid werd in eigen land kampioen. Het onttroonde FC Barcelona en had eigenlijk alleen van het verrassende Girona wat te duchten. In Europees verband schakelde Real in de kwartfinale titelverdediger Manchester City uit na strafschoppen. In de halve finale leek Real te stranden tegen Bayern München. In München legden de Spanjaarden een mooie basis, maar een treffer van Alphonse Davies leek Bayern naar de finale te helpen.

 

In de 81ste minuut besloot Real-trainer Carlo Ancelotti alles of niets te gaan spelen. Middenvelder Federico Valverde werd gewisseld voor spits Joselu. Zelden zal een wissel zo goed uitgepakt hebben. De van Espanyol gehuurde (!) spits maakte het verschil door in de absolute slotfase van de wedstrijd twee keer te scoren.

Captain’s voorspelling

Bij Borussia Dortmund wil aanvoerder Marco Reus afscheid nemen met de allergrootste prijs denkbaar. De Duitser speelt sinds – met een onderbreking van vijf jaar – sinds 1996 voor Borussia Dortmund. Dat gegeven alleen al maakt dat iedereen in het geel-zwart een stapje extra wil zetten.

 

Real Madrid is voetballend wellicht beter, maar als Duitsers hun doel eenmaal vastgesteld hebben, zijn ze lastig te verslaan. De voetbal voorspellingen van Captain Odds komen uit op een verrassende winst voor Borussia Dortmund. Succes!

unibet bonus

Dubbele kans 1X

*Odds op moment van research
unibet bonus

Wint de cup: Borussia Dortmund

*Odds op moment van research
unibet bonus

Beide teams scoren - JA

*Odds op moment van research

top 5 bonussen

BetMGM
BetMGM

€50 free bet

Unibet
Unibet

€50 free bet

Circus
Circus

€250 free bet

Bet365
Bet365

Top free bet

Jacks
Jacks

€100 free bet

meer previews

captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.