TOTO Tips

TOTO Tips bij Captain Odds

De meest bekende bookmaker in Nederland is TOTO. Gezien veel mensen gebruik maken van deze bookmaker en daarnaast graag worden voorzien van tips en odds vind je op deze pagina meer informatie met betrekking tot TOTO tips.

TOTO Tips bij bookmaker toto

TOTO is de bekendste bookmaker in Nederland. Lange tijd is TOTO de enige bookmaker geweest met een licentie voor de Nederlandse markt. Na de komst van de nieuwe wetgeving op 1 oktober 2021 zijn er meerdere bookmakers toegetreden tot de Nederlandse markt. Gezien TOTO lange tijd de enige legale aanbieder is geweest, heeft het grote naamsbekendheid en een groot marktaandeel weten te pakken.

 

TOTO is ontstaan in 1956 toen de KNVB besloot om een voetbalpool te organiseren voor leden waarbij je kon gokken op de bovenste twee divisies in Nederland. Vervolgens heeft de KNVB afstand moeten doen en is TOTO als De Nationale Sportotalisator verder gegaan, momenteel ook wel bekend als de Nederlandse Loterij.

Koning TOTO

Enkele jaren terug is TOTO een leuke weg ingeslagen, Koning TOTO is namelijk ontstaan als boegbeeld van TOTO is al haar reclame-uitingen. De rol van Koning TOTO wordt ingevuld door een bekende Nederlander, een grote naam binnen het voetbal. Royston Drenthe, Sjaak Swart, Maradonnie, Andy van der Meijde hebben de rol reeds vertolkt en tijdens het EK 2020 is Wesley Sneijder het boegbeeld geweest.

TOTO spelen

Kansspelen zijn alleen toegankelijk voor meerderjarige personen, je dient dus minimaal 18 jaar oud te zijn wat ook geld voor TOTO en het spelen van TOTO tips. Buiten de minimale leeftijd is TOTO er voor iedereen, dit in tegenstelling tot het verleden waar de TOTO alleen toegang gaf aan leden van de KNVB.

Bij Captain Odds doen we research naar de beste odds bij TOTO en andere legale bookmakers.

toto tips

Bij Captain Odds doen we research naar de beste odds bij TOTO en andere legale bookmakers.

Aanbod TOTO

Het idee van de TOTO is zoals eerder genoemd ontstaan bij de Eerste en Tweede Divisie in Nederland. In de huidige tijd biedt TOTO 15 verschillende sporten en als we kijken naar voetbal specifiek dan kun je inmiddels op zo goed als alle competities wereldwijd inzetten.

TOTO tips

Captain Odds is er voor voetballend Nederland en houdt zich bezig met voetbalweddenschappen. De opties bij TOTO zijn inmiddels zo uitgebreid dat je op zo goed als alle sporten in alle competities kunt inzetten, al ligt de focus bij Captain Odds op de grotere competities. Denk hierbij aan de Serie A, La Liga, Premier League, Bundesliga en de Franse en Nederlandse competitie.

Hieronder een aantal voorbeelden van TOTO tips die worden gebruikt. Het zijn met name de bekende opties, al zijn dit ook vaak de opties met een grotere winkans.

 

–          Hoeveel doelpunten vallen er in een helft of wedstrijd?

–          Scoren beide teams (both teams to score)?

–          Wordt er binnen 30 minuten gescoord?

–          Wie wint de wedstrijd?

–          Wint team A of B met handicap?

 

Zoals vele bookmakers heeft TOTO ook verschillende specials. Dit zijn bets die betrekking hebben op acties van spelers, bijvoorbeeld of een speler scoort en wint, scoort met een kopbal of een hattrick maakt. Zie onderstaand de verschillende specials die TOTO standaard aanbiedt. Via social media wordt er geregeld aandacht besteed aan deze TOTO tips.

TOTO specials

–          Player specials

–          Match specials

–          Correct score combinaties

–          Wincast

–          Manier van winnen

–          To qualify

Betrouwbare bookmaker

De herkomst van TOTO ligt in Nederland en heeft al jarenlang aangetoond een zeer betrouwbare bookmaker te zijn. Het komt zijn beloftes na, heeft een Nederlandse klantenservice en je winst uitbetalen gaan heel soepel.

Tip van Captain Odds

Volg Captain Odds op social media en mis geen TOTO tips! Om je te helpen met op lange termijn winst maken met het inzetten op voetbalweddenschappen, worden dagelijks de beste wedtips en voetbal odds via social media gedeeld. Deze tips worden geselecteerd op basis van nieuws, geruchten en data. Daarnaast heeft Captain Odds de nodige ervaring die goed van pas komt. Met het inzetten van deze weddenschappen maken we zelf al lange tijd winst. Doe er je voordeel mee!

Captain Odds social media

Dagelijks doen we bij Captain Odds research naar de leukste sportwedstrijden en de beste weddenschappen. Wil je op de hoogte blijven van al onze updates? Volg ons dan via de volgende buttons of de icoontjes onderaan de pagina → FacebookTwitterInstagram

top 5

free bets

€40
€40

Unibet

€250
€250

Circus

Bonus
Bonus

Bet365

€50
€50

Jack's Sports

€50 + €5
€50 + €5

Holland Casino

top 5

bookmakers

5.0 rating
Welkomstbonus tot €40
4.3 rating
Welkomstbonus tot €250
4.8 rating
Grootste bookmaker wereldwijd
4.5 rating
Welkomstbonus tot €50
4.5 rating
€50 Free Bet
Favor the Odds
Gokken kan verslavend zijn. Wat kost gokken jou? Stop op tijd