TOTO Tips

TOTO Tips bij Captain Odds

De meest bekende bookmaker in Nederland is TOTO. Lange tijd is TOTO de enige legale bookmaker in Nederland geweest en is hierdoor erg bekend bij Nederlandse spelers van voetbalweddenschappen. 

 

Ondanks dat er inmiddels meer dan 20 legale aanbieders in Nederland zijn wordt TOTO nog veel gebruikt. Om spelers te voorzien van TOTO tips delen we via onze social media kanalen geregeld weddenschappen die in te zetten zijn bij TOTO. 

TOTO Tips bij bookmaker toto

TOTO is de bekendste bookmaker in Nederland. Lange tijd is TOTO de enige bookmaker geweest met een licentie voor de Nederlandse markt. Na de komst van de nieuwe wetgeving op 1 oktober 2021 zijn er meerdere bookmakers toegetreden tot de Nederlandse markt. Gezien TOTO lange tijd de enige legale aanbieder is geweest, heeft het grote naamsbekendheid en een groot marktaandeel weten te pakken.

 

Om eerlijk te zijn is TOTO niet onze favoriete bookmaker, al vinden we er wel geregeld leuke weddenschappen met hoge value. Of leuke odds boosts of de ‘Lekker Man’ specials. Op het moment dat we interessante odds of weddenschappen tegenkomen, dan delen we deze via onze socials.

TOTO tips via Telegram

Om in contact te komen met de community gebruiken we onder andere Telegram. Via Telegram is het makkelijk om veel mensen tegelijk te bereiken en daarmee voor ons de ideale manier om leden te voorzien van relevante informatie en wedtips.

 

De betting experts bij Captain Odds doen dagelijks research naar alle beschikbare weddenschappen en speuren naar de beste odds met hoge value. Op het moment dat er een goede weddenschap wordt gevonden, dan wordt deze via Telegram gedeeld.

TOTO tips via Discord

Naast Telegram maken we ook gebruik van Discord. Discord is een opkomende community app waarmee we niet alleen tips in één kanaal kunnen delen, maar ook veel relevante content kwijt kunnen war zal bijdragen een het succes van je weddenschappen. 

 

Binnen Discord hebben we een server beschikbaar. Dit is een grote online omgeving waarin verschillende channels zijn opgezet. Denk bijvoorbeeld aan een channel voor voetbal voorspellingen, wedstrategieën, bookmakers of wedtips. 

Bij Captain Odds doen we research naar de beste odds bij TOTO en andere legale bookmakers.

toto tips

Bij Captain Odds doen we research naar de beste odds bij TOTO en andere legale bookmakers.

Aanbod TOTO

Het idee van de TOTO is zoals eerder genoemd ontstaan bij de Eerste en Tweede Divisie in Nederland. In de huidige tijd biedt TOTO 15 verschillende sporten en als we kijken naar wedden op voetbal specifiek dan kun je inmiddels op zo goed als alle competities wereldwijd inzetten.

TOTO kansspelen

Kansspelen zijn alleen toegankelijk voor meerderjarige personen, je dient dus minimaal 18 jaar oud te zijn wat ook geld voor TOTO en het spelen van TOTO tips. Buiten de minimale leeftijd is TOTO er voor iedereen, dit in tegenstelling tot het verleden waar de TOTO alleen toegang gaf aan leden van de KNVB.

TOTO tips

Captain Odds is er voor voetballend Nederland en houdt zich bezig met voetbalweddenschappen. De opties bij TOTO zijn inmiddels zo uitgebreid dat je op zo goed als alle sporten in alle competities kunt inzetten, al ligt de focus bij Captain Odds op de grotere competities. Denk hierbij aan de Serie A, La Liga, Premier League, Bundesliga en de Franse en Nederlandse competitie.

 

Hieronder een aantal voorbeelden van TOTO tips die worden gebruikt. Het zijn met name de bekende opties, al zijn dit ook vaak de opties met een grotere winkans.

 

–          Hoeveel doelpunten vallen er in een helft of wedstrijd?

–          Scoren beide teams (both teams to score)?

–          Wordt er binnen 30 minuten gescoord?

–          Wie wint de wedstrijd?

–          Wint team A of B met handicap?

 

Zoals vele bookmakers heeft TOTO ook verschillende specials. Dit zijn bets die betrekking hebben op acties van spelers, bijvoorbeeld of een speler scoort en wint, scoort met een kopbal of een hattrick maakt. Zie onderstaand de verschillende specials die TOTO standaard aanbiedt. Via social media wordt er geregeld aandacht besteed aan deze TOTO tips.

TOTO specials

–          Player specials

–          Match specials

–          Correct score combinaties

–          Wincast

–          Manier van winnen

–          To qualify

Betrouwbare bookmaker

De herkomst van TOTO ligt in Nederland en heeft al jarenlang aangetoond een zeer betrouwbare bookmaker te zijn. Het komt zijn beloftes na, heeft een Nederlandse klantenservice en je winst uitbetalen gaan heel soepel.

Wat biedt Captain Odds nog meer?

Om spelers van voetbalweddenschappen op weg te helpen, hebben we alle bookmakers met een licentie voor de Nederlandse markt getest op betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en welke bonussen ze bieden. Je vindt alles op de bookmakers pagina.

 

Gezien er veel bookmakers beschikbaar zijn en de onderlinge concurrentie erg groot is, doen bookmakers er van alles aan om (nieuwe) klanten aan zich te binden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bieden van een bookmaker bonus voor nieuwe spelers of free bets voor bestaande spelers. 

 

Daarnaast doen we dagelijks research naar de beste weddenschappen met hoge value. Odds vergelijken bij verschillende bookmakers speelt hier een belangrijke rol in, gezien elke bookmaker zijn eigen manier van odds bepalen heeft. Speel je altijd de hoogste odds, dan kan dit je rendement aanzienlijk verbeteren.

Tip van Captain Odds

Volg Captain Odds op social media en mis geen TOTO tips! Om je te helpen met op lange termijn winst maken met het inzetten op voetbalweddenschappen, worden dagelijks de beste voetbal wedtips en voetbal odds via social media gedeeld. Deze tips worden geselecteerd op basis van nieuws, geruchten en data. Daarnaast heeft Captain Odds de nodige ervaring die goed van pas komt. Met het inzetten van deze weddenschappen maken we zelf al lange tijd winst. Doe er je voordeel mee!

Captain Odds social media

Dagelijks doen we bij Captain Odds research naar de leukste sportwedstrijden en de beste weddenschappen. Wil je op de hoogte blijven van al onze updates? Volg ons dan via de volgende buttons of de icoontjes onderaan de pagina → FacebookTwitterInstagram

top 5

free bets

LeoVegas

€50 free bet

Unibet

€50 free bet

Circus
Circus

€250 free bet

Bet365

Top free bet

Jacks

€60 free bet

top 5

bookmakers

4,5 rating
Welkomstbonus van €50
5,0 rating
Welkomstbonus €50
4,8 rating
Hoge welkomstbonus
4,5 rating
Welkomstbonus €60
4,3 rating
Welkomstbonus tot €250
captain-odds-logo

Wat is jouw leeftijd?

Help ons bij het verantwoordelijk tonen van informatie over wedden op voetbal en selecteer hieronder eerst je leeftijd.

Het uitschakelen van de checkbox weigert je toegang tot deze website. De gekozen leeftijd dient naar waarheid te zijn ingevuld. Je bevestigt bewust te zijn van de risico’s bij deelname aan kansspelen en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.